Bende bugün altıma kaçırmaktan son dakika kurtuldum sigara içen biri değilim ana deliler gibi sigara istiyo benimde canın hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ama değil içmeye bir fırta bile vicdanım el vermedi allah tan içende yok etrafımda unutuyorum ara ara
Şeyyy 34 yıldır oburiksim ve kiloluyum ama eğer bana şiddet uygulamayacaksan itiraf etmek isterim ki ben daha 1.5 kilo aldım çünkü 9 ayda 7 kilo alma hakkı verdi zalııııım doktor. Gramaj hesabıyla yiyorum nerdeyse
Bende ergenlik sonrası kilo sorunu ile uğraşan biri olarak hamileliklerimde çok kilo almamak için kendimi tutuyorum ve şuana kadar 1kilo var yok ancak aldım ye dedim 78 ile doğuma gitmek şuan 70 kiloyum
Aksam yemeklerini biraktim.
Sadece soda ictim aksam 1 tane.
Bir kac gundur guzel gidiyorum bakalim devam ederim insallah canimda bisi istemiyor.
Bugun Arkadasimda borek yedim ama napim artik.
Yarin asi var hemsire aradi ac gelin kan testide yapalim dedi.
Ben 47 olabilmek için epey çabaladım alamıyordum kilo. Doktorum zayıf olduğum için vücudumun yeteri kadar hormon salgılayamayabileceğini bundan dolayı da yumurtlama sorunum olabileceğini söylemişti. Aylarca yumurtlama takipleri ilaçlar ama yumurtlama olmuyordu 38dim nişanlandığımda kendimden nefret ettim o dönemde düğüne kadar zorla 40 olmuştum
Ben 54 kilonun altına inmedim kendimi bildim bileli. O da evlendiğim zamanki kilomdu. Sonra yıllarca 57-58 olarak gezdim. Ama şimdi o kilo bile hayal gibi geliyor. 47,5 nedir yahu Boyun kaç cm?