Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Dr ne dedi canım? Antibiyotik mi tavsiye etti direkt?
Sonucumu görmedi henüz. Ben enabızda baktığımda lökosit 0-5 aralığında olması gerekirken 14 benimki. Araştırınca enfeksiyon diyor ama iki gündür hafif bir ağrı dışında şikayetim yok. İlerlememesi için napsam :/

Günaydın mi desem tünaydın mi desem bilemedim yorgunluktan oluyorum güya kv gelince dinlecektim ama daha çok yoruluyorum yarın benimde ayrıntılı ultrason ve kontrolüm var inşallah haftaya pazar da kv gidiyor bidaha doğuma kadar gelmez inşallah

Bol su canım yüksek bi enfeksiyon değil hamileliğimin başından beri böyle düşük değerlerle enfeksiyonum oldu hep ilaçsız atlattm

Bol su canım yüksek bi enfeksiyon değil hamileliğimin başından beri böyle düşük değerlerle enfeksiyonum oldu hep ilaçsız atlattm
Kabahat bende suyu çok ihmal ettim 3-4 gündür. Bol suya döncem minimum 3 litre.

Kabahat bende suyu çok ihmal ettim 3-4 gündür. Bol suya döncem minimum 3 litre.
Canim bende de cikiyordu. Doktor tek kullanimlik toz verdi tabi bi yudum agzima alinca kusuyordum. Sonra tekrr yazdrdim nafile icemedim. Utandim devlete gidip yazdirayim dedim o doktor da agri sizi olmadgi surece bunlar hamilelikte normal akinti olmasi lazim zaten dedi. Saglik ocagina gittim yaziverdi ve tekrar husran icemedim. Doktoruma gittigimde ictim dedim tahlil istedi ve idrarini yaparken ortadan ver dedi. Ben bunu hep bulastirmadan direk kutunun icine yap saniyodum bu sefer sordum idrarini biraz disari yapip tutup sonra kutuya biraz yapip devamini yine disarimi yapicm dedim gulerek aynen dedi
Sonraki tahlillerimde hic bir problem cikmadi cok sukur. Sende idrar verirken buna dikat et oncelikle. Sonrasi icin tek kullanimlik toz ilac korkma hamilelere verilen bi tane varmis zaten. Hap falan yok.

Aynısı bende de çıktı doktor bi ilaç verdi ama daha kullanmadım..

Ahahhahah ya buna çok güldüm tam ortadan yap dışarı akmasın
Bana da görevli kız orta idrar ver dedi ne demek dedim açıkladı.
Son idrarı normal verdim ama keşke orta yapsaydım ben de

Canım benim de ilk yaptırdığımda yüksek çıkmıştı epitel hücre ve lökosit. Sonra yeniden test yaptılar düşük çıktı. Muhtemelen drun Emin olmak İçin testi yenileyip yeniden değerlendirecektir. Çünkü en çok hata veren testlerden bu maalesef. Varsa da ilerlememeli için nasıl bir önlem alınabilir bilemiyorum.

Ahahhahah ya buna çok güldüm tam ortadan yap dışarı akmasın
Bana da görevli kız orta idrar ver dedi ne demek dedim açıkladı.
Son idrarı normal verdim ama keşke orta yapsaydım ben de
Heh, bak o yüzden de yüksek çıkmış olabilir. Ben de son idrar vermek zorunda kalmıştım. Yoktu çünkü Test bozuk çıktı ve yeniden yaptılar. Orta idrar vermeyi başardım bu kez ve tertemiz çıktı. Bence senin testini yenilemek gerekecek.

rahatladım biraz. Şu idrar yollarından biraz tırsıyorum da

Çok aşırı su içmeye çalış idrar nekadar şiddetli olursa okadar çabuk temizleniyormuş enfeksiyon ve bu dönemde tatlı şeyler yeme

Benim de hamileligin basindan beri yuksek cikiyor deger seninki gibi ama doktorum birsey vermedi bol su iciceksin dedi hergun 2litreyi tamamliyorum mutlaka yoksa bende de sizlama oluyor biraz. Yani cozumu bol su ve tuvaleti tutmamak

Merhaba, geçmiş oldun öncelikle. Bende de hafif engeksiyon vardı gebeliğimin başlarında doktorum bol su içip şekerli şeyler tüketme bir süre dedi. 2 hafta sonra enfeksiyon kalmamıştı. Sık idrara çıkın ve tutmayın idrarınızı.

Hamilelikte bazı değerler o Aralıkların üstünde çıksa bile biçanrmallik yokmuş. Benim 18 çıktığında bile normal demişti doktorum bol su içmemi istemişti. Önemli olan idrar kültürü sanırım enfeksiyon için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…