Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana tek kullanimlik bir sase vermisti.
Diger tahlilimde temiz cikti enfeksiyon falan yoktu.
Ama idrarim hala sari.
Bol su da icmeme ragmen
Doktorara aile hekiminede sordum yediklerindendir diyor.
O saseyi veriyorlar genelde ve iyi geliyor

Merhabalar konuya yeni dahil oldum. 19 haftaliğız. Biraz riskli bir gebelik geciriyorum. Rahim agzi uzunlugum biraz kısa. Surekli yatiyorum. Oğlumun başı aşaya donuk . Cok korkuyorum . Dualarinizi bekliyorum. Allah hepimize kucamiza almayi nasip etsin insallah

Allah yardimciniz olsun hosgeldiniz.herkes yavrusuna sag salim kavussun insallah❤❤❤

Benim de yüksek çıktı epitel ile lökosit. Bol su içmek gerekiyor benim geçen sefer 174 çıkmıştı iğne oldum bu sefer 14

Ahahhahah ya buna çok güldüm tam ortadan yap dışarı akmasın
Bana da görevli kız orta idrar ver dedi ne demek dedim açıkladı.
Son idrarı normal verdim ama keşke orta yapsaydım ben de
Ben de direk yaptım yaa acaba ondan mı ben de epitel yüksek çıktı. 50 doktoruma yazdım şimdi. Bir de şimdi böyle diyince siz ben tuvalet peçetesini ıslatıp siliyordum peçete kalıntısı da olabilir.

Ben de direk yaptım yaa acaba ondan mı ben de epitel yüksek çıktı. 50 doktoruma yazdım şimdi. Bir de şimdi böyle diyince siz ben tuvalet peçetesini ıslatıp siliyordum peçete kalıntısı da olabilir.
Aslında hastanede bunun için özel temizleyici bir ıslak mendil vermeleri lazım size. O kullanılmazsa da test başarısız olur.

Ah canım, dilerim tez vakitte atlatırsın sıkıntılarını ve bebeğini tam zamanında sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına. Dualarım seninle. Sakın endişelenme. Bu bir çok insanın başına gelebiliyor. Tek yapman gereken drunun tavsiyelerine kulak verip olabildiğince kendini yormamak.

Insallah canım cok tesekkur ederim.

Geçmiş olsun canım. Düzelebiliyor da merak etme umarım düzelir. Benim de 12. Haftada kanama nedeniyle sınıra gelmişti sonra topladı. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhaba hoşgeldin cnm. Benim de rahimağzı uzunluğum kısa 27 demişti en son. Senin kaç çıktı?

Aslında hastanede bunun için özel temizleyici bir ıslak mendil vermeleri lazım size. O kullanılmazsa da test başarısız olur.
Ya sağlık ocağı verdi kabı tuvaleti bile çok pisti. Yapamadım ofisim dibinde gittim ofiste yaptım götürdüm. Acele ile hemen yaptım. Ama öncesinde de enfeksiyon nedeniyle iğne olduğum için hep peçete ile temizliyorum kalıntı kalıyordu. Bilmiyorum neden yüksek çıktı.

Yok canim gitmedim dinleniyorum, artarsa giderim diye düşündüm. Iste kasiklarim cok hassas hala ince bir sızı var gibi bide pıt pıt ediyor bazen
Kan gorulmesi azı da cogu da dusuk tehlikesi diye adlandiriliyor doktor tarafindan mutlaka dikkate alınması gerekir bence doktorunuza görünün bi muayene etsin derim

Evet sağlık ocağında vermiyorlar maalesef. Bence içeriği temiz bir ıslak mendil alıp kullanın böyle zamanlarda. Böylece daha sağlıklı bir sonuç çıkar. Bir de her zaman size bağlı olmuyor. Birisi bir şekilde kabın iç kısmına dokunmuş olsa bile temiz çıkmayabiliyor.

Minoset ve parol kullanabilirsin demişti benim doktorum. Ben hamileliğimin başından beri toplamda bir 5 kez parol kullanmışımdır. O kadarcık kullanmakla bir şey olmaz. Sıkma canını.
Benim de bogazlarım cok kotu burnum kilit nefes alamiyorum diye dun 1 tane aferin plus aldım o da parasetamol icerdigi icin ama rahat da degilim

Geçmiş olsun canım. Düzelebiliyor da merak etme umarım düzelir. Benim de 12. Haftada kanama nedeniyle sınıra gelmişti sonra topladı. Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tesekkurler canim Insallah Allah herkese kucagina almayi nasil etsin

Benim de bogazlarım cok kotu burnum kilit nefes alamiyorum diye dun 1 tane aferin plus aldım o da parasetamol icerdigi icin ama rahat da degilim
Aferin plus hamile olmasan bile kullanmaman gereken ilaçlardan canım. Bir daha kullanma bence.

Kızlar eşim ateşlendi dünden beri kaç kere hastaneye gidiyoruz sadece ateş düşürücü serum takıyolar antibiyotik hap verdiler ciğerlerini üşütmüş iki kere verdim antibiyotiği ama henüz tesir etmedi sanırım ateşi süreki 38 buçukla 39 arası. Islak bez uyguluyorum ama başka yöntem bilen var mı Neden bu kadar inatçı bi ateş anlamadım parol hap fayda etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…