Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Atiyeden bahsediyorsunuz değil mi ben de younun yeni sezonunu bitirip başladım dün
Güzel olmuş üç bölüm izledim ben de ama tabi biraz fazla Türk işi geldi
Yine de güzel Beren ve Mehmet günsur ekrana çok yakışıyor

Kizlarrr ne zamandir giremiyorum cok hastalandim crp 73 cikmis ates titreme ne ararsaniz var serum veriyolar hergun antibiyotik hamilelige basladigim kiloya yeni kavusmustum gene 3 kilo vermisim insallah bebis iyidir iyi bakin sizde kendinize
Çok geçmiş olsun
Bir an önce toparlarsin umarım
Doktorunun tavsiyelerine uymaya çalışıp bol bol dinlen canım

Aynı durumdayım şu an. Normalde atıştırma huyum yoktur pek. Ama şimdi elim hiç boş durmuyor. Aklım hep buzdolabında.
Çok moralim bozuluyor tutamıyorum kendimi 21.haftadayım geçen hafta en son 68.700 dum yani yuvarlamiyorum bile önceden hiç kilo problemim olmazdı şimdi gramını bile takar oldum 62 ile başlamıştım

Çok moralim bozuluyor tutamıyorum kendimi 21.haftadayım geçen hafta en son 68.700 dum yani yuvarlamiyorum bile önceden hiç kilo problemim olmazdı şimdi gramını bile takar oldum 62 ile başlamıştım
Ben de o kilolarda başladım. Şişli kaçım bilmiyorum. Bu sabah evdeki tartıda 66,2 görünüyordum. Ama drda daha fazla çıkacağım kesin.

1k
Maşallah guzuya,dün dr.bana da eşi aşağıda,yukarı çıkabilir çıkmazsa sezeryan,ilişki yok,ağır hareketler yok kanama düşük ihtimali olurmuş,mecbur yapcaz biraz daha yavaştan

Kizlar aklima takildi ya ben 21+1de detayli usg girdim raporda TFA yazan yerde 383 GR yaziyor yani kilosu bu degil mi ben dogru anladm? simdi sizinkilere bakiyorm hep 400 gr uzerinde yani benm bebe zayif mi doktorda bisey demedi hersey yolunda dedi ama szin sonuclari okuyunca bi cok kiside 400 gr üzeri endiselendim lutfen beni aydinlatin

Canım ben 20+5 te yaptırdım 343 gramdı 23 cm di boyu ona bile gelişimi çok iyi
Dedi doktorum. Takılma bence öyle şeylere bi hafta hızlı büyüyorlar bi hafta yavaş

Çatı muayenesi kesin yapılıyor mu
Bana yapmadı doktorum.her doktor rutin olarak yapmıyor
Ama 40 artı 3 e gün vermişti
Osabah muayene etti
Bebeğin başı çok yukaridaydi suni sancı da versem yüzde 10 ,15 şansımız dedi
Sezeryan oldum
Her gün yürüyüş,squat ,ev işi yaptim ama ..olmayınca olmuyor

Canım gereksiz yere üzüntü yapıyorsun
Senin bebeğin de nerdeyse 400 olmuş zaten
Bir de her çocuğun gelişimi farklı kızım 3540 doğdu 40 artı 3 de ,kardesiminki 39 da 3750 ..ama kızim ondan bir santim uzun doğdu.egitim derslerinde çocuk gelisimindwbn bahsederken en çok aklımda kalan cumle gelişimde bireysel farklılıklar vardır oldu ayrıca ultrason son haftalar bile ortalama bir değer veriyor artı 400 ile ekşi 400 verilen kilonun değişik olma ihtimali var
O yüzden napiuyoruz ?elimizden geldiğince sağlıklı ve dengeli beslenip içimizi ferah tutuyoruz ..kilo sağlık demek değil kimi çocuk minyon olur ,kimisi iri

Gramına haftasına takılmayın ki yakın zaten 400 e birden bir büyücek bebişler,hatta ben normal doğum yaparsam 3 kilo yu çokta geçmek istemiyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…