Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
oğlumda internetten hiç bir şey almadım hep kendim elimle seçerek beğenerek almıştım ama bunda hep internette geziniyorum kolaylık gibi geliyor internet bana fiyat karşılaştımaları falan

emziler biberonlar da tamam bende
mama kaşığı, sandalyesi bile hazır
alışveriş merkezlerinde boş boş geziyorum çok sıkıcı

emziler biberonlar da tamam bende
mama kaşığı, sandalyesi bile hazır
alışveriş merkezlerinde boş boş geziyorum çok sıkıcı

Mama furyasına sonradan dahil oliciim ben ya ona hakkaten erken gibi hissediyorum bu cumartesi doktordan sonra sağlam bir alışveriş turu daha patlatıcam,günlerdir kızıma bişi almadım çok huzursuzum

Dünden beri çok az hareket hissediyorum belki hareket bile değil niye böyle oldu ya
aynı haftadayız bende de ara sıra oluyor böyle hisler hissedemeyişler..
kafaya takma diyemeyeceğim ben de çok takıyorum 1 günü geçip hissedemediğim zaman
ama şöyle bir şey düşündük esomesom ile, doktorlar ultrasonda bakarken hissediyor muyuz hareketleri hayır hissetmiyoruz demek ki daha çok küçükler her hareketi hissedemicez kafamıza takmayalım gayet iyiler güzel dualar enerjiler gönderelim evham anaları olduk

Ben de henüz bisey almadım şubatı gecirip alıcam insallah yavas yavas toparlanirim. Ben son zamana birakmayı sevenlerdenim herşey hazır beklemek beni yoruyor. Insanlara gelince herkes herseyle ilgili yorum yapmayı seviyor hic takılmayın benim karnim da cok buyuk bana da dogumun yaklasmis gibisin,yok sismissin odem olmussun dikkat et az ye diyorlardoktor gelisimi iyi diyorsa sorun yoktur genetik yapi da onemli anne baba minyon yapidaysa bebekler de oyle oluyorAllah büyütüyor biz aracıyız arkadasım sen elinden geleni yapıyorsan sorun yok icin rahat olsun.

Perays evettttttt bu konuda keşke elimizden gelse de rahat olsak. Detaylıda 30 cm olan yavrucuğum secde halindeydi,kalkıp yürümemi istediler,5 dk sonra geri yattığımda hanım efendi dönmüştü ve ben en ufak şey hissetmedim içimizde cirit attıklarından eminim

Kizlar gunaydiiiin hem hamile hem anne hemde hastayim cocugumda hasta yine ve yeniden ailecek hastayiz ogleden sonra gidip serum istiycem doktordan sayet 10 gun daha cekemem bu hastaligi siz ne drumdasiniz

Ya 1 ay yattım ben kanamadan herkes biliyor bunu kuzenimin nişanı oldu gidemedim. Kimse görmedi beni ilk kez görüyorlar insan der ki bak ayağa kalktın ne güzel oldu bebek de iyiymiş. Ama nerde karnın küçük hatta yok hamile gibi durmuyorsun kilo almadın vs vs şimdi oturdum düşünüyorum karnım niye küçük diye doktor normal dedi ama işte psikolojimi bozuyorlar zaten normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…