Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya çevrem gerçekten normal değil benim de psikolojim iyi değil. Millet ölen bebek anlatıyor düşük anlatıyor erken doğum anlatıyor
Bos ver, ben oğluma 5 aylik hamileyken, KOMŞum cok güvenme benim 5 aylik oğlum karnimda öldü demezmi. Dünyam yıkıldı, bende onun 5 kizi var diye , bebegimin cinsiyetini sakladıydım sirf o yanlış anlamasın diye
Salak kafam, cogu kişi kötü niyetli zaten üzülme sen

Ana kucağını bende titreşimlilerden almayı düşünüyorum. Kolik bebek olursa çok rahat oluyormuş.kolik Olmazsa da bol bol uyur kuzucuklar
Evet bende oyle dusunuyorumm, ancak titreşimli ya da sallanir olanlar az kullaniliyormus kg kisitlamasi var. Epeyde pahali. Yani ben çarpi 2 yapinca baya oluyor

Kucak kucağa oturup bebeleri birbirine bağla isim konusu tamam mı?
Zaten minnacik olacaklarmis komsular oyle diyor benim canim komsularim
İsim yook, bulamadik.isin tuhafi cinsiyetler belli olunca hic ugrasmadik. Benim koca biraz tuhaf evvel zaman isimleri seviyor amaa nasil evvel zaman yani el kadar bebege yakismicak isimler. Dur dur soyliyim
Agah, İhsan, Metin, Feyyaz
Kiza yine insafli Beste, Defne, Candan, Esin
Kalpten gidicem arkadasim ya el kadar cocuga Agah denir mi

Kız hep el kadar kalmayacaklar ya, Agah ismi bana çok karakterli.geliyor nedense. Sorry ama sadece bu isim için enişteyi destekliyorum.

Evet bende oyle dusunuyorumm, ancak titreşimli ya da sallanir olanlar az kullaniliyormus kg kisitlamasi var. Epeyde pahali. Yani ben çarpi 2 yapinca baya oluyor
Bim e gelmişti ben oradan aldım. 5 kademeli Manuel sallanabiliyor. Ama nette de var 90 100 lira civarlarında bak istersen canım.

Kız hep el kadar kalmayacaklar ya, Agah ismi bana çok karakterli.geliyor nedense. Sorry ama sadece bu isim için enişteyi destekliyorum.
Benimki bu yazilanlari okursa tamammm, güldür güldür gelir artik
Bende cok seviyorum ama yarin bigun cocuk kendi ismini nasil soyler, insanlar sorcak duyunca bidaha sorcaklar falan bunlari dusunuyorum zorlanir gibi geliyor

Cok sagol canım insllah hayirlisiyla evatlarimizi kucagimiza aliriz

Benimki bu yazilanlari okursa tamammm, güldür güldür gelir artik
Bende cok seviyorum ama yarin bigun cocuk kendi ismini nasil soyler, insanlar sorcak duyunca bidaha sorcaklar falan bunlari dusunuyorum zorlanir gibi geliyor

Televizyonda şuan meşhur bir dizi var kimim kimle şey ettiği belli olmayan, ordaki adamın adı Agah.. türk toplumu bu ismi öğrendi korkma ben sana Ali ve Ayşe koy didimmm, beğenmedin.

esomesom bende kararsızım eşim bana bıraktı karışmıyor annem (kayınvalidem) de karışmaz kendi annemlerde cıkkk

Bim e gelmişti ben oradan aldım. 5 kademeli Manuel sallanabiliyor. Ama nette de var 90 100 lira civarlarında bak istersen canım.
Manuel mi alsam bu otomatik sallananlardan mi diye dusundum de eşim otomatiklerden al iki bebek zor olcak ikisini mi sallicaksin bi isini halledersin onlar sallanirken dedi. Bana da mantikli geldi. Manueller cok uygun. Ve hic ayirt etmeden en uygunu almak cok mantikli. Ama bilemedim

Insanlar anca konusur bosver herkesin karni cikacak diye bisey yok. Annemim kardesimde hic yoktu dogurana kadar. Canıni sıkma kendini uzme bebegini dusun canım

Televizyonda şuan meşhur bir dizi var kimim kimle şey ettiği belli olmayan, ordaki adamın adı Agah.. türk toplumu bu ismi öğrendi korkma ben sana Ali ve Ayşe koy didimmm, beğenmedin.
Benimki zaten ordan esinlendi daha ortada bebek yokken agah agah diyordu ozaman bende cok istiyordumm, sonra karnimda minnacik olunca agah cok kocaman geldi
Bak Ali Ayse cok haklisin. Galiba sonunda o olucak. Hem uyumluda kafa rahat missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…