Geçmiş olsun dikkatli olun sizden önemlisi yok, plesanta mi aşağı yerleşimi? Bebek zaten 30 haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sorun değil aşağıda olması.
Teşekkürler. Geçen hafta kontrolüm vardi dr herşey normal dedi sadece ultrasonla bakarken üstten net göremedi o yuzden kasiklara doğru baktı aşağıda dedi çünkü. Aslinda genel olarak iyiydim ama günlerdir ayakta ve koşturmadan bugün acısı cıktı sanirim
Hanımlar karnim cok kasiliyor ve sertlesmisti bugün alt kisimdan da pitpit birseyler oluyor ara ara. Projem var o yüzden sürekli ayaktayım yada yolda araç kullanıyor oluyorum. Bebekte biraz aşağıdaymış. Bugün akıntıyla cok acik pembemsi bir leke geldi bikez. Akşam 6dan beri yatiyorum
Lütfen ihmal etmeyin mutlaka doktorunla irtibat halinde ol. Korkutmak için yazmıyorum ama 2. Trimesterdeki lekeler önemli buna kasılmada ekleniyorsa daha önemli. Bu sebeplerden 4 gece hastanede yattım 2 hafta önce ve doğuma kadar wc ve yemek haricinde yataktan kalkmam yasak.
Normal insanlar yatmadan önce su içer ben acı biber turşusu yedim ya. Neyse kavanız bitti daha almayayım inşallah burnum aka aka yedim.
CnnTncrr
pembe leke bence doktora gitme sebebi,bir şey yoktur inşallah ama bi giderdim ben olsam. ben haftaiçi oturarak çalışıyorum bugün evde mutfakta bişeyler yaptım birkaç saat ayakta kaldım. çok zor bir şey ya hemen bel ağrısı yapıyor ayakta kalmayı sevmedm
Teşekkürler. Geçen hafta kontrolüm vardi dr herşey normal dedi sadece ultrasonla bakarken üstten net göremedi o yuzden kasiklara doğru baktı aşağıda dedi çünkü. Aslinda genel olarak iyiydim ama günlerdir ayakta ve koşturmadan bugün acısı cıktı sanirim
Benim ilginç bir şekilde ilk zamanlar hiç kanamam olmadı. Çok rahat geçti hatta. Şimdi de öyle mesela. Ama sonlara doğru 2 defa büyük kanama geçirdim. Hatta son kanamam doktoru korkuttu ve doğum tarihimi öne çekmek zorunda kaldı. Benim öyle kenarı falan kapamıyordu bir de. Komple rahim ağzı kapanmıştı.
Yanlış hatıtlamıyorsam 6. ay civarında büyük bir kanamam oldu ilk. Sonra da 38.haftada ilkinden daha küçük sayılabilecek bir kanamam oldu. İlk kanamamdan sonra hep yattım zaten. Sadece tuvalete kalkıyordum. 38.hafta alışverişe çıkayım dedim ve aynı gün kanamam olunca ertesi gün doğuma aldılar. Sizin de mi plasenta previa totalis?
Herkese günaydın canlar. Salı günü detaylı ultrasona giricem. Şimdiden içim kıpır kıpır. Kelimenin gerçek anlamıyla da kıpır kıpır hatta. Benim köfte oğlum pek bir hareketli. Bugün nedenini bilmediğim şekilde çok mutlu uyandım. Ay keşke her sabah böyle uyansam.
Kendi kendime nazar ettim bugün sabaha kadar kustum saat 5 te acile gittim kanda enfeksiyon var dedi CRP 3,43 düşük görünüyor büyük abdest tahlili istedi veremedim onu verdikten sonra görüşelim dedi
Sizce kandaki enfeksiyon bebeğe bulaşır mı ? Nasıl geçer yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah sorun yoktur rabbim evlatlarımızı korusun
Minoset ve parol kullanabilirsin demişti benim doktorum. Ben hamileliğimin başından beri toplamda bir 5 kez parol kullanmışımdır. O kadarcık kullanmakla bir şey olmaz. Sıkma canını.
Kendi kendime nazar ettim bugün sabaha kadar kustum saat 5 te acile gittim kanda enfeksiyon var dedi CRP 3,43 düşük görünüyor büyük abdest tahlili istedi veremedim onu verdikten sonra görüşelim dedi
Sizce kandaki enfeksiyon bebeğe bulaşır mı ? Nasıl geçer yarın kendi doktoruma gideceğim inşallah sorun yoktur rabbim evlatlarımızı korusun
Selam arkadaşlar,
İdrarımda lökosit yüksek çıktı biraz. Dünden beri de idrar yolunda çok hafif ağrı hissediyorum. Bi enfeksiyon başlangıcı olabilir daha önce hiç yaşamadım ne tavsiye edersiniz ilerlememesi için. Yoksa antibiyotiksiz geri gitmez mi.
Selam arkadaşlar,
İdrarımda lökosit yüksek çıktı biraz. Dünden beri de idrar yolunda çok hafif ağrı hissediyorum. Bi enfeksiyon başlangıcı olabilir daha önce hiç yaşamadım ne tavsiye edersiniz ilerlememesi için. Yoksa antibiyotiksiz geri gitmez mi.