Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Gunaydıın bnde gunlerdir kimlik degismi ehliyet degisimi kizimin gozleri fecci halde bozukmus doktora gotur getir gozuk kullanmaya ikna et hep bunlarla ugrasiyirum enerji vercek biseylere ihtiyacim var surekli goz kararmasi bas donmesi ile mucadele halindeyim bilemiyorum 2020 de neler beni bekliyor ama en cok ihtiyacim olan sey enerji onu biliyirum

Bu devran böyle gitmez ya hep mommiscim, sıkıntı etme kendine. Bazen kayınvalideler,bizlere ileride nasıl kayınvalide olmalıyız/olmamalıyız konusunda resmen eğitim veriyolar. Onu değişemezsin ama sen eminim ben ileride onun gibi olmayacağım diyosundur 2 erkek annesi olarak. Beden yorgunluğun içim sana işlerinde kolaylıklar dilerim, ruh yorgunluğun içinde sana bol enerji gönderiyorum az kadı sabır

Sana daaaaa kocamaannn enerjiiiiiii

Gunaydinlaaar. Sabahtan beri has tane çıkışı takımı arıyorum ama bi türlü içine sinen bir şey bulamadım. Kizimda çok güzel modeller vardı. Erkek bebek için var mı tavsiyeleriniz???

Sizler böyle anlattıkça baya merak ettim diziyi. Çocuğu uyuyunca bakayım bari bi ara
sabaha karşı bir kalktım adam 3 bölüme gelmiş, gel gel çok güzel ama gerilim var izlemesen mi falan diyor.. yatıp zıbarcam sabah iş var ne dizisi dedim ama çok mu korkunçlu yahu merak ediyroum.. bu arada geçici ehliyetim çıktı aldım arabayı işe geldim kocam bey ile kavgada ettim çok karıştı indim bir de ağladım ay aşırı duygusal oldum yaa adam da şaşırdı kaldı niye ağlıyorsun ne dedim diye ah bu bebiş hormonları.

Sizler böyle anlattıkça baya merak ettim diziyi. Çocuğu uyuyunca bakayım bari bi ara
sabaha karşı bir kalktım adam 3 bölüme gelmiş, gel gel çok güzel ama gerilim var izlemesen mi falan diyor.. yatıp zıbarcam sabah iş var ne dizisi dedim ama çok mu korkunçlu yahu merak ediyroum.. bu arada geçici ehliyetim çıktı aldım arabayı işe geldim kocam bey ile kavgada ettim çok karıştı indim bir de ağladım ay aşırı duygusal oldum yaa adam da şaşırdı kaldı niye ağlıyorsun ne dedim diye ah bu bebiş hormonları.

Gaz kaçırma bende de var
Okulda derste oldu hatta
Kontrol edemiyorum ...

Benmde aynı sorun valla

Şöyle basit bir çözümü olsa Lollapollosaa sizin için daha zor. Çocuklar duysa çok zor olur gerçekten. Dalga geçmek için yer arar çocuk milleti. Hele bir de lise falansa düşünemiyorum

Kimyon koyun yemeklere diyorlar canım. Beni biraz rahatlamıştı. Dene istersen

Öğlen işyerinde yiyorum canım. Evde de kayınvalidem var. Benim gazım var yemeklere kimyon koyun diyebilir miyim bilmiyorum. Ne kadar kötü bir durum ya uff

canımm seni benden daha iyi kimse anlayamaz 14 aylık oğluşum var çalışıyorum,bankacıyım stresli bir işim var eşim vardiyalı çalııyor,her zaman yanımızda olamıyor,aynen yemek çamaşır temizlik,oğluşun yemeği,meyvesi,hergün çanta ayarlama,oğlanı kaldır indir,eşyalarını taşı götür getir çok zor hayatım,ev 7. kat geçen 1 hafta arızalandı eşim aksi gibi gecesi o çocuğu kucağımda eşyalarla sabah indir akşam çıkar rezil oldum,kasıkalrıma ağrı girdi 1 hafta rapor aldım.Müdür arkamdan demediğini bırakmamıştı.Tabi suratıma bişey demiyor asansörü bozuk diye raporlu demiş millete şaka gibi.Neyse inşallah bugünler geçeek inan evi görsen dağınık çamaşırları yıkadım topladım oğlan sepetten dağıttı,onu bile bıraktım toplayamadım,Uykusu çok bozulmuştu gece 2 den önce uyumuyordu,bi kaç gündür şükür 12 gibi uyutabiliyorum.Eşimde vardiyalı ayak başı işi çok yorgun oluyor bi ev süpürebiliyor başka bir iş hem yapamıyor hem anlamıyor ne bilim böyle işte hayatım.Sana yazmak istedim.Yalnız değilsin..Kaynanamda art niyetli değil am keşke kızım karnındaki kız olaydı,erkek çocukları çok vefasız dedi bakalım hakkımızda hayırlısı

Slm guzell annelerrr...bugun evde keyf yaptigim son gunum yarn ise basliorm soukta daha hava aydinlanmadan ise gitmek korkuncccama napicann...bulanti ilaci kulllanmaya devam ediorumm tam gaz ama biraz daha enerjikimbende uyyup mayista uyanmak istiorumm ...bu arada 76 yla hamile kaldim suan 68 im hala almadim alacagm da yok bu kusmaylakizimda da 7 kilo almstm ama onda yiodum yine bund Hiiiic...antep gbi biyerde kebapsz yasiorm 4 aydr

Ben de hala bakamadım. İyice meraklandım bak. Ne güzel ehliyetini almışsın, bırak hamilelik hormonlarını bir kenara tadını çıkar. Adamları çıldırtıcaz zaten yakında

Çok korkunç değil ya inan bana. Zaten korku gerilim filmlerinde en ürkütücü sahneler öncesi bir sessizlik olur bunda da oluyor öyle durumlarda kafanı çevir ekrandan Ben dün bitirdim 1. Sezonu ve açıkçası sevdim. 2. Sezonu beklemedeyim

Hangi dizi bu yaaaa çatlattınız beni meraktan

Canım sen kendin al koy yerken az az. Bir de süt içme gaz çok yapıyor benim doktorum peynir yoğurt yesen de olur demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…