Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben 3 sene önce 6000 tl vermiştim. Bu sefer 10 000 bekliyorum

Ben de ayrıntılıya 15 ve 16 ocakta giricem. Biri özelde 350, diğeri şehir hastanesi ücretsiz. Bi de Kastamonudan alim randevu 3 detaylı usg aman bi daha mı gelcez dünyaya
Yaa ben de şehir hastanesinden aldım 9una. Bi de özelden 8ine aldım 500 tl. İkisinden birine mi gitsem ikisine mi gitsem bilmiyorum

Ben kızımda sevi bebenin reflu yatağını almıştım gerçekten büyük rahatlık. Bebek döndü mü nefes aliyo mu ters mi döndü derdin yok. Benimki eğimli iki yanında yastık gibi desteği var. Baş kısmındaki yastık delikli ve karin kısmında kiraz çekirdekli yastık koyma yeri var. Kiraz çekirdekli yastığı bir kez kullanmıştım o da güzel.

Ya kızlar bugun oksapar iğnemi yaparken taa batiriken acıdı normalde acımazdı igneyi cikarirken de kan cikti smdi bi baktim morarmiş ve semsert ilaç yerine ulasmistir dimi tekrar mi yapsam ki

Eklentiler

• 1577967881459966147240.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 88
Ya kızlar bugun oksapar iğnemi yaparken taa batiriken acıdı normalde acımazdı igneyi cikarirken de kan cikti smdi bi baktim morarmiş ve semsert ilaç yerine ulasmistir dimi tekrar mi yapsam ki
Yaa baya da morarmış. Benim de bazen hafif morarma oluyor. Ama bence ulaşmıştır ilaç tekrar yapma. Bu sefer de doz fazla gelebilir.

Hayır yapmayın, iğne içerdeyken eliniz titremiş ondan böyle, benim karnımda aynı böyle,sizde benim gibi beyazsınız,morarıcaz maalesef.

Vurma canım hep yaşadığım bişey damara falan denk gelmiştir.

Eklentiler

• 15779683554023728230170438669909.webp
    9 KB · Görüntüleme: 80
Vurma canım hep yaşadığım bişey damara falan denk gelmiştir.
O seninki baya mor
Normalde vurdugum yerde kirmizi nokta olurdu bu sefer hem kan cikti hem bastirinca sert korktum gorunce
Henuz kola ve bacaga gezmedim koldan kendim yapamam bacaktanda cesaret edemem gobekten devam

Yaa ben de şehir hastanesinden aldım 9una. Bi de özelden 8ine aldım 500 tl. İkisinden birine mi gitsem ikisine mi gitsem bilmiyorum
Kime sorduysam ikisine de git dedi, birinden biri farklı konuşursa doktoruna söylersin dedi. Hem şehirde görüp görmememiz şansa kalmış, özelde renkli filan iyi olur.

O seninki baya mor
Normalde vurdugum yerde kirmizi nokta olurdu bu sefer hem kan cikti hem bastirinca sert korktum gorunce
Henuz kola ve bacaga gezmedim koldan kendim yapamam bacaktanda cesaret edemem gobekten devam
Ben de kol bacak daha çok acıyacak diye göbekten devam ediyorum bu kadar hafta oldu kendim vuramıyorum eşim vuruyo hiç acımıyo buz koyuyorum önden soğutuyorum ama eli titriyo herhaldeböyle oluyo benimde ve morluk çok zor geçiyo en mor yerin rahat bir haftası var

O seninki baya mor
Ben önceki gebeligimde de son ana kadar hep karından vurdum. Gerçi o zaman clexane vardı ❤ oxapar daha kötü bir iğne. Ama bukadar morarması normal değil bence. Bi de tavsiyem kendiniz vurun. Iki parmağınızla sıkıştırıp acımayan bir yere denk getirmeye çalışın.

merhaba cnm bende izmirdeyim hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsun ben. doktorumu degistirmeyi dusunuyorumda oyuzden sordum nasil memnunmusun...muayne ucreti nekadar cok sordum kusura bakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…