Saman altından su yürüten. Birisiyse gitmez hem onunla oturmak zorunda kalırsınız kocalar anneleri naparsa yapsın analık hakkı diye sizin hakkınızı yerler kendi paranızı kazanıyorsanız çıkmayın işten
Dogum izninden sonra Ücretsiz izin al o sırada kimin ne oldugunu görürsün belki iyi bosuna evham yapmsıım dersin yada tam tersi siz sıkılıp dönmek istersiniz
Ben tazminat için çıktım işten çıkar çıkmaz baska yerlere basvurdum cv imde iyi liseden beri her işte çalıstım market sektöründe 3.yöneticiydim 1 senedir kimse dönüş yapmadı biz sizi ararız dediler 16 saat sigortasız çalıstıran magazalar bile aramadılar sonra zaten göbek çıkınca aramaktan vazgectim hayat çok çok zor Bi anda maddi ve manevi olarak zarara ugrayabilirsiniz dogum izniydi ücretsiz izinde Bi kendinizi deneyin cevre de ve sizde sıkıntı olmazsa çıkın işten littlebee
Bana 3 saatlik yapmışlardı. O şekerin etkisi var mı bilmiyorum ama hayatımda böyle bir açlık hissetmedim. Tamam artık bitti dediler gittik yemek yemeye. Elimin ayağımın titremesi geçmedi bi saat, yedim yedim yedim yedim hala elim ayağım titriyordu zangır zangır. Ben yedim eşim yemek söylemeye devam etti. O kadar çok yemiştim kiiii, o günü ömrüm boyunca unutmam mümkün değil.
Bana 2 saatlik yaptılar.
8’de uyandım 3’e kadar sürdü bu işlemler bende çok acıkmadım sadece halsiz bıraktı
Bende felaket uyku yaptı bıraksalardı bi odada gerçekten kaç saat uyurdum bilmiyorum
10 yıl çalıştım,ilkinde doğum iznine kadar,sonra dedim ben büyütcem,annem gelemiyo k.validem çok soğuk,maddi olarak hazırladım kendimi,malesef arkadaşlar gibi yetersiz hissediyorsun,paran varsa iyisin tabi ama hazırlıklıydım ben,eşim çok iyidir k.validem varlıklı olduğu halde hor görmeye çalıştı oğlum çalısıyosa sende çalış 2.oğlumda biraz büyüsün tekrar calışcam bu anları bir daha gelmiyecek
Aynen oyle arkadasım yaptığın hersey sıradan görünür ama kendileri en ufak bisey yapsa iyilik olur halbuki onların da sorumlulugu bu algıyı biraz da toplum olarak anne baba olarak biz oluşturuyoruz. Ben esimle aynı işte çalışıyorum birlikte evden cikip geliyoruz fakat kahvaltiyi ben hazirla cocugu hazirla evi temizle yemek yap adam bi de ailesini pohpohla o gelince odasına gecsin kitap okusun gitar calsın tv izlesin telefon elinde. Neden cunku erkek olmak bunu gerektirir. Hepsini geç bi de üstüne elestirip yaptıgın herseye kulp taksın akıl versin bi Allah razı olsun demesin. Kadın olmak zor gercekten..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok fedakar olmamak lazım... Benim eşim dediğim gibi iyi bi mevkide dışardan çok iyi ama yaş ilerledikçe çekilmeyen huyları var.. ha adam eskiden de aynıydı ama kafam bi şekilde tölere ediyor geçiştiriyordu. İnsanın limitleri doluyor bazen. Yanı bir insan herseyde haklı olamaz herşey onun istediği gibi olamaz ... çok tolere etmemek lazım. Herşey mükemmel olsun diye çırpınınca madalya vermiyorlar. Hiç acımıyorlar.... Herşey para değil bazı arkadaşlar asgari ücretle geciniyo tek maaş adam evd gelip perde takıyo alıyo bi çay bahçesine götürüyo biraz çocuğu alıyo başından maddi sıkıntı psikolojik baskıdan iyidir. Benim param pulum var da ne oluyo.... laf söyleyince büyütüyo oluyorum hamileyken böyle bir şansım bile yok düşünün bi cinnet halledecek herşeyi o olcak
Mantar enfeksiyonudur muhtemelen canım yogurt sür iç çamaşırı giyme yatarken hava alsın orası kasıntını alır travazol yada gyno lomexin krem verirler büyük ihtimalle
10 yıl çalıştım,ilkinde doğum iznine kadar,sonra dedim ben büyütcem,annem gelemiyo k.validem çok soğuk,maddi olarak hazırladım kendimi,malesef arkadaşlar gibi yetersiz hissediyorsun,paran varsa iyisin tabi ama hazırlıklıydım ben,eşim çok iyidir k.validem varlıklı olduğu halde hor görmeye çalıştı oğlum çalısıyosa sende çalış 2.oğlumda biraz büyüsün tekrar calışcam bu anları bir daha gelmiyecek
Yemekten sonra çok daralmaya başladım yani ağırlık cokuyo nefesim falan sanki daraliyo. Sola yatıp dinleniyorum ozaman geciyor sizdede oluyomu bu yemekten sonra. Sanki bu ay daha bı agirlastim