Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Valla bana kızı olanlar daha şanslı geliyor, kız çocukları daha olgun ve aileye bağlı oluyor. Kızım olsun diye hep Meryem suresi okudum, dualar ettim çok şükür kabul oldu kız bebek bekliyorum. Açıkçası elalemin ne düşündüğü umrumda değil. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Kızlar hastayım diye mi bilmiyorum dinlenirken bile nabzım 95-100 arası atıyor başım dönüyor vücudum zorlanıyo sanki gripten heralde iki kişilik bedende daha ağır geçiyo sanırım

Ben çok sevindim bir kızım daha oluyor diye . Kızım bana her zaman destek moralimin bozuk olduğunu hemen anlar gelir beni teselli eder bir sarılır herşey biter. Çok anlayışlı duygusal ve zekidir ona bir destekçi oluyor bir kızım daha geliyor diye çok mutluyum milletin ne dediği zaten beni bağlamaz. Sadece nasıl bu kadar saçma düşünebiliyorlar anlamıyorum kendilerin de nasıl böyle cümleler kuracak cesaret buluyorlar anlamıyorum. Ben hep bir kız kardeş istemişimdir hep özenirim 2 kız kardeş olanlara erkek kardeşimle geçim zor
Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık huzur versin

Kizlar sizde böyle mısınız
Canım günlerimiz hemen hemen aynı, bir iki gündür ben bi tuhaf hissediyorum karnım fışkırdı çatı ağrısı başladı. Yemekten sonra tabi nabız yükseliyor sindirmek için vücut bi hararetleniyor.

1 tane beyaz aldım ben ama 3 tane gecelik düşünüyorum,bakınıyorum öyle

Eklentiler

• Screenshot_20200108-220441_Chrome.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 61
Şimdi de midem çok kotu çıkardım az önce
Bacaklarımi çok güçsüz hissediyorum
Çok halsizim karnimda hala şişlik var ,yediklerim ağzıma geliyor

Evet banada bir iki gündür birşey oldu ağırlık cokuyo karnım daha bı sis gibi çok gergin duruyo karnım yemekten sonra ağırlık cokuyo siginamiyom

Kiz evlat erkek evlat hic farketmez evladin hayirli olmasi önemli olan. etrafimda hayirsiz kiz da gordum.hayirli erkek evlatta tam terside anasina kIzdan iyi bakan erkek evlatta. o yuzden cinsiywt onemli degil.ilk oglum olsun istedim ikinciyide erkek istedim cunku hep kizdi yasitlari arkadasi yoktu.rabbim nasip etti ikincisi oglan oldu.3. De cok istedim kizim olsun rabbim nasip etti şukurler olsun allah herkesin gonlune gore versin.

Ben laf soylemeyi de bıraktım artık ev arkadaşı gibi yaşıyoruz birbirimize çocuk ve iş dışında bisey sormuyoruz konusmuyoruz duugusal paylasım sıfır. Dusunsene ben bir evlat tasıyorum bizim icin adamın umrunda degil 10 gundur oksurukten uyumuyorum nasılsın diye sormuyor bile. Kendi başımın caresine her anlamda bakıyorum. Bazen neyi bekledigimi sorguluyorum ama 1 evladım daha var bırakıp gitsem karnımda da var. Suan sadece bekliyorum bakalım Allah büyük bi yol gosterir elbet..

Ah be bacım bu güzel zamanları böyle geçirmekte varmış. Benimkine sorsan birşey yok ben büyütüyorum herşeyi... bi alttan alayım bi mutlu edeyim şu kadını yok dışardan herşey pozitif. Ama içim eridi ve yoruldu. Ne oluyor bu erkeklere sanırsın o hamile ben de erkek... ne desem bir cevabi var insan bazen karşısındaki sussun istiyor yok kaynana mübarek çeneyle ölen ilk kişi olacağım...
Hamileyim diye mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama kesinlikle bir terapiste ihtiyacım var. Aslında onun var da terapiste gidenler genelde hasta olanlar değil hastaların hasta ettiği normal insanlar zaten

Bence o zmn cik bir süreliğine..bebeginbüyünce tekrar calisirsin...hep kendini düşünen insanları anlamak zor herkesin bir özeli yaşam tarzı var
İşte bizde özel hayat diye bişey kalmadı. 2 yıldır birlikte yaşıyoruz. Çok zor bişey gerçekten. Bebeğim kreşe gidecek zamana gelene kadar falan bırakmak iyi olacak. Çok yıprandım çünkü anlaşamıyoruz. Sürekli tartışma hır gür...

Dogum izninden sonra Ücretsiz izin al o sırada kimin ne oldugunu görürsün belki iyi bosuna evham yapmsıım dersin yada tam tersi siz sıkılıp dönmek istersiniz
Aynen ilk ücretsiz izne çıkıcam. Bebek 8-10 aylık olunca hala pişman olmazsam işyerine söylicem dönmicem diye

Evet. Ben de belki 3 yıl sonra falan devam ederim. Kızımda ücretsiz izindeydim 8 aylık olana kadar. Gerçekten dediğiniz gibi eşimden para istemek çok zor geldi. Bakalım nolacak Neresinden tutsan elinde kalıyor ne zor bir durum. Çalışsak bir türlü, çalışmasak bir türlü

Allah yardımcın olsun canım. Ne kadar zor bir durum. Çok yıpratıcı. Rabbim evlatlarınla güldürsün yüzünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…