Vallahi cok yoruldum inan bende sorguluyorm artk...az once bi kucuk puaca cay ictm onu cikardim bdha yedim.ilk yedgm mutlka cikiyo 2. De kalsin die diretiorum.yemek yerken mucadele vermektn yorldm ackmak istemiorm ki yemek yemeyeym.-8 kilo ile 18..haftaya girdim
Evet evet tam olarak -8 su icmeye dha su 2 hftadr basladm ondan once asla sivi tuketemiodum yaaa oda suan bile en fzla 1.5 iciormdur ..hamilelgm harika geciodemeyi cok isterdim...yinede sukur saglkla gelsn butun bebeler
Evet evet tam olarak -8 su icmeye dha su 2 hftadr basladm ondan once asla sivi tuketemiodum yaaa oda suan bile en fzla 1.5 iciormdur ..hamilelgm harika geciodemeyi cok isterdim...yinede sukur saglkla gelsn butun bebeler
Vallahi cok yoruldum inan bende sorguluyorm artk...az once bi kucuk puaca cay ictm onu cikardim bdha yedim.ilk yedgm mutlka cikiyo 2. De kalsin die diretiorum.yemek yerken mucadele vermektn yorldm ackmak istemiorm ki yemek yemeyeym.-8 kilo ile 18..haftaya girdim
canım poğaca çay simit bunlar bulantımızı tetikliyor uzak dur derim, yulaf ezmesi yoğurt meyve doğrayıp yiyorum daha rahat oluyorum ve içine ceviz falan da olur. öğlen de aynı yada çorba falan ile... sana yazarken bile kaç kere öğürdüm off offf... burnum akıp duruyor başıma ağrı yaptı en yakın zamanda doktora gidip rapor mu alsam hava buz gibi soğuk çünkü işe gelirken zorlanıyorum.
Ben de 8 gundur boyleyim vucutta kirginlik falan yok ates yok burun akıntısı da yok Allaha sukur ama bogazım kilit öksürük uyutmuyor göğsüm daraliyor. Habire sıcak şeyler tuketiyorum da ama hamileyken insanın tahammülü de az oluyor sanırım
Uğurlu bebe var nette çok memnunum ordan almıştım oğlumada çoğu şeyini. Fiyatlarıda uygun. Kalite olarak beğendiğim için ordan aldım. Lcw ve e bebekten aldm bez vs baby me bezden de çok memnunum. Alışveriş yapacak kızlar şubatı bekleyin. E bebek şubat ayı boyunca hergün bir kategoride indirim yapıyor çok çok karlı alışveriş yapılıyor kaçırmayın derim beşik bebek arabası vs süper oluyor indirimleri
Ay oğluma 5 li netten almıştım 10 lü bir mağazadan krem ve beyaz puantiyeli onları kullancam, geçen yine bimden aldım 5'li bir de zıbın patikli alt falan bakıyorum. Mavi sevmeyen biriyim o yüzden oğluma pek mavi almazdım hep sarı kırmızı yeşil mor... artık kardeş kardeş giyecekler yine de durmuyorum tabi alıyorum. Ama ben ilk 3 ayı alıyorum sonrasını ihtiyaç oldukça alacağım hediye gelenlere göre ayarlayıp.
netten aldığım bu tabi 5'lisiydi ama çok memnun kaldım 3-4 ay giydi yine de iyi durumda, küçük bebişler 6 ay giyer. siz uygun sitelerden bakın derim.
Ben de 8 gundur boyleyim vucutta kirginlik falan yok ates yok burun akıntısı da yok Allaha sukur ama bogazım kilit öksürük uyutmuyor göğsüm daraliyor. Habire sıcak şeyler tuketiyorum da ama hamileyken insanın tahammülü de az oluyor sanırım
Evet bir de normalde 4-5 günde geçebilecek bir durum günlerce devam ediyor vücut direnci daha düşük olduğu için. O yüzden çok dikkat etmek lazım hastalanmamak için.
Lcw tek kalanlarinda kirmizi etiket gzl indirim oluyor.
Sık sık bakmak lazim.
Nohut battaniyeler nette bile 45-50tl.
Lcw 29.90 a aldim.
Müslin ortude 19.90 idi.
2li zibin aldim yine tek kalanlardan 9.90a
sık takip edin derim guzel dusuyor
Hatta ogluma hep sey yapardim sezon sonundan alirdim bir dahaki kisin kiyafetini kalanlardan.
6.90 a bile tshrt aldigimi hatirliyorum.
Ederi odur iste sisirme hepsi fiyatlar.