Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
24. Haftanda nöbetten ayrılabilirsin yasal olarak

Offf ben de aynıyım. Her gün giderken az kaldı sabret diye diye gidiyorum ama bitmiyor. Ben eskiden böyle değildim inanılmaz yoruluyorum tüm enerjim tükeniyor kendimi eve çok zor atıyorum

Gebelik kategorisi b yazıyordu recetede doktorlar parol minoset veriyor parasetamol turevi alabilirsiniz diyorlar aferin plus da öyle sonucta. Zaten bidaha almam ama 8 gündür hala iyilesmedim
Çok geçmiş olsun ben de 2 kez hastalandım gebelik boyunca. İlaçsız 10-15 gün arası ancak iyileşebildim gerçekten zor geçiyor.

Sırt üstü yatmak zararlı mı, rahatsız olmuyorsak bile?
Bnde bazen sirtustu yatiyorm amaa Anneye zarari Kalbe giden damarlara baskı yapması sonucunda kalbe dönen kanda azalma yaşandığı bu nedenle de anne adayının tansiyonun düşmesine neden olduğu bebege zararida rahme giden kanda da azalma olacağından dolayı bebeğe giden kanda da azalma olacağı yazıyor

Kızlar merhaba 22 hafta 5 günlük hamileyim. Göbek deliğinin tam üstünde bir noktada geçmeyen bir ağrı var ama öyle çok şiddetli değil. Ağrı sadece orda. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı normal mi sizcede. Bebek büyüdüğü için mi

Kızlar merhaba 22 hafta 5 günlük hamileyim. Göbek deliğinin tam üstünde bir noktada geçmeyen bir ağrı var ama öyle çok şiddetli değil. Ağrı sadece orda. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı normal mi sizcede. Bebek büyüdüğü için mi

Arkadaşlar ben çok aktif kullanamıyorum ama birşey sormak istiyorum. 22+0 da doktor kontrolümde bebeğim 26 cm ve 480 ve geldi normal dedi ama sizlerede sormak istedim nasıl sizinkiler

Evet benimde ara ara oluyor doktorum normal dedi

Enfeksiyon için elma sirkesi
Sırt üstü yatmak zararlı mı, rahatsız olmuyorsak bile?
Ne zararı olabilir ki acaba?Ben hiç yatamam öyle ama,deli yatan biriyim,hatta yüzüstü şimdi sola yatmaya çalışsamda bebekte solda zor oluyor baskı uyguluyomus gibi sağ,sol nasıl rahat edersem,

23. Haftadaym bnmde ara ara kisa sureli boyle gobek deligimn etrafinda batma gibi agri gibi bisey oluyor tam tanimlayamadigm buyudugu icindir diye dusunuyorm

İnşallah canım sağol ikinci gebeliğin galiba aynı sorun bundada oldumu
İlk başlarda yine aynı yerde göründüğünü söyledi dr. Ama son randevuda yükselmeye başlamış dedi. Salı günü detaylı ultrasona giricem. O zaman netleşir diye tahmin ediyorum. Bir kere yaşayınca tekrar yaşama ihtimali %50 maalesef.

Aynı durum bende de var. Dr kontrol etti ve tam orada miyom olduğu ortaya çıktı.

Evet öyleymiş inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…