Kizlar cok hastaym onerilerinize ihtiyacm var bi kac gundr bogaz agrm vardi ustune burnm tikandi aldigim nefes sanki bogazimi kurutuyor suyu bile isitip icebiliyorm oda cok degil bugun yataga dustm artk pilim bitti napicam doktorada gidemiyorm biliyorm dogru duzgn bi ilac yazamycak boyle hastayken deneyp iyi gelen bisey varsa yazarsanz cok sevinirm
Bende çok fenayım her yerim ağrıyor ateşim de 37 buçuk düşmüyor öksürük de var kasıklarım ağrıyor artık eşimden hepimize geçti çok fena salgın var sanırım
Bende çok fenayım her yerim ağrıyor ateşim de 37 buçuk düşmüyor öksürük de var kasıklarım ağrıyor artık eşimden hepimize geçti çok fena salgın var sanırım
Cok gecms olsun o kadar dikkat ettm ama gecen kontrole gttigmde dedm burdan mikrop kapmadan çıkarsam iyidr ahada kapmism valla bi arkadas pekmeze limon sık demisti sabah onu yaptm sicak suyla ictm antibiyotk kullanmamak icn elimden geleni yapiyorm ama gecmesse mecbur hastane yolu beni bekliyor
Kasintidan öleceğim
Akıntim da cok arttı ...
Çok mutsuzum
Allah'tan yarın sabahtan ayrıntılı ultrasonum var ,sonucu gösterirken , araya kaynak yapıp muayene olayım bari. ☺☺
Mantar enfeksiyonudur muhtemelen canım yogurt sür iç çamaşırı giyme yatarken hava alsın orası kasıntını alır travazol yada gyno lomexin krem verirler büyük ihtimalle
Evettttt minikkkk kuşlarrr ve analarıııııııı şimdi yavaşça o sıcak yataklarınızdan kalkıyosunuzzzzzz,göbeeeeeğiniziiii seviyosunuzzzzz ve derhaaaaaallllllll kendinize gelilppp güne başlıyosunuzzzz anasınızz sizzz anaaaaaaaa hadi bakammmm...
Evet kızım da sabah bana bunu hatırlattı . 2.5 yaşında. Sabah karyolasında ayağa dikiliyor bana sesleniyor.
-Anneeeee kalkayım mı?
-Kızım daha çok erken biraz daha yat hadi
-Ama anneee ben seni çok özledim
Annee eridi
Babynestler görünürde şık ama uzun süreli kullanılacak gibi sanmıyorum,sonuçta minik tırttıllarımız hemen büyüyecekler inşallah. Halının üstüne serelim 1 kat örtü yuvarlansınlar
Aynen. ben kendim dikmiştim kızıma. İçine bir yada iki kez koymuşumdur. Az hareket etmeye başlayınca yere yorgan battaniye serip üstüne saldım. Rahat rahat yuvarlansın çocuk.
Of kızlar ya kanal tedavisi olan dişimin önce dolgusu düştü sonra bir parçası kırıldı doktor aldı çıkardı sorun kalmamıştı şimdi diğer parçası da kırıldı yine kırık parçayı alsın diye gidceğim birazdan bakalım neler yapacak, ilaç flan da yok ağrı çekmem umarım.
Kadın olmak ne zor keşke erkek doğsaymışım pek farklı yaşamıyorum üstüne bi de ev çocuk iş bide gebelik anlayışsız çevre. herseyi çok iyi bilen bir koca sana seni değersiz hissetiren bir sürü laf... şimdi kızlarım da bunları yaşar mı diye düşünüyorum.. ki ben maddi anlamda özgür bir bireyim... Ya evde olup sıkıntı yaşayıp da gebebolan kardeşlerim çok zor ya 2. Bebek de kız dediğimde hı napcan olsun diyen bir çevre ya nasıl bir toplum olduk ben ne diyim. Valla sinirlerim tavan... Tamam ben de hassasım ama ben erkek olsam bu dönemde biraz alttan alır destek olurdum... Herşey okumakla olmuyo bacılar herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor... hammal adam profesörden daha anlayışlı olabiliyor....
Benim ilk bebeğimin kız olduğunu duyunca da aynısını diyen çıkmıştı. Bunlar her yerde. Cinsiyeti sormuştu kız dedim. Olsun olsun sağlıklı olsun da dedi.
Ben de doğumdan sonra işe dönmemeyi düşünüyorum. Kayınvalidemle yaşamaktan o kadar bıktım ki. Bir aile düzenimiz yok. Çocuklarıma kendim bakayım da bari evine gitsin diyorum.
Ama sizler gibi hisseymekten de çok korkuyorum
Kadın olmak ne zor keşke erkek doğsaymışım pek farklı yaşamıyorum üstüne bi de ev çocuk iş bide gebelik anlayışsız çevre. herseyi çok iyi bilen bir koca sana seni değersiz hissetiren bir sürü laf... şimdi kızlarım da bunları yaşar mı diye düşünüyorum.. ki ben maddi anlamda özgür bir bireyim... Ya evde olup sıkıntı yaşayıp da gebebolan kardeşlerim çok zor ya 2. Bebek de kız dediğimde hı napcan olsun diyen bir çevre ya nasıl bir toplum olduk ben ne diyim. Valla sinirlerim tavan... Tamam ben de hassasım ama ben erkek olsam bu dönemde biraz alttan alır destek olurdum... Herşey okumakla olmuyo bacılar herşey dışardan göründüğü gibi olmuyor... hammal adam profesörden daha anlayışlı olabiliyor....
Aynen oyle arkadasım yaptığın hersey sıradan görünür ama kendileri en ufak bisey yapsa iyilik olur halbuki onların da sorumlulugu bu algıyı biraz da toplum olarak anne baba olarak biz oluşturuyoruz. Ben esimle aynı işte çalışıyorum birlikte evden cikip geliyoruz fakat kahvaltiyi ben hazirla cocugu hazirla evi temizle yemek yap adam bi de ailesini pohpohla o gelince odasına gecsin kitap okusun gitar calsın tv izlesin telefon elinde. Neden cunku erkek olmak bunu gerektirir. Hepsini geç bi de üstüne elestirip yaptıgın herseye kulp taksın akıl versin bi Allah razı olsun demesin. Kadın olmak zor gercekten..
Ben de doğumdan sonra işe dönmemeyi düşünüyorum. Kayınvalidemle yaşamaktan o kadar bıktım ki. Bir aile düzenimiz yok. Çocuklarıma kendim bakayım da bari evine gitsin diyorum.
Ama sizler gibi hisseymekten de çok korkuyorum
Saman altından su yürüten. Birisiyse gitmez hem onunla oturmak zorunda kalırsınız kocalar anneleri naparsa yapsın analık hakkı diye sizin hakkınızı yerler kendi paranızı kazanıyorsanız çıkmayın işten