Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım sen böyle etrafından destek istemeden tek başına halletmeye çalışırsan yıpranırsın he bir de o kayınvalidenin ağzının payını vermiyorsan olmaz. Ne derse desin onun dediiği tutmaz canını sıktığınla kalırsın. Oğlum olacak olsaydı iki kardeş birlikte oynayacak büyüyecekler diye sevinirdim. ay ben o kayınvalideyi bir hırpalasammmm içimde kaldı bak.

ya yeminle hamileyken boşanmıyorsak hiç boşanmayız hergün boğasım geliyo adamı bi sinir bi stres sanki o hamile başımda bi ton iş beyfendi sinirli ... her gün çocukla uğraş işe git gel bi ton insanla uğraş zaten para para bezdim aslında çalışmadan oturcan evde ne yapıyorsa nasıl ödüyorsa ödesin krediyi onu bunu ... yok bugün bana inşallah biri çatmaz karakolluk olurum yeminle

Ah canım çok haklısın ki. Hamilelik başında bir çocuk yokken ve çalışmıyorken bile yeterince zor. Bir de üstüne bunlar eklenince insanda sinir stres hiç bitmez. Eşlerin daha anlayışlı olması gerek bu dönemde. Ama onlar da bizle beraber sinir ve hormon yükleniyor sanki. Belki onlar da maddi manevi nasıl kalkıcaz bu işin altından diye dertleniyorlardır bilmiyorum. Öyle anlarda gel burda bize çat. Düşenin halinden ancak yine bir başka düşen anlar. Sıkma güzel canını.

Benim kayınvalidem de eşimle hep kavga ediyor. Doktor bu kız strese girmemesi gerek diye konuşmasına rağmen kavga etmişti. Hiç alttan almıyor üstelik ben hayatta karışmam karışmadım diye bana da bulaşıyor
Hatta eşim ile bir kere tartıştığında demişti ki senin de çocuğun sana çektirsin. Bir ay sonra kanama ile hastaneye yattığımda içimden hiç mi vicdanın yok ben sana ne yaptım demiştim ama içimden tabi. Bana hep sen olmasan bunun evini açmam diyor bahsettiği kendi oğlu. Ama dili çok kırıcı ben alttan alabiliyorum yapı olarak babam da zor biriydi benim ama eşim almıyor hatta bana da kızıyor kendini bu kadar ezdirme diyor.

Kizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidir iyi bakin sizde kendinize

Kizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidir iyi bakin sizde kendinize
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

Oyy 73 nedirrr, ne yaptın nerden enfeksiyon kaptın o kadar? Geçmişler olsun allah şifa versin aman. Bebeğin iyidir onlar bizden çok daha güçlü ve güvende,sen kendini iyileştir en kısa zamanda inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Dert etme etkilenmiyorlar. Ben de vermiştim kilo. Hem sonra acısını birlikte çıkartırsınız hele bir iyi ol da

gecmis olsun cnm iltihapmi var

Ah kuzum sağol yok ya ben iyi kazanıyorum ne olsa desteğim derdi para pul değil istiyor ki hep onun istediği düzeni olsun benim kızla sürekli kavga halinde çocuk gibi kavga ediyor çocukla kız da az değil aynı huylular ikisi de altta kalmıyor akşam eve gidiyorum hep gürültü bu arada eşimde dışarda saygı duyulan iyi bi konumda evde görseler bazen diyorum çekip atacağım sizi internete rezil etcem

Bu durumda senin 2. Değil de 3. Çocuğun geliyor desene Eşin de kusura bakmasın ama bu dönem onun değil senin isteklerinin ön planda olması gereken bir dönem. Sen en iyisi bir şantaj videosu Çek ahshhss

çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. bebiş iyidir Allah ın i<zniyle sende biran önce toparlanırsın inş

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız

Kızlar ben de ayrıntılı ultrasonumu yaptirdim kızçem çok iyi şükür gelişimi gayet iyiymiş maşallah 440 gr 26 cm olmuş bıdığımilk defa net sekilde gordum ve hamile oldugumu hissettimDoktor çok hareketli olduğunu söyledi oglum da oyle zaten yorucu günler beni beklerGerçi doktor hareketli olması sağlıklı oldugunu gosterir yeter ki oyle olsun diyorbir de plasentam aşağıdaymış bebek de arkaya yerleşmiş yukarı cikabilir ama supurge yapmak agir kaldirmak yok diyor yoksa düsük yasayabilirsin diyor. Kim yapcak bu isleri bakalım hepimize kolay gelsin

Çocuklar ortaokul.ama yine de benim yaptığımı anlasaalr rezillik..bir de vitaminden mıdır nedir ,kokusu da daha yoğun ve farklı...ay neyse çok ayrıntıya girdim
Bu arada hepimize rahat hamilelik geçirdiğimiz,yazımızın,bulantimizin olmadığı , eslerimizin anlayışlı , yardımcı olduğu,kayınvalide stresinden uzak ,bool geyikli,çok az kilo aldığımız ,ve en önemlisi bebislerimizi kolayca ve sağlıklı bir şekilde kucağımiza aldığımız bir yıl diliyorum
İyi ki varsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…