Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
T TTKA Canım senin serviks uzunluğun kısaydı diye hatırlıyorum nasıl gidiyor ne tedavi uyguladı doktorun ben beklemiyodum böyle bi durum çok kafama taktım

2 bebege 15 dk yettimi. Ben Perinatalogdan Rand aldım 1 saat sürer ona göre zaman dilimi yazıyorum buraya dedi.

Benimkilerin pozisyonu da öyleydi en son.
Valla ekstra ne yapiyolar bilmiyorumki, belki özellerde daha cok para verildigi icin ilgi alaka daha cok oluyodur. Tane tane anlatiyodur. Benimki de saolsun iyiydi ama öyle bebegi izleme falan yoktu tabi. Hatta fotograf soranlara burasi albümcümü falan diyomus sesimi cikarmadan ne dediyse tamm dedim sen özelemi gitceksin ucret ne kadar dedi

Ayy cok güldüm albümcümüü burası özele gidicem evet daha detaylı bakıyolar dediler. Kızımda radyolog bakmıştı foto vermişti sadece ekranda da renkliye çevirip göstermişti ara ara. Ama şimdi ikiz diye daha uzman birine görünmek istedim. Foto video veriyoruz dedi. 650 TL vericez

Arkadaşlar ben 5 ayda 10 kg almisim haaaaaa çok mu
Çok mu yiyorsun,ödemin mi var,biraz dikkat etmeliyiz 300 gramsa bebişler kendimize alıyoruz hareketsizlik tabi iştahım da açık benim kontrollü gitmeliyiz

650 cokmus olsun guzel haberlerle gel de onemli degil sen git de anlat bakalim neler yapti neler dedi. Benim doktor hic 3 boyutlu bakmadi mesela.

Benim uzunluk 29 mm progestan kullaniyorum ve surekli yatıyorum. Vajinal ultrason en dogru sonucu veriyor. Hemen olcturun ve kısa cıkarsa ilaca baslayin. Allah hepimze şifa versin.
Amin çok sağolun. Yarın baktırıcam açıkçası vajinal ultrasondan da çekiniyorum bi problem olmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…