Canım ben en başından beri progestan kullanıyorum fitil olarak 100mg sabah akşam. Şu an için iyi ama gerekirse bir sonraki gelişinde iğne verebilirim dedi. Ben perinatolog kontrolündeyim yani işi riskli gebelikler. Çok büyük risk olsaydı yatış verirdi. Korkma sen içini ferah tut çok yorulmamaya çalış bolca dinlen yeter. Kilo konusunda da içimi rahatlattın canım sağol
bu arada daha önce iki kaybımı saymazsak ilk gebelik sayılabilir. Daha önceki kayıplarımın bununla ilgisi yoktu ama kromozomal anomaliydi ikisi de..
Ayy dünden beri muz yemeye başladım. Tatlılardan tiksinmiştim onun için muz da pek yemiyordum ama daha çok dikkat edicem. Ceviz de fazla yiyemiyorum günde bir iki tane anca ona da dikkat edicem sağol cnm
Temmuz17
için söylediklerim senin için de geçerli cnm. İçini ferah tut sen. Bana doktorum dedi ki çok zorunda kalmadıkça dikiş atılması taraftarı değilim mikrop kapıp düşme riski yüksek oluyor bebeğin dedi. Olabildiğince dinlen. Vücudunu dinle yorulduğunu hissedersen zorlama dedi ama 9 ay sonuna kadar yatmanı da istemiyorum kaslarını eritmeyelim doğumda lazım sana dedi.