Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok sağol canım umarım ileri riskli bi durumum yoktur ilaç ve dinlenmeyle halledilebilir hepimiz için dua edicem

ben sanırım baya aceleci davrandım, bebişimin her şeyi tamam. sepet beşiğimiz var, acaba park yatak da mı alsam diye düşünüyorum

Gunaydin guzel anneler
Alisveris dediniz bende gece n hafta bebeklere oda takimini aldim birsuru kiyafet aldim saniyordum kiiii bi baktim bi poşetcikmiş hepsini yeni dogan almadim 3 aylik 6 aylik karisik. Yani saglamca kiyafet alisverisi lazim bana. Bideee, 2 pijama takimi 1gecelik aldim kendime. İşte bu kadaar. Ana kucagi alicam tavsiye varmi? Bide bu babynestler faydalimi? Emzirme yastigi da alicam, gogus pompasi alicam aaay cok para lazim coook

Babynestler görünürde şık ama uzun süreli kullanılacak gibi sanmıyorum,sonuçta minik tırttıllarımız hemen büyüyecekler inşallah. Halının üstüne serelim 1 kat örtü yuvarlansınlar

ben sanırım baya aceleci davrandım, bebişimin her şeyi tamam. sepet beşiğimiz var, acaba park yatak da mı alsam diye düşünüyorum

Bizdensinnnnnnnnnn mr_ca ile biz de bu konuda fazla aceleci davrandık ama ona bişeyler aldıkça korkularımdan arındım,psikolojik olarak rahatladım resmen. Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.

Günaydın ben hala birşey almadım 18 ocakta bir kontrolüm var sonra detaylıya gireceğim doktorum öyle dedi. 18 ocakta 20. Hafta dolacak. Detaylıdan sonra alışveriş yaparım diyorum. Dün bi akrabanın kınasına gittim 19. Haftamdayım dedim. 5 aylık olmuşsun karnın hiç yok dediler. Yüzün çökmüş dediler kilo almadım diyorum bebek gelişiyor mu dediler. Dediler durdurlar. Kendimi eve kapatıp hiçbir yere gidesim gelmiyor artık çok yoruldum. İnsanlara herşey normal demekten. Kilo almamış olablirim çünkü yediğim zamanda midemde şişkinlik çok rahatsız ediyor elimden geldiğince yiyorum. Ne yapabilirim artık. Yoruldum

Babynestler görünürde şık ama uzun süreli kullanılacak gibi sanmıyorum,sonuçta minik tırttıllarımız hemen büyüyecekler inşallah. Halının üstüne serelim 1 kat örtü yuvarlansınlar
Hemmen yanlarada iki üç kırlentt ohh
Ozman hafif ici pamuklu bi örtü diktireyim anneme

Geçen 23 haftada şunu anladım ki, dışarıda bir grup var, bu grup "bildiklerini" insanlara çirkince empoze ediyolar. "Doğur seni de görücez" "bunlar daha iyi günlerin" "bir doğsun da bakalım şunu şunu yapmaya zaman bulabilecek misin" gibi tüm laflardan şiştim. Ve bunları dile getiren hep çocuklu eş dost.. kadınlar... insaf yahu. Ayıp. Sanane aldığım ya da alamadığım kilomdan? Sanane bebeğe nasıl bakacağımdan ya da bakamayacağımdan? Hayır duası edip yoluna bakmak ne zormuş meğer..

Takma,takılma. Senelerdir ne zaman çocuk yapacaksın diyen herkes,şimdi bakabilecek misin diyor. İçten tebrik eden,halimi hatırımı soran,akıl vermek için değil de cesaret vermek için gözüme bakan o kadar az kadın varmış ki.. ama ne yapıyoruz,gülüyoruz, geçiyoruz,allaha sağlıkla yavrularımıza kavuşmak için dua ediyoruz.

brkdrajn esomesom
Kafamız rahat en azından çok şükür bin şükür.
Şimdi biberonları emzikleri silikon mama kaplarını da bu ay kenara attık mı tamamdır. gerçi şubat indirimi varmış e-bebek ve joker de onuda bekleyebilirizzzzzzzz

Aynene sana katiliyorum cnm ve kadın kadını cekemiyor gercekten.benimnkayin validede hamile kalmadan once diyordu illa dogur dogur bakariz birlikte hatta ikiz dogur ne guzel olur. Simdi diyor nasil bakican edicen poyraz sana duskun kiskanir isin zor.vs vs bir ton laf.allahima sukurler olsun iki oglumuda kendim buyutyum ne bir yardim aldim.ne destek. Bunuda kendim buyuturum allahin izniyle.biz gucluyuz her seyin ustesinden geliriz.bos verin olumsuz konusanlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…