Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bizimki 11 den aşağı uyumuyor o da şanslıysak çünkü geç kalkıyor ve gündüz saçma saatlerde öğlen uykusuna yatıyor.. sırf bu yüzden erken izne ayrılmak istiyorum düzene sokmak için ben beş buçukta eve gelmeye başladığımdan beri 9 da uyuyan çocuk sapıtt.

Kızlar ya benim dünden bu yana karnımın sağ tarafında saniyelik süren yırtılmaya benzer ağrım var Huzursuzlandım ister istemez pinpiriklenmelimiyim sizce
bir şey olmaz canım muhtmelen çatlıyorsun ama kaçıncı haftadasın kaç kilo aldın ki?

Valla ben gerildim ama aşırı da merak ediyorum bir sonraki bölümü

kizlar bugun prof muane oldum benimle uzun uzun ilgilendi bebegime bakti ultrasonda down sendromu destekleyen septomlara rastlanmiyor bebegin suan gayet saglikli ama zihinsel acidan nasil bunu bilemeyiz dedi bende aldirmak istemiyorum dedim yine siz bilirsiniz ama ozaman teste gerek yok dedi ilerki donemlerde kontrollerinizi ihmal etmeyin dedi icim bir nebze olsun rahatladi cok sukur gerisi rabbimin bilecegi is insallah hersey guzel olir hepimiz icin

Bence bir şey çıkmayacak canım. İçini ferah tut. Hep böyle güzel haberler alırsın inşallah canım.

Gazı gizlemenin yolu yok tabii pek Bende nedense gaz sorunu yok. Hem de bu yemeye Ama sen zayıftın diye hatırlıyorum. Belki metabolizman hızlı çalıştığı içindir.
47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri

47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri

47.5 ne kurban olduğumm şaka mı? O kiloyu en son ortaokulda falan gördüm heralde ey rabbim sen büyüksün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…