Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de 1,58im

47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri
Yaa ayni kiloyla hamile kalip ayni kiloya gelisimiz ❤ben

Bende Mayıs annesi olacağım nasıl olursa ilişki yasakladımi Dr sordunuz mu lütfen yorum yazar mısınız arkadaslarrrrrr ilişkiyi kestiniz mi esinizle
Kesmedik biz normal rutin devam ediyor

Nerede çekildiniz bnde bi düşük iki rahim ameliyat ı geçirdim o yüzden meraklıyım ve hassasım

Günaydın tetanoz aşısı olduğum kolum pert
Zaten yorgunum beni uyutsunlar mayısa doğru kalkıyım yetti be herkese gıcık oluyorum güneşte yok hava fok gibi ay bir kilo antidepresan içesim var

Ayyy ben heyecanlı gözümüzü kapasak açsak Mayıs gelmiş olsa

çok yorgunum kızlar 18 aylık bebek, yoğun iş hayatı, eve git yemek bulaşık, bebeği yıka, yedir uyut, sabah 6 da kalk tekrar başla .... Allah bugünümü aratmasın ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum. tüm bunların üstüne psikolojik olarakta yıprandım. diğer doğumumda lohusalığım inanılmaz kötü geçmişti. tekrar aynı şeyleri yaşayacağım korkusu, birde kayınvalidemin buda inş oğlan olur benim yaşadıklarımı sizde yaşarsın sözü (evet oğlum olacak yine) (kayınvalidem diğer oğluyla hiç ama hiç anlaşamıyor ceremesini de biz çekiyoruz) yani o sözün daha doğrusu bedduanın etkisinden kurtulamıyorum ruhen ve bedenen çok yıprandım. 2020 inşallah herkese iyi gelir, evlatlarımızı Allah bizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin hepsine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…