Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Ahahahahahahahahahaahhahaa

Herkese gunaydinlar benim kizim acliga gelemiyor sanirim suan ic savas var gerci her sabah kahvalti olana kadar yiyene kadar tekme mi atiyor kafami bilemiuorum birde acken hareket etmez diyorlar

Ayrintili ultrason bence en gerekli sey kalbin icine bobregine, cigerine, beyincigine her yerine bakiyorlar ve dogum.sonrasi acil ameliyat durumu vs olacaksa simdiden biliniyor .tabi herkesin kendi istegine kalmiş

Ayrıntılı ultrason da Bebeğin bütün organlarıyla birlikte kafa kemiği, beyni, yüzü, göğüs kafesinin içi, karnının içindeki organlar, kol ve bacakları ve omurgası detaylı bir şekilde incelenir. Öte yanda yapılan ultrason testine rahim ağzının uzunluğu ve bebeğin suyu da incelemeye tabi tutulur.

• Edwards sendromu
  • Plesenta problemleri
  • Bebeğin el ve ayaklardaki kemik sayılarında veya şekilde bozukluk olması
  • Hidrosefali
  • Bağırsakların yer aldığı karın duvarı anormalliği
  • Uzuvlarda eksiklik veya kısalık olması
  • Büyük böbrek problemleri
  • Karaciğerin yer aldığı karın duvarı anormalliği
  • Omurilikte problemler
  • Göğüs veya karında oluşan problemler
  • Anensefali
  • Bebeğin kafatasında oluşan problemler
  • Kalpte belirgin yapısal gelişim problemleri
  • Yüzdeki problemler
  • Omurgadaki gelişimsel problemler
  • Kalp problemleri
ALINTI

Benim eşim de göbekli ben yemek yiyeyim diye bir sürü şey alıyor ben yemeyince oturup kendi yiyor alınan kilo bende 0 onda 5 geçen karnını şişirmiş geldi kızım bak büyü çabucak yoksa annen doğuramadı da babana taşıttı seni diyecekler diyor

Sabah benim de vuruyor ya da açken daha rahat hissediyoruz kalk anne yemek ye gurultudan kafam şişti bak bu da kafam diyor gösteriyor sanırım

AaaayyyyAllah anali babali buyutsun , bir degil iki talih kuşu konmuş başiniza
İşesinler heryeere amaaaan, zaten kiyafetleri giymekle eskitemicekler

AaaayyyyAllah anali babali buyutsun , bir degil iki talih kuşu konmuş başiniza
İşesinler heryeere amaaaan, zaten kiyafetleri giymekle eskitemicekler

Öyle deme, ultra çok bilen kainatın en özenli ennnnn muhteşem analarına göre bu çocuklar sürekli ağlayacak kusacak sıçacak işeyecekkk... çünkü bebek bakmak süper bir ana olmayı gerektirir ve şuanda biz doğurmadığımız için yandan anayızz.. onlar ise möööökemmelll

Ah bundan bende muzdaribim ilgisiz bir eşim var hasta olsam dahi ilgilenmez pek. Dikkat etsene kendine der en fazla. Öyle Dr a götüreyim falan yok yok ilgi sifirrrrr hamilelikte bu değişmedi bana . Hep ben ilgilenmeye çalışırım sarılırım durdukyerde falan ama ondan da aynısı bekliyorum nafile malesef

Şehir hastansesundeydi dimi öyle hatırlıyorum,güzel haberlerini bekliyoruz,ayrıntilı anlatmamı salı günü bende gireceğimde

Günaydin kizçeler ben de yarin ayrintiliya giricem, gün saymaktan helak oldum sonunda geldi o buyuk gun rüyamda coktan ayrintiliya girdim bile hatta esim de benle beraber giriyor o da hamileymis cunku hatta o once cikip gidiyo bana da diyo ki benimkinin fotograflarini almayi unutma bu arada benim ufaklik artik daha kuvvetli vurmaya basladi dun esimle tv izlerken esimin elini aldim karnima koydum normalde hep cilizdi o his sonra bizimki bir vurdu tam eline esim baya korktu o neydi lan diyor resmen tekme degil rövaşata atti bizimki bazen beni yerimden ziplatiyor kucuk yaramazcim

Merhaba arkadaşlar doktordan geldim şimdi çok şükür her şeyi iyiymiş suyu alt sınırda artma ya da çoğalma olmaz korkma sıkıntı yok dedi yani ona yetiyormuş 21 haftalık kilosu boyu iyiymiş ve gene cinsiyetini göstermedi alışveriş yapamayacam bir sure daha sağlıklı olsun da çarşamba ayrıntılı var belli değil deyince inanmayanlar var niye saklayacaksam sanki inatciyiz biraz

ay haykırdım ya

Bu ayrintili benim icin onemli cunku cinsiyetimiz kesinlesecek galiba grupta cinsiyeti kesinlesmeyen bir ben kalmistim resmen bu kadar teknolojinin icinde 6.ayda ogrenmis olcam. Bugune kadar kendimi cok tuttum hicbirsey almadim cinsiyetten dolayi suan patlamaya hazir bir volkan gibiyim yarindan sonra dananin kuyrugu kopuyor

doktor göstermeyince dürtüklüyo benimkini o hareket edince bakmıştı koca çocuk olmuş insan nasıl merak eder tabiki :)

ahh ahh o kadaar haklilar ki, agizlarini yirtmak istiyorum. Bebeklerimin o mis gibi kokan kakalarinin icine sokucam onlarin kafalarini ama mis gibi tazecik kaka canim cocuklarimin canim kakalari onlarin leş kafalarina girmesinBak yine gerildim. Aklima kötü kötü şeyler geliyor. Biz ilk defa bebek gorucez hazir oluuunnn

bu kadar sinir sana yaramazzzz peynirciğimmmm. Sakin ol derin nefes al, evdemisin bilmiyorum ama hadi kalk çocuklara nutellalı ekmek ısmarla,zira benim canım şuan çok istedi

doktor göstermeyince dürtüklüyo benimkini o hareket edince bakmıştı koca çocuk olmuş insan nasıl merak eder tabiki :)
Bizimkini de dürttü baya ama bebiş kordonu bacaklarinin arasina aldigi icin ne yaptiysak cikartmadi ordan insaallah yarin bir pipi ya da kuku gorebiliriz yetti gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…