Canım sen böyle etrafından destek istemeden tek başına halletmeye çalışırsan yıpranırsın he bir de o kayınvalidenin ağzının payını vermiyorsan olmaz. Ne derse desin onun dediiği tutmaz canını sıktığınla kalırsın. Oğlum olacak olsaydı iki kardeş birlikte oynayacak büyüyecekler diye sevinirdim. ay ben o kayınvalideyi bir hırpalasammmm içimde kaldı bak.çok yorgunum kızlar18 aylık bebek, yoğun iş hayatı, eve git yemek bulaşık, bebeği yıka, yedir uyut, sabah 6 da kalk tekrar başla .... Allah bugünümü aratmasın ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum. tüm bunların üstüne psikolojik olarakta yıprandım. diğer doğumumda lohusalığım inanılmaz kötü geçmişti. tekrar aynı şeyleri yaşayacağım korkusu, birde kayınvalidemin buda inş oğlan olur benim yaşadıklarımı sizde yaşarsın sözü (evet oğlum olacak yine) (kayınvalidem diğer oğluyla hiç ama hiç anlaşamıyor ceremesini de biz çekiyoruz) yani o sözün daha doğrusu bedduanın etkisinden kurtulamıyorum ruhen ve bedenen çok yıprandım. 2020 inşallah herkese iyi gelir, evlatlarımızı Allah bizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin hepsine de...
Ben de bitirmek üzereyim bence de korkunç değil gerilim var sadece birazAtiye esomesomcum netflixin yeni dizisi ☺ Mehmet Günsürcüm oynuyor
Atiye esomesomcum netflixin yeni dizisi ☺ Mehmet Günsürcüm oynuyor
Ah canım çok haklısın ki. Hamilelik başında bir çocuk yokken ve çalışmıyorken bile yeterince zor. Bir de üstüne bunlar eklenince insanda sinir stres hiç bitmez. Eşlerin daha anlayışlı olması gerek bu dönemde. Ama onlar da bizle beraber sinir ve hormon yükleniyor sanki. Belki onlar da maddi manevi nasıl kalkıcaz bu işin altından diye dertleniyorlardır bilmiyorum. Öyle anlarda gel burda bize çat. Düşenin halinden ancak yine bir başka düşen anlar. Sıkma güzel canını.ya yeminle hamileyken boşanmıyorsak hiç boşanmayız hergün boğasım geliyo adamıbi sinir bi stres sanki o hamile başımda bi ton iş beyfendi sinirli ... her gün çocukla uğraş işe git gel bi ton insanla uğraş zaten para para bezdim aslında çalışmadan oturcan evde ne yapıyorsa nasıl ödüyorsa ödesin krediyi onu bunu ... yok bugün bana inşallah biri çatmaz karakolluk olurum yeminle
Ben tam şimdi başladım. Ama süpürge sesinden duyamıyorum da tam. Henüz Mehmet Günsurun ıslak dudaklarını da göremedik ajshdhdh.Ben de bitirmek üzereyim bence de korkunç değil gerilim var sadece biraz ☺☺
Benim kayınvalidem de eşimle hep kavga ediyor. Doktor bu kız strese girmemesi gerek diye konuşmasına rağmen kavga etmişti. Hiç alttan almıyor üstelik ben hayatta karışmam karışmadım diye bana da bulaşıyorçok yorgunum kızlar18 aylık bebek, yoğun iş hayatı, eve git yemek bulaşık, bebeği yıka, yedir uyut, sabah 6 da kalk tekrar başla .... Allah bugünümü aratmasın ama inanın kendimi çok kötü hissediyorum. tüm bunların üstüne psikolojik olarakta yıprandım. diğer doğumumda lohusalığım inanılmaz kötü geçmişti. tekrar aynı şeyleri yaşayacağım korkusu, birde kayınvalidemin buda inş oğlan olur benim yaşadıklarımı sizde yaşarsın sözü (evet oğlum olacak yine) (kayınvalidem diğer oğluyla hiç ama hiç anlaşamıyor ceremesini de biz çekiyoruz) yani o sözün daha doğrusu bedduanın etkisinden kurtulamıyorum ruhen ve bedenen çok yıprandım. 2020 inşallah herkese iyi gelir, evlatlarımızı Allah bizlere bağışlasın sağlık sıhhat versin hepsine de...
Çok kalp annecimMehmet günsür ve ıslak dudakları
Çok kalp annecim
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendineKizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidiriyi bakin sizde kendinize
Kizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidiriyi bakin sizde kendinize
Çok geçmiş olsun canım. Dert etme etkilenmiyorlar. Ben de vermiştim kilo. Hem sonra acısını birlikte çıkartırsınız hele bir iyi ol daKizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidiriyi bakin sizde kendinize
gecmis olsun cnm iltihapmi varKizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidiriyi bakin sizde kendinize
Ah canım çok haklısın ki. Hamilelik başında bir çocuk yokken ve çalışmıyorken bile yeterince zor. Bir de üstüne bunlar eklenince insanda sinir stres hiç bitmez. Eşlerin daha anlayışlı olması gerek bu dönemde. Ama onlar da bizle beraber sinir ve hormon yükleniyor sanki. Belki onlar da maddi manevi nasıl kalkıcaz bu işin altından diye dertleniyorlardır bilmiyorum. Öyle anlarda gel burda bize çat. Düşenin halinden ancak yine bir başka düşen anlar. Sıkma güzel canını.
Bu durumda senin 2. Değil de 3. Çocuğun geliyor deseneAh kuzum sağol yok ya ben iyi kazanıyorum ne olsa desteğim derdi para pul değil istiyor ki hep onun istediği düzeni olsun benim kızla sürekli kavga halinde çocuk gibi kavga ediyor çocukla kız da az değil aynı huylular ikisi de altta kalmıyor akşam eve gidiyorum hep gürültü bu arada eşimde dışarda saygı duyulan iyi bi konumda evde görselerbazen diyorum çekip atacağım sizi internete rezil etcem
çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. bebiş iyidir Allah ın i<zniyle sende biran önce toparlanırsın inşKizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidiriyi bakin sizde kendinize
Çocuklar ortaokul.ama yine de benim yaptığımı anlasaalr rezillik..bir de vitaminden mıdır nedir ,kokusu da daha yoğun ve farklı...ay neyse çok ayrıntıya girdimŞöyle basit bir çözümü olsaLollapollosaa sizin için daha zor. Çocuklar duysa çok zor olur gerçekten. Dalga geçmek için yer arar çocuk milleti. Hele bir de lise falansa düşünemiyorum
Öğlen işyerinde yiyorum canım. Evde de kayınvalidem var. Benim gazım var yemeklere kimyon koyun diyebilir miyim bilmiyorum. Ne kadar kötü bir durum ya uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?