Selam arkadaşlar,
İdrarımda lökosit yüksek çıktı biraz. Dünden beri de idrar yolunda çok hafif ağrı hissediyorum. Bi enfeksiyon başlangıcı olabilir daha önce hiç yaşamadım ne tavsiye edersiniz ilerlememesi için. Yoksa antibiyotiksiz geri gitmez mi.
Bana tek kullanimlik bir sase vermisti.
Diger tahlilimde temiz cikti enfeksiyon falan yoktu.
Ama idrarim hala sari.
Bol su da icmeme ragmen
Doktorara aile hekiminede sordum yediklerindendir diyor.
O saseyi veriyorlar genelde ve iyi geliyor
Merhabalar konuya yeni dahil oldum. 19 haftaliğız. Biraz riskli bir gebelik geciriyorum. Rahim agzi uzunlugum biraz kısa. Surekli yatiyorum. Oğlumun başı aşaya donuk . Cok korkuyorum . Dualarinizi bekliyorum. Allah hepimize kucamiza almayi nasip etsin insallah
Merhabalar konuya yeni dahil oldum. 19 haftaliğız. Biraz riskli bir gebelik geciriyorum. Rahim agzi uzunlugum biraz kısa. Surekli yatiyorum. Oğlumun başı aşaya donuk . Cok korkuyorum . Dualarinizi bekliyorum. Allah hepimize kucamiza almayi nasip etsin insallah
Selam arkadaşlar,
İdrarımda lökosit yüksek çıktı biraz. Dünden beri de idrar yolunda çok hafif ağrı hissediyorum. Bi enfeksiyon başlangıcı olabilir daha önce hiç yaşamadım ne tavsiye edersiniz ilerlememesi için. Yoksa antibiyotiksiz geri gitmez mi.
Ahahhahah ya buna çok güldüm tam ortadan yap dışarı akmasın
Bana da görevli kız orta idrar ver dedi ne demek dedim açıkladı.
Son idrarı normal verdim ama keşke orta yapsaydım ben de
Ben de direk yaptım yaa acaba ondan mı ben de epitel yüksek çıktı. 50 doktoruma yazdım şimdi. Bir de şimdi böyle diyince siz ben tuvalet peçetesini ıslatıp siliyordum peçete kalıntısı da olabilir.
Ben de direk yaptım yaa acaba ondan mı ben de epitel yüksek çıktı. 50 doktoruma yazdım şimdi. Bir de şimdi böyle diyince siz ben tuvalet peçetesini ıslatıp siliyordum peçete kalıntısı da olabilir.
Ah canım, dilerim tez vakitte atlatırsın sıkıntılarını ve bebeğini tam zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. Dualarım seninle. Sakın endişelenme. Bu bir çok insanın başına gelebiliyor. Tek yapman gereken drunun tavsiyelerine kulak verip olabildiğince kendini yormamak.
Ah canım, dilerim tez vakitte atlatırsın sıkıntılarını ve bebeğini tam zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. Dualarım seninle. Sakın endişelenme. Bu bir çok insanın başına gelebiliyor. Tek yapman gereken drunun tavsiyelerine kulak verip olabildiğince kendini yormamak.
Geçmiş olsun canım. Düzelebiliyor da merak etme umarım düzelir. Benim de 12. Haftada kanama nedeniyle sınıra gelmişti sonra topladı. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya sağlık ocağı verdi kabı tuvaleti bile çok pisti. Yapamadım ofisim dibinde gittim ofiste yaptım götürdüm. Acele ile hemen yaptım. Ama öncesinde de enfeksiyon nedeniyle iğne olduğum için hep peçete ile temizliyorum kalıntı kalıyordu. Bilmiyorum neden yüksek çıktı.
Kan gorulmesi azı da cogu da dusuk tehlikesi diye adlandiriliyor doktor tarafindan mutlaka dikkate alınması gerekir bence doktorunuza görünün bi muayene etsin derim
Ya sağlık ocağı verdi kabı tuvaleti bile çok pisti. Yapamadım ofisim dibinde gittim ofiste yaptım götürdüm. Acele ile hemen yaptım. Ama öncesinde de enfeksiyon nedeniyle iğne olduğum için hep peçete ile temizliyorum kalıntı kalıyordu. Bilmiyorum neden yüksek çıktı.
Evet sağlık ocağında vermiyorlar maalesef. Bence içeriği temiz bir ıslak mendil alıp kullanın böyle zamanlarda. Böylece daha sağlıklı bir sonuç çıkar. Bir de her zaman size bağlı olmuyor. Birisi bir şekilde kabın iç kısmına dokunmuş olsa bile temiz çıkmayabiliyor.
Minoset ve parol kullanabilirsin demişti benim doktorum. Ben hamileliğimin başından beri toplamda bir 5 kez parol kullanmışımdır. O kadarcık kullanmakla bir şey olmaz. Sıkma canını.
Geçmiş olsun canım. Düzelebiliyor da merak etme umarım düzelir. Benim de 12. Haftada kanama nedeniyle sınıra gelmişti sonra topladı. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar eşim ateşlendi dünden beri kaç kere hastaneye gidiyoruz sadece ateş düşürücü serum takıyolar antibiyotik hap verdiler ciğerlerini üşütmüş iki kere verdim antibiyotiği ama henüz tesir etmedi sanırım ateşi süreki 38 buçukla 39 arası. Islak bez uyguluyorum ama başka yöntem bilen var mı Neden bu kadar inatçı bi ateş anlamadım parol hap fayda etmiyor