Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benide 3 hafta sonraya cagirdi yukleme icin sanirm yaptiracagm nasil bir surec anlatsana biraz
kafası çok güzel bi kere

Önce kan alıyorlar eğer şekeriniz yüksek çıkarsa şeker yüklemesi yapmıyorlar komaya girme vs.. olmasın diye..

benim açlık kan şekerim düşük çıktığı için yüklemeye uygun bulunup 75 gram glukoz'u (2 bardak su olarak düşünün) içiriyorlar kaç dakikada içersen ondan Allahtan kısıtlama yok..

sonra hemen kan alıyorlar o sonuç çıkınca tekrar 3. kanı alıyorlar sonra sonucu bekliyorsunuz
doktorun benden istediği 2 saatlik idi. korktuğum kadar olmadı dokunmadı herhangi bir sıkıntı yaşatmadı sadece feci uykum geldi bıraksalar uyurdum
hiç korkmayın endişede etmeyin

Arkadaşlar biz de 20 haftalık olduk.Ama hiç hareket falan hissetmiyorum .Korkar oldum artık .Benim durumda olan var mı.Kontrol tarihine de iki hafta var daha

ödem oldum kuzum ya bi anca balon gibi şiştim
Oglumda bende de albumin olmustu.
ayaklarim ellerim falan sismisti.
23 kilo almistim bu odemler yuzunden.
Ama eve geldigimde sanki dogum yapmamis gibiydim sezeryan olmama ragmen.
16 kilosu hastanede gitmisti.
Cok bet bisi o insAllah kimsede cikmaz.
Sisiyorsun tuzluyu falan kesmistik ama bi care olamamisti.
Vucutla alakali sanirim.
Kalan kilolarida 8 ayda vermistim.

Kilo korkum yokda vucuda agirlik yuklendikce agrilar olusuyor bu sebeple ben dikkat etmek icin cabaliyorum.

Benim uzunluk 29 mm progestan kullaniyorum ve surekli yatıyorum. Vajinal ultrason en dogru sonucu veriyor. Hemen olcturun ve kısa cıkarsa ilaca baslayin. Allah hepimze şifa versin.

Arkadaşlar biz de 20 haftalık olduk.Ama hiç hareket falan hissetmiyorum .Korkar oldum artık .Benim durumda olan var mı.Kontrol tarihine de iki hafta var daha
Çok normal bende ilkinde ağlardım hissetmiyorum diye biraz daha büyümeleri gerekir,panik olmayın,çikolata yiyin sırtüstü uzanın bazen ise yarıyor

Ay ne güzel sevindim canm. Ne kadar sürdü peki yüzlerini gösterdiler mi
Canim,Benim gittigim hastane universite hastanesi gosterdi ancak oyle cok ustunde durmadi daha cok saglik problemleri varmi onlara bakti cok sukur iyi hersey dedi. Fotograf falanda yok
Bi ara bak dudaklari falan dedi, ama ben cozemedim doktor bey ne dersen inanirim dedim
Anladigim tek sey kiz squat yapiyodu gogsumun altina tekme atiyo saniyodum megersem kafa atiyomus yani oglan baş gelis kiz makat geliş dedi. 15 dk falan sürdü. 180 tl odedim. Eskisehir osmangazi üni. hastanesi Mete Tanir dr.

Son aylarda ne olacak merak ettim simdii
Aslında 6.aya kadar 4 kilo çok çok iyi,son 3 ay bebekte kilo alacağı için kilolar 2 -3-4 aylık eklenecek,ben kilolu başladım ve artık hızlanacak tabi bu haftadan belli ahhh ah hamurişi yaktı beni

Çok normal bende ilkinde ağlardım hissetmiyorum diye biraz daha büyümeleri gerekir,panik olmayın,çikolata yiyin sırtüstü uzanın bazen ise yarıyor
Uzanıyorum çikolata da yiyorum.Acaba hareket ediyor da ilk diye ben mi hissedemiyorum diye düşünüyorum.Ins.yoktur olumsuz bişey

Uzanıyorum çikolata da yiyorum.Acaba hareket ediyor da ilk diye ben mi hissedemiyorum diye düşünüyorum.Ins.yoktur olumsuz bişey
İlkini 20.haftayı geçince pıtpıt 4 kez falan anladım,bu gebeliğimde 16.haftada temizlik yaparken eğilince belli etti toplanma şeklinde ama daha minikler yerleri daralsın ben burdayım diyecek zaten

Merak etme bende hissetmiodum herkes tekme atiyo falan diince bende nie yok bsey mi oldu die korku icindeydim
Ama son 1 hfta icinde hergun deil ama minik minik vuruşlarini hissettim şuan tık yok mesela sende 1 2 hfta bekle ben 22 haftaya giriş yaptm

2 bebege 15 dk yettimi. Ben Perinatalogdan Rand aldım 1 saat sürer ona göre zaman dilimi yazıyorum buraya dedi.

Benimkilerin pozisyonu da öyleydi en son.

ay kızlar benim demir depolarım boşalmış takviye almam lazım
ilaç dışında kuru üzümle falan bişeyler yapıcam inşallah
Bnde kabizlik yapiyor diye demir hapini birakmstm iki gun once kan tahlili yapti HGB 10.9 Cikti baya düşmüş devam et dedi o kadar pekmz ictm ama hapın yerini dolduramamism demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…