Benimki zaten ordan esinlendi daha ortada bebek yokken agah agah diyordu ozaman bende cok istiyordumm, sonra karnimda minnacik olunca agah cok kocaman geldi
Bak Ali Ayse cok haklisin. Galiba sonunda o olucak. Hem uyumluda kafa rahat missss
Bos ver, ben oğluma 5 aylik hamileyken, KOMŞum cok güvenme benim 5 aylik oğlum karnimda öldü demezmi. Dünyam yıkıldı, bende onun 5 kizi var diye , bebegimin cinsiyetini sakladıydım sirf o yanlış anlamasın diye
Salak kafam, cogu kişi kötü niyetli zaten üzülme sen
Ne densizler var
Aslinda kimseye soylememek lazim hamileyim diye bile.
Herkes masallah demiyor.
Oglun vardir oglan olur yine yine mi oglan derler.
Kiz olur bir erkek doguramadin derler.
Evlenirsin niye cocuk yapmiyosun derler.
Ben bu 2. baya ara verdim oglum suan 14 yasinda.
Neler demediler ki
Tembel ciktin sen.
2. niye yapmiyosun.
2. yapsana.
2. 2. 2. 2. artik bogazlayisim geliyordu.
Belki bir hastaligim var belki olmuyor belki maddi durumum bakmaya el vermiyor.
Bu elalem denen örgut cok bela.
Allah ırak etsin.
Manuel mi alsam bu otomatik sallananlardan mi diye dusundum de eşim otomatiklerden al iki bebek zor olcak ikisini mi sallicaksin bi isini halledersin onlar sallanirken dedi. Bana da mantikli geldi. Manueller cok uygun. Ve hic ayirt etmeden en uygunu almak cok mantikli. Ama bilemedim
Otomatik sallanan daha pratik olur tabii. Ben mutfakta salonda nereye gidersem koymak için basit bişey aldım kolay taşıyım diye. Bi de evde kızımdan salıncak var yatak pozisyonu na da geliyor. Onu da deneyimleyip ihtiyaç durumuna göre bakıcam artık.
Ne densizler var
Aslinda kimseye soylememek lazim hamileyim diye bile.
Herkes masallah demiyor.
Oglun vardir oglan olur yine yine mi oglan derler.
Kiz olur bir erkek doguramadin derler.
Evlenirsin niye cocuk yapmiyosun derler.
Ben bu 2. baya ara verdim oglum suan 14 yasinda.
Neler demediler ki
Tembel ciktin sen.
2. niye yapmiyosun.
2. yapsana.
2. 2. 2. 2. artik bogazlayisim geliyordu.
Belki bir hastaligim var belki olmuyor belki maddi durumum bakmaya el vermiyor.
Bu elalem denen örgut cok bela.
Allah ırak etsin.
Konu isme gelmişken eşim Dünya & Atlas diyor. Benim içimden çınar Alya çınar ada geçiyordu. Bu isimler eski Di artık diyo eşim. Soranlara Dünya atlas diyorum herkese garip geliyor
Geçmiş olsun canım oğlum ben baya toparladık, dün kar tatili oldu gebelere evde olmak iyi geldi bugün yine işe geldim dikkatli ol bize ihtiyacı var bu minnoşların.
Beb daimi olarak evdeyim ama hastanelerden mikrop kapiyoruz sanirim belim ve alt bolgemin kemikleri agriyo sizd3 var mi boyle bir drum cok zorluyor beni
Otomatik sallanan daha pratik olur tabii. Ben mutfakta salonda nereye gidersem koymak için basit bişey aldım kolay taşıyım diye. Bi de evde kızımdan salıncak var yatak pozisyonu na da geliyor. Onu da deneyimleyip ihtiyaç durumuna göre bakıcam artık.