Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
canım benim ebem hamilelikte yükselir şikayetin yoksa önemli değil ama şikayetin varsa 3-4 te olsa ilaç kullanırız dedi.

Bende varım 28 mayıs da kızım olacak nasipseHepimize hayırlı sağlıklı gebelik ve doğumlar olsun inşŞu an yüz felci geçiriyorum 19+3 üm var mı hamileyken böyle bişey yaşayan?
Benim bu 3. Ama ilk 2 sinde bekardım şimdi hamile olduğum için ilaç kullanamadığım için stresliyim

Ben de tam 2 kez geçirdim o sinir bozuu yüz felcini. Hatta biri geçen mayıs ayıydı ve iyileştiğim gibi de hamile kalmışım,nasıl kutladıysak artık sadece tek bir konuda fikir vermek istedim, yüz felci esnasında kullandığımız kortizon ilaçları, tüp bebek tedavisinde de kulanılıyor. Rahmin bebeği, embriyoyu her neyse koruyup atmamasına faydalı o ilaçlar. Bizzat kullandığım için biliyorum, doktorunuza danıştınız eminim ama kalıcı bir hasar olmaması adına bunu araştırın bence. Zaten google da gebelikte kortizon vs diye araştırırsanız hepsini ve kullananları göreceksiniz. Şifa dilerim

Gunaydinn guzek anneler...bende işteyimm..okdr zorla geliorum kii..ve daha cok var...uykumda cok varevde olup uyumayi nasl isterdim suan sandalyede otrmak yerinemidemde bulaniyo zatenpffff ..

Ya bende sırt üstü yatıyorum genelde sorun yaratır mı ki
Kan akisi solda iyi diyorlar ama.benim.kiz kesinlikle sag tarafi seviyor sol tarsf yatinca aciyor karnim

Bana 9 eylülde Prof lazer tedavisi önerdi ama tabi doğumdan sonra yaptırcam inşallah
Kendiliginden de gecebilir bazi lekeler dogumdan sonra geciuormus insallah sizinkide kendiliginden gecer

Gunaydinn guzek anneler...bende işteyimm..okdr zorla geliorum kii..ve daha cok var...uykumda cok varevde olup uyumayi nasl isterdim suan sandalyede otrmak yerinemidemde bulaniyo zatenpffff ..
Allah kolaylik versin cnm malesef evdede oturamiyom . okula gotur okuldan al yemek ti vs bitmiyor isler.allah yardimcimiz olsun

Gunaydinlar efendim firtina var burada cok fena.afatsiz olsun insallah.

Kan akisi solda iyi diyorlar ama.benim.kiz kesinlikle sag tarafi seviyor sol tarsf yatinca aciyor karnim
Bende alerjik astım var ilaç alamadığım için yan yatınca tıkanıyorum. Tıkandıkça sırt üstüne dönüyorum gece aklıma geldikçe sola dönsem de yine olmuyor

Allah kolaylik versin cnm malesef evdede oturamiyom . okula gotur okuldan al yemek ti vs bitmiyor isler.allah yardimcimiz olsun
Ahaha tabi canimm evde de dursam kizim var onunla otrmak ne mumkn aslinda bir nevi iste dinleniyorm ama basimi hep biyere koyasim uyuyasm var bulanti ilaci kullaniyorm uyku yapio aksam eve gdnce 1 kap yemek yer yemek uyuyorm 7 de

Birde sirt ustu yatinca benimki kendini yamultuyor gobek deligim bile aciyor.

Bende alerjik astım var ilaç alamadığım için yan yatınca tıkanıyorum. Tıkandıkça sırt üstüne dönüyorum gece aklıma geldikçe sola dönsem de yine olmuyor
Gecmis olsun cnm bende tek saga yatiyorum allaha emanetler artik istemeden oluyor

Ahaha tabi canimm evde de dursam kizim var onunla otrmak ne mumkn aslinda bir nevi iste dinleniyorm ama basimi hep biyere koyasim uyuyasm var bulanti ilaci kullaniyorm uyku yapio aksam eve gdnce 1 kap yemek yer yemek uyuyorm 7 de
Aksam 7,8 den bende bir agirlik cökuyor ustume enerjim bitiyor .bulantin gecse rahatlarsin hala niye bulaniyor ki nazli senin bebisin heralde

Aksam 7,8 den bende bir agirlik cökuyor ustume enerjim bitiyor .bulantin gecse rahatlarsin hala niye bulaniyor ki nazli senin bebisin heralde
Vallahi cok yoruldum inan bende sorguluyorm artk...az once bi kucuk puaca cay ictm onu cikardim bdha yedim.ilk yedgm mutlka cikiyo 2. De kalsin die diretiorum.yemek yerken mucadele vermektn yorldm ackmak istemiorm ki yemek yemeyeym.-8 kilo ile 18..haftaya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…