Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ilk dogumum da ikizlerim de 30. Haftaya kadar hep vajinal + karindan ultroson yapıldı ve perinatoloji uzmani yaptı ilk günden beri bunda sadece ilk keseyi görmek için yapıldı vajinal sonra hep karindan yapıldı her hamilelik farklı onda gerekliydi bunda gerek yok denildi

İnşallah canım içimi rahatlattın peki karın ölçümüyle farklı mı çıkıyor karından ölçü daha kısa vajinalde daha uzun gibi
Ben karından ölçsun diye sıkışık gitmistim canim ama doktor en dogru sonucu vajinal yoldan göruruz dedi bende tamam dedim

Canım bnimki 29 mm ama bana yat fazla ayakta kalma dedi bnde cok korkuyorum yatiyorum surekli

Günaydın günaydın günaydın! Kıpır kıpır, kımıl kımıl bir gün olsun miniklerimize. Sabahın 7sinde neşeyle uyandım. Her günümüz böyle olsun. Neşemiz daim olsun

Günaydınnnnnn. Gözün aydın yokoonouğummmm şurda ne kaldı kalan sürede inşallah sorunsuz geçecektir. Tadını çıkar,alışverişe koş

Canım ben en başından beri progestan kullanıyorum fitil olarak 100mg sabah akşam. Şu an için iyi ama gerekirse bir sonraki gelişinde iğne verebilirim dedi. Ben perinatolog kontrolündeyim yani işi riskli gebelikler. Çok büyük risk olsaydı yatış verirdi. Korkma sen içini ferah tut çok yorulmamaya çalış bolca dinlen yeter. Kilo konusunda da içimi rahatlattın canım sağol bu arada daha önce iki kaybımı saymazsak ilk gebelik sayılabilir. Daha önceki kayıplarımın bununla ilgisi yoktu ama kromozomal anomaliydi ikisi de..
Cnm :ultrason kagidinda mesala + - 50 gram 60 gram der yanilma payida olabilir. biraz daha gecsin anca anlasilir o simdiden zayifmi kilosu iyimi cok.anlasilmaz sen ceviz muz proteinini meyveni ihmal etme .
Ayy dünden beri muz yemeye başladım. Tatlılardan tiksinmiştim onun için muz da pek yemiyordum ama daha çok dikkat edicem. Ceviz de fazla yiyemiyorum günde bir iki tane anca ona da dikkat edicem sağol cnm
Canım bnimki 29 mm ama bana yat fazla ayakta kalma dedi bnde cok korkuyorum yatiyorum surekli
Temmuz17 için söylediklerim senin için de geçerli cnm. İçini ferah tut sen. Bana doktorum dedi ki çok zorunda kalmadıkça dikiş atılması taraftarı değilim mikrop kapıp düşme riski yüksek oluyor bebeğin dedi. Olabildiğince dinlen. Vücudunu dinle yorulduğunu hissedersen zorlama dedi ama 9 ay sonuna kadar yatmanı da istemiyorum kaslarını eritmeyelim doğumda lazım sana dedi.

Evettttt minikkkk kuşlarrr ve analarıııııııı şimdi yavaşça o sıcak yataklarınızdan kalkıyosunuzzzzzz,göbeeeeeğiniziiii seviyosunuzzzzz ve derhaaaaaallllllll kendinize gelilppp güne başlıyosunuzzzz anasınızz sizzz anaaaaaaaa hadi bakammmm...

Selam kızlar
Sabahlari yatakta bacagima bi kramp grio kitleniyo resmen bide bağdaş kurup oturdugum zaman hemen ayagim uyusuyo doktorada gtmeme daha cok var
bu sabah benimde aynısı oldu çok fena birşey kramp olunca direk yere basın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…