Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Yahu neden üzülüyosun buna, herkesin tipi yapısı çok başka, düşünsene karnı ağırdığında doktora giden ve doğum yapan kadınlar var bu ülkede. Onlarda anlamıyor bile, demem o ki herkesin karnı olmuyor demekki. Senin yavrun sağlıklı olduktan sonra istersen aynı kiloyka git doğuma. Bak mucize şeyler yaşıyoruz,lütfen tadını çıkar. Eminim yavrun sağlıklı,allah kucağına almayı nasip etsin

Benim kayınvalidem yardım etti yattığım dönem ama o da ne dediğini bilmiyor gerçekten ben kanamadan hastanede yatarken hatta doktorumu beklerken kendi ilk çocuğunu 4 aylık kaybettiğini anlatmıştı. Üstelik bir de doktor beni eve gönderdiğinde beni eve göndermişlerdi akşam bebek karnımda öldü dedi. 4 gece uyuyamadım. Benim de ölecek diye.
Geçen gittiğimde de bi tanıdığı 5 aylıkken erken doğurmuş onu anlatıyordu. Çevremde normal insan yok. Herhalde ben kafayı yiyeceğim

Ya çevrem gerçekten normal değil benim de psikolojim iyi değil. Millet ölen bebek anlatıyor düşük anlatıyor erken doğum anlatıyor

Ana kucağını bende titreşimlilerden almayı düşünüyorum. Kolik bebek olursa çok rahat oluyormuş.kolik Olmazsa da bol bol uyur kuzucuklar

Evet ben de eşim de minyonuz 1.60 ben 1.70 eşim belki de ondan

emziler biberonlar da tamam bende
mama kaşığı, sandalyesi bile hazır
alışveriş merkezlerinde boş boş geziyorum çok sıkıcı
Emzik bende de tamam Philips aldım ama biberondan emin olamadım ne alsam diye. Onu da aynı marka düşünmüştüm ama şu sıra mamajoo diye bi marka çok popüler onu mu alsam diyorum. Sen ne aldın

Emzik bende de tamam Philips aldım ama biberondan emin olamadım ne alsam diye. Onu da aynı marka düşünmüştüm ama şu sıra mamajoo diye bi marka çok popüler onu mu alsam diyorum. Sen ne aldın
her şeyi avent aldım ben. en çok o önerildi

Ruh hastaları bana da dogum hikayelerini anlatıyorlar gören duyan da exorcism çıkartma seansı yaptırdılar sanır

Burdaki doğum yapmış tüm arkadaşlarımı tenzih ediyorum, ayar olduğum şeylerden biri de sanki yeryüzünde sadece kendisi doğurmuş gibi davrananlardır. Allahtan burda hiç öyle birine rastlamadım, sayfadan soğurdum benden mahrum kalırdınızzzz vallahiii

Kizlar gunaydiiiin hem hamile hem anne hemde hastayim cocugumda hasta yine ve yeniden ailecek hastayiz ogleden sonra gidip serum istiycem doktordan sayet 10 gun daha cekemem bu hastaligi siz ne drumdasiniz
Geçmiş olsun canım oğlum ben baya toparladık, dün kar tatili oldu gebelere evde olmak iyi geldi bugün yine işe geldim dikkatli ol bize ihtiyacı var bu minnoşların.

millet kafayi yemis cnm kimse ne konusacagini bilmiyor o yüzden onlari bosver bak stresten hasta oluyorlar hamile arkadaslar sen de bebegini düşun.gerisi.boş

Çevrende değil canım toplumda düşünceli insan yok, benim oğlumda da nöral tüp defekti açısından risk çıkınca üzülme aldırırsın bir daha olur demişti 18 haftalık çocuğu ve 8 aylık olana kadar bir çöp almadı oğluma.. aman sıralansa hiç bitmiyor bunların yaptıkları cahil kendini bilmez diyoruz üstünü örtüyoruz işte.

Oy kızlar ben hamile giysilerine geçicem artık zira normal taytlar külotlu çoraplar zulüm olmaya başladı. Ay şiştim patlicam.

Oy kızlar ben hamile giysilerine geçicem artık zira normal taytlar külotlu çoraplar zulüm olmaya başladı. Ay şiştim patlicam.

Şimdi mr_ca bana ne meraklısınnm dicekkk ama allah aşkına senin ismin ne koçum? Selin,selen,sultan? Herşey geliyor aklıma yoksa kısaca burgerking mi demeliyim?

aynen kuzum bu sefer bende dikkat etmeye çalışıyorum çocuk kilo alsın diye kızımda baya abartmıştım şimdi az öz yiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…