Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri
Ben 54 kilonun altına inmedim kendimi bildim bileli. O da evlendiğim zamanki kilomdu. Sonra yıllarca 57-58 olarak gezdim. Ama şimdi o kilo bile hayal gibi geliyor. 47,5 nedir yahu Boyun kaç cm?

Kız lar benim doktor ayrıntılı ya gir dedi onun özel klinikte alta uzman var beni yönlendirdi gittim sordum 250 tl idi randevu almadim ...devlete gideyim dedim oda baya uzak ve 182 den randevu alınmıyormuş doğrumu acaba önce devlete kadın doğuncaya gidicekmişim eğer uygun görürse beni yönlendirecek mis daha sonra ordan da randevu almak lazımmış

Doğru ilk kadın doğum uzmana gidip yönlendiriyorlar ordan

Ewt bende aradim aynisini dedi kadin dogumcuya gtmen lazim o seni yonlendirip hangi tarih boşsa randevuyu verecek benim ondeki hamile bayana vermedi sen zaten 21 haftaliksin benim boslugum yok erken gelmen lazimdi dedi sende gecikme

Ben bu ay 1 kilo almış olsam öpüp başıma koyucam. Ama aynadaki görüntüm ve tartıdaki ivme hiç de öyle söylemiyor. 3 günde şişiverdim bir anda. Nasıl oldu, neden oldu, niye oldu ühühü
Ödem de olabilir canım. Su iç bol bol günde 2lt tamamlamaya çalış ben uygulama indirdim. İçmedikçe telefon şırıl şırıl gidiyor

ben özel hastaneye gidiyorum ayrıntılı için 1 ay önce randevu almıştım bugün ayrıntılıya girdim ve fiyat 50 tl verdim ve bütün ayrıntısına kadar anlattıradyoloji uzmanı rapor çıktısınıda verdi ordanda kendi doktoruma tekrar yönlendirdi kendi doktorumada hiçbir ücret ödemedim muayene için hatta ayrıntılı raporuma bakarak değerlendirme yaptı

Ödem de olabilir canım. Su iç bol bol günde 2lt tamamlamaya çalış ben uygulama indirdim. İçmedikçe telefon şırıl şırıl gidiyor
Su içmeyi hep unutuyorum. Poğaça börek yemeyi unutmam ama! Bir su içme programı indirmiştim kendime. İki de bir hatırlatma yapıyor diye sinirim bozulmuştu da silmiştim sonra.

Ewt bende aradim aynisini dedi kadin dogumcuya gtmen lazim o seni yonlendirip hangi tarih boşsa randevuyu verecek benim ondeki hamile bayana vermedi sen zaten 21 haftaliksin benim boslugum yok erken gelmen lazimdi dedi sende gecikme
InşaAllah geç kalmadan bende giderim şehidin baya bir dışında

47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri
Bende 48.5 ile kaldim dun gece tok karnina 54.9 geldim. Şok oldum eve de baskül alayim bari ya

Ben de 75le hamile kaldım. Evde tartı var ama korkudan ne zamandır çıkmıyordum tartıya. Doktorda 79.5 geldim ama tok karnına, bir kilo botlarla ve afedersiniz 2 gündür tuvalete çıkmadan diye avutuyorum kendimi. Cesaretimi toplayabilirsem aç karnına evde tartılacam bi tuvalete çıkabildiğim zaman.

Su içmeyi hep unutuyorum. Poğaça börek yemeyi unutmam ama! Bir su içme programı indirmiştim kendime. İki de bir hatırlatma yapıyor diye sinirim bozulmuştu da silmiştim sonra.
Ben de sinir bozanı indirdim cidden ama su içmek önemliymiş. Ben normalde de içerdim 2lt olmasa da günde 1.5 içiyordum şimdi 2 yapıyorum. Akşam 10 dan sonra içmiyorum gece de bi yatarken gidiyorum bir de sabah 5-6 gibi

Senin iki bebişin var sen kendini bizimle bir tutma 2 bebekten midene yer kalmıcak zaten bir süre sonra o zaman az yersin ister istemez
Bilmiyorum oyle mi olacak ama doymak ne demek unuttum coktan doktor ne kadar az kilo o kadar kolay dogum diyor. Zayifligiin hicbisey degistirmez dedi 14 kilo dedi ama bakalim kac 14 olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…