Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Amin çok sağolun. Yarın baktırıcam açıkçası vajinal ultrasondan da çekiniyorum bi problem olmaz dimi
Bana kontrol amacli hep oyle bakıyorlar. Doktor korkulcak bisey olsa biz bakmayiz dedi bnimde icim rahatladi arastirdim aslinda bi cok ulkede sadece vajinal bakiliyomus doguma kadar . Iyi sonuclar alirsinz insallah

Selam kızlar
Sabahlari yatakta bacagima bi kramp grio kitleniyo resmen bide bağdaş kurup oturdugum zaman hemen ayagim uyusuyo doktorada gtmeme daha cok var

Bana kontrol amacli hep oyle bakıyorlar. Doktor korkulcak bisey olsa biz bakmayiz dedi bnimde icim rahatladi arastirdim aslinda bi cok ulkede sadece vajinal bakiliyomus doguma kadar . Iyi sonuclar alirsinz insallah
İnşallah canım içimi rahatlattın peki karın ölçümüyle farklı mı çıkıyor karından ölçü daha kısa vajinalde daha uzun gibi

Yılbaşından sonra doktora giden annislerimizzz zamla karşılaştımi acabaa

Selam kızlar
Sabahlari yatakta bacagima bi kramp grio kitleniyo resmen bide bağdaş kurup oturdugum zaman hemen ayagim uyusuyo doktorada gtmeme daha cok var
Magnezyum kullanabilirsin,iyi gelecektir
İlkinde de ,bunda da magnorm.verdi doktorum
Suda eriyen bir tablet
Soda da iyi gelecektir

Selamlar, annisler hamileliginiz guzel geçiyordur umarım. Bende 1 haftadır hissediyorum hareketleri. Özellikle 3.4gundur ani pat diye birşey oluyor bazende misket gezer gibi karnimda. Böyle hissetmeye başlıyoruz sanırım. 2 hafta sonra detayli için randevumuz var.❤ cok heyecanliyim. Siz alışverişe başladınız mi bu arada?

T TTKA Canım senin serviks uzunluğun kısaydı diye hatırlıyorum nasıl gidiyor ne tedavi uyguladı doktorun ben beklemiyodum böyle bi durum çok kafama taktım
Ben de bugün gittim canım geçen gittiğimde 27 çıkmıştı bu defa 28-29mm dedi. Hala riski atlatmış değiliz ama kısalma olmaması da sevindirici dedi. Kendini takip et eğer şikayetlerin artarsa ( alt tarafımda ağrı kasıkta ağrı falan gibi şikayetlerim vardı da) mutlaka yaz çağırır bakarım dedi. Şimdilik vajinal bakmıyorum şikayelerin artarsa vajinal bakabilirim birdahaki sefere dedi. Ama sürekli yatış da vermek istemiyorum doğum için güçlenmesi lazım kasların zorunda kalmadıkça yatış vermeyiz dedi. Baya rahatlattı içimi. Sen kendini kontrol et çalışmak yoruyor ve şikayetlerini arttırıyorsa o zaman rapor yazarız dedi.
Benim kız 560 gram olmuş pıtlardan gümlemeye geçti zaten
Ohhh maşallah benimki 21,5 haftalık 395 gr çıktı bugün. Çok mu küçük acaba ? İyi dedi doktor ama şimdi 560 gr görünce küçük kalmış gibi geldi bizimki...

Benim de ayakta çok kalınca öyle şikayetlerim oluyodu ama hep normaldir dediler ben de önemsemedim açıkçası çalışmıyorum ama genelde ev içinde de hareketliyimdir o zaman çok korkmam gereken bişey yok dimi canım takip altında olucaz ilaç olarak bişey kullanıyo musun? Bi de ilk gebeliğin mi? Kilo konusuna gelince de o bebişin yapısıdır yeterki sağlıklı olsun bence iri bebeği taşıması da doğumu da daha zordur kafana takma

Kızlar çok mutluyum. Detaylı ultrasonum çok güzel geçti. Her şey tam da olması gerektiği gibiymiş. Üstelik plasentam da tamamen yukarı çıkmış. Hatta arka tarafa tutunuyormuş. Artık aşağı inmesi söz konusu değil dedi dr. İlk hamileliğim çok sorunlu geçmişti. Bu kez nihayet tadını çıkarma şansım var. Dilerim hepimizin hamileliği olabildiğince güzel geçer. Hep iyi haberlerle geliriz buraya.

Cnm :ultrason kagidinda mesala + - 50 gram 60 gram der yanilma payida olabilir. biraz daha gecsin anca anlasilir o simdiden zayifmi kilosu iyimi cok.anlasilmaz sen ceviz muz proteinini meyveni ihmal etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…