Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim kv de calisma çocuklarını kendin yetiştir büyüt evin kredisi bitince zaten biraz sigortan var üstünü de oğlum ödesin yaşın gelince emekli olursun herkes kendine hakim olacak yasa gelince istersen çalışırsın dedi geçen ama ben çocuklar şöyle okula ve kreşe başlayınca en azından kendimi geliştirmek için kurslar vs gitmek istiyorum

Benimki varlıklı ama aşırı cimri masraf muamelesi yapıyor insana ki,zengin oğlan fakir kız hikayesi bizimki bir türlü kabullenemedi beni,zengin bir akrabasını istiyormuş olmadı tabi herşeyi para olmuş,evimiz var borcumuz yok şükür ama çalışmamam dert oldu,yardım etmiyo benim paramı mı yiyecek diye açıktan üni okuyorum,planlarım var ama öncelik çocuklarımın hazır olsunlar sonrasında

Gunaydinn findik anneleri....benn yine karga kahvaltisni yapmadan servise bindiiimm.ise gidiomm ...bnde birkac gundr bu bebeis nezmn harket edecek die dusunurken dun masallah kizima anne burdaym merak etme dedi sukur rabbime..cok guzel bi gun olsun herkes icinn musmutlu

Gunaydinlaaar herkese bugün detaylı ultrason randevum var umarım her şey yolundadır
Dün yazılanları okudum aklımda kalanları yazayım ben de:
1. Elma sirkesini az suyu bol tutun. O karisimi aabah aksam surun. Kaşıntıya coook iyi geliyor. Ilk gebeligimde olmuştu benim de. Ayrıca kivi ye demişti doktor bana. Şu an var mi bilmiyorum. Şekerli yeme bi süre. Domates yeme.
2. Ben de de factodan 2 pantolon aldım. Kot ve kumaş. Hem çok uygun hem de ise giderken çok iyi oluyor. Tavsiye ederim.
Ve 3. Kimse sizden daha değerli değil kızlar. Sakin ama sakin kendinizi üzmeyin eşler ve kv ler için. Biz anneyiz can dünyaya getiricez. Kimsenin kaprisini çekmeyin. Kendinize ve bebislere konsantre olun.

Herkes icin güzel bir gün olsun büyüyen gobusler hareket bebisler bana da iyi şanslar

Ya benim dolgulu disim de hassaslasti ustune bastiramiyorum kanal tedavisi yoktu. Dogumdan sonra baktiricam ben cesaret edemedim
Ay çok şükür kanal tedavisi olan dişti anestezi gerek kalmadan temizledi dolgu yaptı tabidiş kalmamış kocaman bir dolgu o da kırlır

Kader arkadaşim bnm.
Bende aynen öyle yaşıyorum

günaydın kızlar nasılsınız,ne var ne yok ben ayrıntılı ultrasona girmicem ilk bebeğimde de girmedim,geçen haftaki kontrolde doktorum baktı epey herşey yolunda edi yinede bi dr önerdi ayrıntılı ultrason için sağolsun.Sen bilirsin dedi

Günaydın tercih meselesi ben de evvelki tarama testlerini yaptırmadım. Ama burada işin içinde yavruyu görmek olunca annem eşim ben maaile gidicez

Steteskopla bebeğini dinleyen var mı
Steteskop mu alsam
Beeenn
Ama anlamiyorum bisey duydugumda yok. Su sesleri geliyo

Yok artık daha neler onla da mı duyuluyormuş? Daha neler duyucaz bakalım. Sağlık ocağındaki o uyduuruk zımbırtı bile nerdeyse duyamıyor,steteskop ne yapsın kız. Sonra korkucaksınız eyvah panik haller sizi sükunete davet ediyorum.

Günaydın ☺ tercih meselesi ben de evvelki tarama testlerini yaptırmadım. Ama burada işin içinde yavruyu görmek olunca annem eşim ben maaile gidicez

aynen canım yok ben tüm testleri yaptım şükür herşey normal çıktı.Bide daha ilk oğlum 15 aylık hem çalışıyorum,eşim vardiyalı çalışıyor hep yanımda değil aslında bunlarda etken vakit olsa giderdim belki bende

Uygulamada duyabilirsiniz yazmis bende annrmden aldim geldim ama nafile yok yok panik yok sakin sakin . Aman zaten bebisler hareket etmeye baslayinca meraklanma gidiyo şükür. Bak boyle dedim ya benimkiler hareketi keser bi cavur bunlaaaarr

App store’a doppler yazdım bişey çıktı indirdim haha sözde telefonu karnımıza tutuyoruz 30 sn kadar. Sonra bebeğin kalp atışlarını dinletiyor. yaptım dinledim sonra eşimin göbeğe yaptık onun da bebişi maşallah çok sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…