Ya 1 ay yattım ben kanamadan herkes biliyor bunu kuzenimin nişanı oldu gidemedim. Kimse görmedi beni ilk kez görüyorlar insan der ki bak ayağa kalktın ne güzel oldu bebek de iyiymiş. Ama nerde karnın küçük hatta yok hamile gibi durmuyorsun kilo almadın vs vs şimdi oturdum düşünüyorum karnım niye küçük diye doktor normal dedi ama işte psikolojimi bozuyorlar zaten normal değil.
Yahu neden üzülüyosun buna, herkesin tipi yapısı çok başka, düşünsene karnı ağırdığında doktora giden ve doğum yapan kadınlar var bu ülkede. Onlarda anlamıyor bile, demem o ki herkesin karnı olmuyor demekki. Senin yavrun sağlıklı olduktan sonra istersen aynı kiloyka git doğuma. Bak mucize şeyler yaşıyoruz,lütfen tadını çıkar. Eminim yavrun sağlıklı,allah kucağına almayı nasip etsin
Aynene sana katiliyorum cnm ve kadın kadını cekemiyor gercekten.benimnkayin validede hamile kalmadan once diyordu illa dogur dogur bakariz birlikte hatta ikiz dogur ne guzel olur. Simdi diyor nasil bakican edicen poyraz sana duskun kiskanir isin zor.vs vs bir ton laf.allahima sukurler olsun iki oglumuda kendim buyutyum ne bir yardim aldim.ne destek. Bunuda kendim buyuturum allahin izniyle.biz gucluyuz her seyin ustesinden geliriz.bos verin olumsuz konusanlari
Benim kayınvalidem yardım etti yattığım dönem ama o da ne dediğini bilmiyor gerçekten ben kanamadan hastanede yatarken hatta doktorumu beklerken kendi ilk çocuğunu 4 aylık kaybettiğini anlatmıştı. Üstelik bir de doktor beni eve gönderdiğinde beni eve göndermişlerdi akşam bebek karnımda öldü dedi. 4 gece uyuyamadım. Benim de ölecek diye.
Geçen gittiğimde de bi tanıdığı 5 aylıkken erken doğurmuş onu anlatıyordu. Çevremde normal insan yok. Herhalde ben kafayı yiyeceğim
Yahu neden üzülüyosun buna, herkesin tipi yapısı çok başka, düşünsene karnı ağırdığında doktora giden ve doğum yapan kadınlar var bu ülkede. Onlarda anlamıyor bile, demem o ki herkesin karnı olmuyor demekki. Senin yavrun sağlıklı olduktan sonra istersen aynı kiloyka git doğuma. Bak mucize şeyler yaşıyoruz,lütfen tadını çıkar. Eminim yavrun sağlıklı,allah kucağına almayı nasip etsin
Gunaydin guzel anneler
Alisveris dediniz bende gece n hafta bebeklere oda takimini aldim birsuru kiyafet aldim saniyordum kiiii bi baktim bi poşetcikmiş hepsini yeni dogan almadim 3 aylik 6 aylik karisik. Yani saglamca kiyafet alisverisi lazim bana. Bideee, 2 pijama takimi 1gecelik aldim kendime. İşte bu kadaar. Ana kucagi alicam tavsiye varmi? Bide bu babynestler faydalimi? Emzirme yastigi da alicam, gogus pompasi alicam aaay cok para lazim coook
Ben de henüz bisey almadım şubatı gecirip alıcam insallah yavas yavas toparlanirim. Ben son zamana birakmayı sevenlerdenim herşey hazır beklemek beni yoruyor. Insanlara gelince herkes herseyle ilgili yorum yapmayı seviyor hic takılmayın benim karnim da cok buyuk bana da dogumun yaklasmis gibisin,yok sismissin odem olmussun dikkat et az ye diyorlardoktor gelisimi iyi diyorsa sorun yoktur genetik yapi da onemli anne baba minyon yapidaysa bebekler de oyle oluyorAllah büyütüyor biz aracıyız arkadasım sen elinden geleni yapıyorsan sorun yok icin rahat olsun.
Emzik bende de tamam Philips aldım ama biberondan emin olamadım ne alsam diye. Onu da aynı marka düşünmüştüm ama şu sıra mamajoo diye bi marka çok popüler onu mu alsam diyorum. Sen ne aldın
Emzik bende de tamam Philips aldım ama biberondan emin olamadım ne alsam diye. Onu da aynı marka düşünmüştüm ama şu sıra mamajoo diye bi marka çok popüler onu mu alsam diyorum. Sen ne aldın
Burdaki doğum yapmış tüm arkadaşlarımı tenzih ediyorum, ayar olduğum şeylerden biri de sanki yeryüzünde sadece kendisi doğurmuş gibi davrananlardır. Allahtan burda hiç öyle birine rastlamadım, sayfadan soğurdum benden mahrum kalırdınızzzz vallahiii
Kizlar gunaydiiiin hem hamile hem anne hemde hastayim cocugumda hasta yine ve yeniden ailecek hastayiz ogleden sonra gidip serum istiycem doktordan sayet 10 gun daha cekemem bu hastaligi siz ne drumdasiniz
Geçmiş olsun canım oğlum ben baya toparladık, dün kar tatili oldu gebelere evde olmak iyi geldi bugün yine işe geldim dikkatli ol bize ihtiyacı var bu minnoşların.
Benim kayınvalidem yardım etti yattığım dönem ama o da ne dediğini bilmiyor gerçekten ben kanamadan hastanede yatarken hatta doktorumu beklerken kendi ilk çocuğunu 4 aylık kaybettiğini anlatmıştı. Üstelik bir de doktor beni eve gönderdiğinde beni eve göndermişlerdi akşam bebek karnımda öldü dedi. 4 gece uyuyamadım. Benim de ölecek diye.
Geçen gittiğimde de bi tanıdığı 5 aylıkken erken doğurmuş onu anlatıyordu. Çevremde normal insan yok. Herhalde ben kafayı yiyeceğim
millet kafayi yemis cnm kimse ne konusacagini bilmiyor o yüzden onlari bosver bak stresten hasta oluyorlar hamile arkadaslar sen de bebegini düşun.gerisi.boş
Çevrende değil canım toplumda düşünceli insan yok, benim oğlumda da nöral tüp defekti açısından risk çıkınca üzülme aldırırsın bir daha olur demişti 18 haftalık çocuğu ve 8 aylık olana kadar bir çöp almadı oğluma.. aman sıralansa hiç bitmiyor bunların yaptıkları cahil kendini bilmez diyoruz üstünü örtüyoruz işte.
Şimdi mr_ca
bana ne meraklısınnm dicekkk ama allah aşkına senin ismin ne koçum? Selin,selen,sultan? Herşey geliyor aklıma yoksa kısaca burgerking mi demeliyim?
Oglumda bende de albumin olmustu.
ayaklarim ellerim falan sismisti.
23 kilo almistim bu odemler yuzunden.
Ama eve geldigimde sanki dogum yapmamis gibiydim sezeryan olmama ragmen.
16 kilosu hastanede gitmisti.
Cok bet bisi o insAllah kimsede cikmaz.
Sisiyorsun tuzluyu falan kesmistik ama bi care olamamisti.
Vucutla alakali sanirim.
Kalan kilolarida 8 ayda vermistim.
Kilo korkum yokda vucuda agirlik yuklendikce agrilar olusuyor bu sebeple ben dikkat etmek icin cabaliyorum.