Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
şimdi internete sordum da sormaz olaydım.

Yahu bundan bir kaç ay ne aratsam düşük tehlikesi diyordu çok şükür o günleri atlattık derken şimdi de her ota erken doğum diyorlar.
İnternetten sağlıkla ilgili bişey yazsan ya olursun ya da kansersindir
En güzeli doğacağı güne kdr beklemek bnce

Canım Allah anlayış sevgi versin eşine,inşallah düzelir moralini yüksek tutmaya çalış benimde 2. bebeğim erkek oldu ikiside ama ne yapalım kısmet sanki bizim mi elimizde
Benim anneminde 4 kızı var erkek yok zamanında çevre neler dedi bende bilirim annem çok çekti ama babam bu konuda harika bir adamdı,Şu an bile 4 kızıımın tırnağını 40 erkek evlada vermem der Hamdolsun inşallah seninde hayırlı olur evlatların milletin dilini kesersiniz

Işte o bnm.
Koca eline bakan, kâgir çeken, hergun agliyan üzülen biriyim. Ne anam ne babam. Ne bir akrabam var. Amaaan dert dersen bende cook.
Çocuklarım saolsun, onlar icin cekiyorum zaten,,..

Eşseğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek

Işte o bnm.
Koca eline bakan, kâgir çeken, hergun agliyan üzülen biriyim. Ne anam ne babam. Ne bir akrabam var. Amaaan dert dersen bende cook.

Neden öyle dedin,biz varız bak. Kimsin nesin nerdesin bilmem ama keşke benlik bir durum olsa da faydam dokunsa.

Kizlar cok hastaym onerilerinize ihtiyacm var bi kac gundr bogaz agrm vardi ustune burnm tikandi aldigim nefes sanki bogazimi kurutuyor suyu bile isitip icebiliyorm oda cok degil bugun yataga dustm artk pilim bitti napicam doktorada gidemiyorm biliyorm dogru duzgn bi ilac yazamycak boyle hastayken deneyp iyi gelen bisey varsa yazarsanz cok sevinirm

Neden öyle dedin,biz varız bak. Kimsin nesin nerdesin bilmem ama keşke benlik bir durum olsa da faydam dokunsa.
Saol cnm benimm.

Inşallah sizin kocalar degerinizi bilir.. benim gibi ağlamayın hergün.. çok üzülüyorum çok. Ama alıştım artık 13senedir..

Işte o bnm.
Bende keşke işten çıkmasaydım nankörler hepsi gidecek yerin paran yok ya nasıl anlayışsız olurum derdindeler bizi muhtac görüyorlar

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Ben saubern diye bi marka aldım internette en uygun pttavm deydi. Hem kulak hem de alından ölçüyor. Oda süt nesne sıcaklıklarını da ölçüyor. Kendimde denedim baya iyi gibi. Düşünüyorsanız aklınızda bulunsun dedim

Kasintidan öleceğim
Akıntim da cok arttı ...
Çok mutsuzum
Allah'tan yarın sabahtan ayrıntılı ultrasonum var ,sonucu gösterirken , araya kaynak yapıp muayene olayım bari.

Bana 3 saatlik yapmışlardı. O şekerin etkisi var mı bilmiyorum ama hayatımda böyle bir açlık hissetmedim. Tamam artık bitti dediler gittik yemek yemeye. Elimin ayağımın titremesi geçmedi bi saat, yedim yedim yedim yedim hala elim ayağım titriyordu zangır zangır. Ben yedim eşim yemek söylemeye devam etti. O kadar çok yemiştim kiiii, o günü ömrüm boyunca unutmam mümkün değil.

aliexpresten almıştım 1 bucuk sene önce kızılötesi çok memnunum ozaman 50 lirayamı ne gelmişti dolar 3 küsürdü tabi bi zamanlar

Kasintidan öleceğim
Akıntim da cok arttı ...
Çok mutsuzum
Allah'tan yarın sabahtan ayrıntılı ultrasonum var ,sonucu gösterirken , araya kaynak yapıp muayene olayım bari. ☺☺
bugün gittim bnde senin şikayetlerin için 1 kutu fitil 1 kutu antibyotık 1 tane şase ilaç 1de krem verdi

Yine de doktora gitmeni öneririm imkanın varsa , geçmiş olsun bu arada
Salgın var bugunlee herkes hasta
Okuldan bir arkadaşın öksürüğü zatürreye çevirmiş ,ihmal etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…