Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende çok fenayım her yerim ağrıyor ateşim de 37 buçuk düşmüyor öksürük de var kasıklarım ağrıyor artık eşimden hepimize geçti çok fena salgın var sanırım

Bende çok fenayım her yerim ağrıyor ateşim de 37 buçuk düşmüyor öksürük de var kasıklarım ağrıyor artık eşimden hepimize geçti çok fena salgın var sanırım

salgın çok kuzum geçmiş olsun bnde geçen hafta öyleydim crp yüksekmiş bi baktır sende istersen

Cok gecms olsun o kadar dikkat ettm ama gecen kontrole gttigmde dedm burdan mikrop kapmadan çıkarsam iyidr ahada kapmism valla bi arkadas pekmeze limon sık demisti sabah onu yaptm sicak suyla ictm antibiyotk kullanmamak icn elimden geleni yapiyorm ama gecmesse mecbur hastane yolu beni bekliyor

Kasintidan öleceğim
Akıntim da cok arttı ...
Çok mutsuzum
Allah'tan yarın sabahtan ayrıntılı ultrasonum var ,sonucu gösterirken , araya kaynak yapıp muayene olayım bari. ☺☺
Mantar enfeksiyonudur muhtemelen canım yogurt sür iç çamaşırı giyme yatarken hava alsın orası kasıntını alır travazol yada gyno lomexin krem verirler büyük ihtimalle

Evet kızım da sabah bana bunu hatırlattı . 2.5 yaşında. Sabah karyolasında ayağa dikiliyor bana sesleniyor.
-Anneeeee kalkayım mı?
-Kızım daha çok erken biraz daha yat hadi
-Ama anneee ben seni çok özledim
Annee eridi

Babynestler görünürde şık ama uzun süreli kullanılacak gibi sanmıyorum,sonuçta minik tırttıllarımız hemen büyüyecekler inşallah. Halının üstüne serelim 1 kat örtü yuvarlansınlar

Aynen. ben kendim dikmiştim kızıma. İçine bir yada iki kez koymuşumdur. Az hareket etmeye başlayınca yere yorgan battaniye serip üstüne saldım. Rahat rahat yuvarlansın çocuk.

Ya benim dolgulu disim de hassaslasti ustune bastiramiyorum kanal tedavisi yoktu. Dogumdan sonra baktiricam ben cesaret edemedim

Oy kızlar ben hamile giysilerine geçicem artık zira normal taytlar külotlu çoraplar zulüm olmaya başladı. Ay şiştim patlicam.
Güzel pantolon bulursan burada paylaş canım ben de istiyorum. Şu anda taytlarımla beli lastikli eteklerim ile idare ediyorum ama pantolon istiyorum

Bende bugün aldım hamiş pantolon lcw'den 89,90 tl idi , tayt giyiyordum bende memnundumda tayttan ama havalar buz kaseti artik dötüm donuyor sabahları

Benim ilk bebeğimin kız olduğunu duyunca da aynısını diyen çıkmıştı. Bunlar her yerde. Cinsiyeti sormuştu kız dedim. Olsun olsun sağlıklı olsun da dedi.

Bende keşke işten çıkmasaydım nankörler hepsi gidecek yerin paran yok ya nasıl anlayışsız olurum derdindeler bizi muhtac görüyorlar

Ben de doğumdan sonra işe dönmemeyi düşünüyorum. Kayınvalidemle yaşamaktan o kadar bıktım ki. Bir aile düzenimiz yok. Çocuklarıma kendim bakayım da bari evine gitsin diyorum.
Ama sizler gibi hisseymekten de çok korkuyorum

Aynen oyle arkadasım yaptığın hersey sıradan görünür ama kendileri en ufak bisey yapsa iyilik olur halbuki onların da sorumlulugu bu algıyı biraz da toplum olarak anne baba olarak biz oluşturuyoruz. Ben esimle aynı işte çalışıyorum birlikte evden cikip geliyoruz fakat kahvaltiyi ben hazirla cocugu hazirla evi temizle yemek yap adam bi de ailesini pohpohla o gelince odasına gecsin kitap okusun gitar calsın tv izlesin telefon elinde. Neden cunku erkek olmak bunu gerektirir. Hepsini geç bi de üstüne elestirip yaptıgın herseye kulp taksın akıl versin bi Allah razı olsun demesin. Kadın olmak zor gercekten..

Saman altından su yürüten. Birisiyse gitmez hem onunla oturmak zorunda kalırsınız kocalar anneleri naparsa yapsın analık hakkı diye sizin hakkınızı yerler kendi paranızı kazanıyorsanız çıkmayın işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…