Ben 47 olabilmek için epey çabaladım alamıyordum kilo. Doktorum zayıf olduğum için vücudumun yeteri kadar hormon salgılayamayabileceğini bundan dolayı da yumurtlama sorunum olabileceğini söylemişti. Aylarca yumurtlama takipleri ilaçlar ama yumurtlama olmuyordu 38dim nişanlandığımda kendimden nefret ettim o dönemde düğüne kadar zorla 40 olmuştum
47,5 ile hamile kalmıştım ama nerdeyse 52 oldum 51,8 falanım o eski halimden eser yok şimdi ama kiloyla alakası yok bence. İnanılmaz gaz sorunum var hamile kaldığım günden beri
Sevgili arkadaşım detaylı usg de cinsiyet söylenilen en basit şeylerden o kadar detay incelediler ki bebeğimi çok tatmin oldum,benim dr un radyolog değil bir riskli gebelik uzmanına gönderdi beni durumundan dolayı kötü gebeliklerin oldu çünkü önceden...Bebeğin kalp boşlukları beyin logları bütün uzuvları mesane böbrekleri kordon damarları yani aklına gelebilecek her yerine detaylıca bakıyor ve bize çok güzel 4 boyutlu görüntüler verildi sanki bebeğinizi gördük gibi oldu...22.hafta en ideali dedi bakılmak için...çok şükür herşey yolundaymış..umarım sende güzel sonuçlar alırsın..inşallah yardımcı olabilmişimdir..
Günaydın kızlaaarrrrr sabah sabah aklıma geldi de düşünsenize nisan mayıs ayları gelmiş ve birer birer gruptan birileri doğum yapmaya başlamış. Merak ettim öyle düşününce acaba ilk hangimiz meleğimizi kucağına alacak?
Günaydın tetanoz aşısı olduğum kolum pert Zaten yorgunum beni uyutsunlar mayısa doğru kalkıyım yetti be herkese gıcık oluyorum güneşte yok hava fok gibi ay bir kilo antidepresan içesim var
Günaydın kızlaaarrrrr sabah sabah aklıma geldi de düşünsenize nisan mayıs ayları gelmiş ve birer birer gruptan birileri doğum yapmaya başlamış. Merak ettim öyle düşününce acaba ilk hangimiz meleğimizi kucağına alacak?
çok yorgunum kızlar 18 aylık bebek, yoğun iş hayatı, eve git yemek bulaşık, bebeği yıka, yedir uyut, sabah 6 da kalk tekrar başla .... Allah bugünümü aratmasın ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum. tüm bunların üstüne psikolojik olarakta yıprandım. diğer doğumumda lohusalığım inanılmaz kötü geçmişti. tekrar aynı şeyleri yaşayacağım korkusu, birde kayınvalidemin buda inş oğlan olur benim yaşadıklarımı sizde yaşarsın sözü (evet oğlum olacak yine) (kayınvalidem diğer oğluyla hiç ama hiç anlaşamıyor ceremesini de biz çekiyoruz) yani o sözün daha doğrusu bedduanın etkisinden kurtulamıyorum ruhen ve bedenen çok yıprandım. 2020 inşallah herkese iyi gelir, evlatlarımızı Allah bizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin hepsine de...