Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
benim perevia totalis demedi doktorum beni 36 haftalık ilken doguma alıcak Allah’ın izniyle bende oğluma sağlıkla kavuşurum sizin gibi Allah sizede bebeginizede uzun sağlıklı ömürler versin çok zor bir süreç ama sizin doktorunuz kimdi

Kan tahlili yaptırın mutlaka
Kziminki geçen hafta bir indi bir çıktı
Tam 8 gün böyle sürdü
Kanında hem virüs hem bakteri var dedi doktor
Antibiyotik kullandik,iyi geldi
Evde denedigim duş aldırma, ilik uygulama, ateş düşürücü şurup fayda edermiş gibi görünse de iki üç saat sonra tekrar çıkıyordu ateşi çok geçmiş olsun bu arada

Ay eşi ,cocuk gibi algilamisim bu arada pardon influenza salgını var diyorlardı,ona bakıldı mı ki ?

Geçmiş olsun bol bol su iç ayaklarını sıcak tut. İdrar kültürü testi yaptırıp üreme var mı ona bakılması lazım üreme varsa Dr sana uygun olan antibiyotiği verir (onun için de ayrı test yapılıyor). Bol bol su içilmesi ve ayakların sıcak tutulması şu an doktora gitmeden yapabileceğin şeyler. Bende de olmuştu 1 hafta antibiyotik kullandım. Şu an her ay hala idrar kültürüne baktırıyorum enfeksiyon olmasın diye. Enfeksiyon bebeğin gelişimi için zararlı.

Ay eşi ,cocuk gibi algilamisim bu arada pardon influenza salgını var diyorlardı,ona bakıldı mı ki ?
Hayır akciğer filmi çekildi sadece geniz akıntısı ciğerlerine inmiş denildi öksürüyor biraz. Bende hep yanındayım öyle bi salgın varsa eyvah olsun

Baktırayım ona ben. Bir evvelkinde üreme olmadı yazıyor ama bunda bakılmamış.

Bende varım 28 mayıs da kızım olacak nasipseHepimize hayırlı sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşŞu an yüz felci geçiriyorum 19+3 üm var mı hamileyken böyle bişey yaşayan?
Gecmis olsun. uzuldunuzmu ruzgardami kaldiniz neden oldu acaba

Neden o kadar erken doğuma alacak dr? Plasenta ne kadar kapatıyor rahmi? Benim tamamen kapattığı halde 38den önce doğum yapmamı istemedi. Drum Sedat Varoldu. Şimdi de ona gidiyorum.

Bende varım 28 mayıs da kızım olacak nasipseHepimize hayırlı sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşŞu an yüz felci geçiriyorum 19+3 üm var mı hamileyken böyle bişey yaşayan?
Aaa bir şeye mi canın sıkıldı canım? Stresten oluyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun amin inşallah Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Ben hamileyken değil ama öncesinde geçirdim gülerken ağzımda hafif yamukluk var. Soğuktan oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…