Kızlar ayrıntılı ultrason beklemeden özele bi gidelim dedik eşimle,kuzumun plesantası aşağıda 32.haftaya kadar takip olup kanama olmaz umarım dedi 2 cm yukarı çıksa yetermiş,ayrıntılı çok önemli iyice bakılması lazım böbrekleri biraz genişlemiş,ben tabi panik sorun olur mu dedim yani erkenden sünnet ettirmem gerekebilir dedi,yavru 2 dir dr masasına yatınca atmaya başlıyo,heycanlı anasını anlıyor,tabi şükür yaradana sağlıkla kavuşalım inşallah
Kızlar ayrıntılı ultrason beklemeden özele bi gidelim dedik eşimle,kuzumun plesantası aşağıda 32.haftaya kadar takip olup kanama olmaz umarım dedi 2 cm yukarı çıksa yetermiş,ayrıntılı çok önemli iyice bakılması lazım böbrekleri biraz genişlemiş,ben tabi panik sorun olur mu dedim yani erkenden sünnet ettirmem gerekebilir dedi,yavru 2 dir dr masasına yatınca atmaya başlıyo,heycanlı anasını anlıyor,tabi şükür yaradana sağlıkla kavuşalım inşallah
Beb daimi olarak evdeyim ama hastanelerden mikrop kapiyoruz sanirim belim ve alt bolgemin kemikleri agriyo sizd3 var mi boyle bir drum cok zorluyor beni
Of kızlar ya kanal tedavisi olan dişimin önce dolgusu düştü sonra bir parçası kırıldı doktor aldı çıkardı sorun kalmamıştı şimdi diğer parçası da kırıldı yine kırık parçayı alsın diye gidceğim birazdan bakalım neler yapacak, ilaç flan da yok ağrı çekmem umarım.
Oyle mi dyosunuz ya cati agrisi denen seyin olabilecegi hic aklima gelmedi assiri oksuruyorum ayrica 1 saatten fazlq ayakta kalnca belim zaten agriyordu iki gundur surekli agriyor doguma kadar boyle gitmez umarim
Of kızlar ya kanal tedavisi olan dişimin önce dolgusu düştü sonra bir parçası kırıldı doktor aldı çıkardı sorun kalmamıştı şimdi diğer parçası da kırıldı yine kırık parçayı alsın diye gidceğim birazdan bakalım neler yapacak, ilaç flan da yok ağrı çekmem umarım.
Kadın olmak ne zor keşke erkek doğsaymışım pek farklı yaşamıyorum üstüne bi de ev çocuk iş bide gebelik anlayışsız çevre. herseyi çok iyi bilen bir koca sana seni değersiz hissetiren bir sürü laf... şimdi kızlarım da bunları yaşar mı diye düşünüyorum.. ki ben maddi anlamda özgür bir bireyim... Ya evde olup sıkıntı yaşayıp da gebebolan kardeşlerim çok zor ya 2. Bebek de kız dediğimde hı napcan olsun diyen bir çevre ya nasıl bir toplum olduk ben ne diyim. Valla sinirlerim tavan... Tamam ben de hassasım ama ben erkek olsam bu dönemde biraz alttan alır destek olurdum... Herşey okumakla olmuyo bacılar herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor... hammal adam profesörden daha anlayışlı olabiliyor....
İnternette bir şey aranmaz valla insanı panik atak yapar yazanlar. 3 hafta önce 4 gece hastanede kaldım kanamadan canım sıkıldıkça açtım okudum internettekileri okuduklarımla psikolojimi bozdum resmen. Ağlamaktan gözlerim şişti, 3 kg verdim stresten. En güzeli doktoruna sormak.