Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ah sağlık ve kilo problemleri olmasa ben de daha dünyaları yerdim. Ama işte gel gör ki hayaller ve hayatlar çok başka. Ey 45 kiloyla hamile kalan şanslı kitle bizim yerimize de yiyin gari

Aynen öyle,olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da biz nutella kavanozlarına ekmek banmaya devam edelim ne edelim artık

Yanlız 2020 doğmak için ideal bir yıl değilde ne
Vallahi çiçek gibi
Ayy, yüreğime kovayla su döktün hay Allah razi olsun canim
İnsallah inşallahh
Sendende Allah razı olsun cok fazla strese koyma kendini erken dogurym erken dogurym 38 hafta olsun dedim 40+3 le dogum yaptim eltimde erken gelicek dedi dedi oda 40 i buldu
[/QUOTE]
Dursunlar dursunlar nr kadar istiyolarsa dursunlar sağlikli olsunlar, korkutmasinlar bizide aman amann

Aynen öyle,olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun da biz nutella kavanozlarına ekmek banmaya devam edelim ne edelim artık
Resmen kokusu burnuma geldi yaaa. Naaptın Esom Ben yıllardır Nutella yemiyorum. Amca vafıl yerken falan. Eskiden çikolata bağımlılığım vardı. Nükseder korkusuna uzak duruyorum kavanozlardan. Eskiden günde 1 kavanoz yerdim

Herkese günaydınlar
Geçtiğimiz haftayı nabız yüksekliği ve baş dönmeleriyle çoğunlukla hastanede geçirdim, ilk gebeliğimde atom karınca gibiydim bu sefer baya zorlanıyorum ama çok şükür minnoşumun sağlığı iyi bunlar da gebeliğin tadı tuzu diyorum

Kızlar aman diim kilonuza beslenmenize dikkat edin, doğumda da rahat edersiniz sonrasında da
halsizlik ve yorgunluktan dolayı hamile platesine bir türlü başlayamadım, bahçede yürüyüş bile yapamıyorum, o nedenle beslenmeme pür dikkat ediyorum
beyaz unu komple çıkardım evden ve şeker neredeyse hiç tüketmiyorum, doktorum da şeker yükleme yapmayacak
kilom yeni yeni kendine geldi, 67 ile başladım, 64 e düşmüştüm, şimdi 69 oldum, ilk gebeliğimde 12-13 kilo alımı ile doğuma girmiştim bakalım bu sefer nasıl olacak

doktorumun önerisi:
* her öğünde protein al, yumurta et kuru fasülye vb her öğününde muhakkak bunlardan biri olsun
* haftada 1-2 kez balık ye
* sebzeleri sirkeli suda bekleti kabuklu olanları kalınca soy da ye

Piqlett05
gaz ya da bebeğin pozisyonuna göre benim de zaman zaman sertleşiyor
doktorumun dediği:
* adetinin ilk günü gibi bir sancı yaşarsan hemen gel
* pembe/turuncu/kırmızı lekelenmen olursa hemen gel
* bacağın/kolun/göğsünde şişlik, ödem ağrısı, damar renginde koyulaşma olursa ışınlan da gel
* sertlik hiç geçmiyorsa ve ağrılıysa hemen gel

bu arada doktoruma her muayenede daha da hayran kalıyorum
her zaman hem doğal hem de medikal her yöntemi anlatıyor
14. haftada tuvalete çıkarken kötü bir koku geliyordu mesela, tam doktor değişiklik dönemimdi, eski doktorum hemen fitil verdi, bu doktorum sirekli suyla teharetlenmeyi önerdi, ben doğal olanı tercih ettim ve idrar kültürüm temizlendi
Allah senden razı olsun doktor civanımmm

Ben geçen ay 1,5 kilo almıştım. Şimdi ne kadar alıcam Allah bilir. Ühühü
19.haftadayım 6 aya kadar 1 kilo 7.ay da-1,8.ay da-2, 9.ayda da 3 almayı çok istiyorum 80 le bitireyim ınşallah,bu ay 1 kilo alalım

bizde de aynı durum oldu biz izledik oğlumuz gece korkarak uyandı
bu arada ilk gebeliğimde walking dead izliyorduk her gece sonra kabuslar basmaya başladı beni ve bıraktım
pedagoji kitaplarında da annenin hissettiği bebeğe daha anne karnında geçiyor diyor izlemesek daha mı iyi ne

Sabah sabah Tokat gibi vurdu hepsi yüzüme. Un yok, şeker yok! Her gün protein, haftada 2 gün balık... Hepsi de bildiğimiz şeyler. Ama o irade yok. Pilatesi geçtim yürüsem öpüp başıma koyucam. Hangi şehirde bu doktor civan?

19.haftadayım 6 aya kadar 1 kilo 7.ay da-1,8.ay da-2, 9.ayda da 3 almayı çok istiyorum 80 le bitireyim ınşallah,bu ay 1 kilo alalım
Ben bu ay 1 kilo almış olsam öpüp başıma koyucam. Ama aynadaki görüntüm ve tartıdaki ivme hiç de öyle söylemiyor. 3 günde şişiverdim bir anda. Nasıl oldu, neden oldu, niye oldu ühühü

Ayyyy çok sorry

Ben bu ay 1 kilo almış olsam öpüp başıma koyucam. Ama aynadaki görüntüm ve tartıdaki ivme hiç de öyle söylemiyor. 3 günde şişiverdim bir anda. Nasıl oldu, neden oldu, niye oldu ühühü
Gaz oluncada fazla kilo çıkıyo yada ödem tutan yapınız vardır,doğumdan sonra 10 kilo verdim diyenler gibi,bende ödem olmuyor şükür 3 kilo anca gitmişti doğum sonrası

Gaz oluncada fazla kilo çıkıyo yada ödem tutan yapınız vardır,doğumdan sonra 10 kilo verdim diyenler gibi,bende ödem olmuyor şükür 3 kilo anca gitmişti doğum sonrası
Bende çok ödem oluyor maalesef. 75 küsürle doğuma girdim.(75ten sonra tartılmayı bırakmıştım. Kim bilir kaçla girdim)Eve geldiğimde 67 kiloydum. Sonra 72 olup öyle kaldım uzunca bir süre. Doğumdan sonra da kilo alınabiliyor ‘ye sütün olsun mantığıyla’

Hadi inşallah,har ay düzenli kilo alalım,tartılalım,hamurişi aşkı sebze proteine dönüşsün yeni yılda80 olsun hedefim 10 kiloydu,geçmek yok diyete başlıioruz
Ay hadi inşallah bu kaçıncı niyetim bu topikte haha. Ama artık eşim de ekmeği kısmaya karar verdi biraz daha dirayetli olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…