Nerde sevişme vardı bişey yoktu yahu. Bak ben bile anlamamışım aman bişey yoktu o sahnede eşin haklıymış. Esas sonrası fena. Gerilim dolu dakikalar yalniz diziyi ben izledim gece 3 yaşındaki kızım kabusla uyandı. Zor uyuttuk geri.
20 aylık çocuk kız o dizi de gerilim olduğu tanıtımında belli tövbeee izletilir mi eşim bana sarılınca gelip ayırıyor öpüşmüyoruz bile izletmeyelim de yani ergen olana kadar
Ay kızlar ben 72 ile hamile kaldım 75 oldum ama şükür 2 aydır almadım kilo, öğürüp duruyorum belki ondan pek birşey yemek gelmiyor içimden, artık kabul ettim doğumda bitecek benim bulantım. Dikkat edelim valla 7 aydan sonra geliyor asıl kilolar genelde bir 10 kilo gelip oturuyor insanın üstüne.
Ay kızlar ben 72 ile hamile kaldım 75 oldum ama şükür 2 aydır almadım kilo, öğürüp duruyorum belki ondan pek birşey yemek gelmiyor içimden, artık kabul ettim doğumda bitecek benim bulantım. Dikkat edelim valla 7 aydan sonra geliyor asıl kilolar genelde bir 10 kilo gelip oturuyor insanın üstüne.
Bu grubun geyiğinden bıktım usandım,biraz ciddi şeyler konuşun yahuuu örneğin;
_ fırfırlı köpekbalıklarınının (chlamydoselachus anguineus) hamilelik süresi 3.5 yıldır.
Haberiniz var mı? Siz de 9 ay 10 gün çocuk taşıyoruz diye kendinizi nimetten sayın hıh
Bu grubun geyiğinden bıktım usandım,biraz ciddi şeyler konuşun yahuuu örneğin;
_ fırfırlı köpekbalıklarınının (chlamydoselachus anguineus) hamilelik süresi 3.5 yıldır.
Haberiniz var mı? Siz de 9 ay 10 gün çocuk taşıyoruz diye kendinizi nimetten sayın hıh
Günaydın canlar. 2020ye saatlerin kaldığı şu günlerde içimde kımıl kımıl bir gaz sancısı var. Az ve öz yiyen bir hamile olmayı nasıl başarıcam. Hiç kilo almadım, göbeğim hala pırtlamadı diyenlere teessüflerimi sunuyorum ve tez vakitte hamile olmanın gereğini yerine getirip hunharca yemelerini bekliyorum. İtiraf ediyorum; sizi çok kıskanıyorumühühühü
Nasıl yani? Ne demek daha 1,5 kilo aldım? Aç mı geziyorsun ey zalım? Benim sözde 10 kilo alma hakkım vardı ve ben sanırım 5ini aldım bile. Oysa asıl kilo alımları şimdi başladı
Doktorun tartisina göre ,6
Eve göre 4,6 idi en son.
Ama.son 4,5 gündür deli gibi çekirdek ,hamur işi ,bulgur pilavı tukettim
Korkuyorum tartiya çıkmaya .
Söyle 15 ile bitirsem süper olacak
İlkinde 17 almistim
Doktorun tartisina göre ,6
Eve göre 4,6 idi en son.
Ama.son 4,5 gündür deli gibi çekirdek ,hamur işi ,bulgur pilavı tukettim
Korkuyorum tartiya çıkmaya .
Söyle 15 ile bitirsem süper olacak
İlkinde 17 almistim
Drun tartısı hep daha fazla gösteriyor. Çünkü tok karna gidiyoruz. Benim korkum da dr tartısına Çıkmazı. Yoksa evde aç karna tartılmaya göre 4 kilo aldım ben de. Ama drda kesin 6olur o
Drun tartısı hep daha fazla gösteriyor. Çünkü tok karna gidiyoruz. Benim korkum da dr tartısına Çıkmazı. Yoksa evde aç karna tartılmaya göre 4 kilo aldım ben de. Ama drda kesin 6olur o
20 aylık çocuk kız o dizi de gerilim olduğu tanıtımında belli tövbeee izletilir mi eşim bana sarılınca gelip ayırıyor öpüşmüyoruz bile izletmeyelim de yani ergen olana kadar
Ya çocuğa izletmeyin tabi. Bizim gibi çocuğu uyutun öyle izleyin ama yani dizideki asıl problem sevişme sahnesi değil korku sahneleri. Sen de izleme vazgeçtim karnındakini de germe durduk yere. eşin izlesin sana anlatsın sonra
Ya çocuğa izletmeyin tabi. Bizim gibi çocuğu uyutun öyle izleyin ama yani dizideki asıl problem sevişme sahnesi değil korku sahneleri. Sen de izleme vazgeçtim karnındakini de germe durduk yere. eşin izlesin sana anlatsın sonra
Ben çocuğu uyutur uyutmaz netflixteki korku ve gerilim filmlerine dadanıyorum. Öyle ki bir yolu olsa damardan alıcam gerilimi Bu kadar korkunçlu diye bahsettiğiniz Atiye mi gerçekten? Görüp geçmiştim konusuna bakmadan püüff diyerek
Kızmazlar,3 lü testim düşük çıkmış,ama amniyosentez istemiyorum diye imza atmam lazımmış,bebeğin eşi aşağıda olduğu için cinsel ilişki yasakmış bana,hatta çıkmazsa yukarı sezeryan dedi,ayrıntılı için nerde yapacaksın dedi özel düşünüyorum dedim Ankarada ki arkadaşlar bilkent şehir hastanesine git dedi,bende çok ilgilenmiyorlarmış diye duydum dedim oda iyi ilgilenirler,oraya git iyi orası dedi
Selamlar tetanoz ilk doz vuruldum 1 ay sonra 2. Doz dedi şimdilik küçük bir ağrı var ilk gebelikte biraz ağrımıştı bu sefer ağrı daha az inş çok ağrımaz zaten her yanlarım ağrıyo
Kızlar ya benim dünden bu yana karnımın sağ tarafında saniyelik süren yırtılmaya benzer ağrım var Huzursuzlandım ister istemez pinpiriklenmelimiyim sizce