Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
6.aya girdik sanırım, 6 kilo aldım ben. Doktor maksimum 9 kilo ile tamamlaman lazım demişti.

1.5 kilo mu, e hiçbir şey yemesek bile rahim büyüyo ödem bişe topluyo vücut. Sen 1.5 kilo sen milyar sen bu ödemleri naptın.

İnşallah her gün kıpır kıpır olacakları günleri görelim canım,sabah tetanoz oldum.bi aletle dinletti ebe kalp atışını.kıyamam sonra döndü az bişey dinledik ama çok güzel

Günaydın kızlar. 20. Haftadayım. Sabahtan beri karnım sert. Kasılma bu mu oluyor normal mi acaba nasıl geçer.

Nerde sevişme vardı bişey yoktu yahu. Bak ben bile anlamamışım aman bişey yoktu o sahnede eşin haklıymış. Esas sonrası fena. Gerilim dolu dakikalar yalniz diziyi ben izledim gece 3 yaşındaki kızım kabusla uyandı. Zor uyuttuk geri.

yarin tetenoz var
Yeni yili aşılı maşılı karsiliyorum.
Ayin 15inede gun verdiler hastaneden detayli icin.
22.haftada yapiyorlarmis.
Randevu aldim bakalim.
Bende +3.5 kilo ile devam ediyorum.
yemeye korkuyorum o ayri dr. kiloya karşı ya
Elinden gelse hic kilo alma cikar 3.5 kilo bebeyi dicek.
Ahh keske olsa.
Bugun canim kahvalti istemedi muz ve cevizle basladim sabah gune.
Simdi 1 yumurta yicem.
Aksamada balik yapicam firinda.
Bugun full bebeye calisiyorum

Nasıl yani? Ne demek daha 1,5 kilo aldım? Aç mı geziyorsun ey zalım? Benim sözde 10 kilo alma hakkım vardı ve ben sanırım 5ini aldım bile. Oysa asıl kilo alımları şimdi başladı
Ben eksi 1 kg farkla devam ediyorum bugün doktorum kulağımı çekti haftada 3 gün kırmızı et 1 gün balık kalan günler tencere yemeği ye dedi. 1 kase yoğurt ya da 1 bardak süt her gün yemen gerek dedi. Bakalım farkı kapatacağım neyse ki gelişim sıkıntısı yok 17. Hafta bitti 175 Gr

Ben de 67’den 72’ye yükseldim. Günlerimiz aynı kilolarımız aynı ver elini diyet yapalım 80’le kapatalım defteri
Hadi inşallah,har ay düzenli kilo alalım,tartılalım,hamurişi aşkı sebze proteine dönüşsün yeni yılda80 olsun hedefim 10 kiloydu,geçmek yok diyete başlıioruz

30 kilo kardeşim aldı 3.00 kilo doğurdu,ben15 kilo 3.200,7 kilo alan arkadaşım da 3.00 kilo doğurdu,yani kiloyu anne alıyor,bebekler aynı aralıkta ilerliyor ve dr da kızıyor iyisiniz böyle ne güzel

Merak etme bende sendenim 2 kilo aldim sadece
Her goren nasil hamilesin dio bende istiorm gobişim ciksin ama nerdeeee

Ah sağlık ve kilo problemleri olmasa ben de daha dünyaları yerdim. Ama işte gel gör ki hayaller ve hayatlar çok başka. Ey 45 kiloyla hamile kalan şanslı kitle bizim yerimize de yiyin gari

Kaç kiloyla başladın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…