bosverin mutlu olmaya calisin anne baba ayrilinca olan cocuklara oluyor ikiye bolunuyorlarlar aile terapisi falan oluyor onlari düsunebilirsiniz.belki duzelir hersey yoluna girer.
Bosverdim zaten yüreğim tükendi 10 yıldır ben de saldım artık. Aile terapisi falan bi çözüm olacagını sanmıyorum bulundugum il küçük iyi bir aile terapisti bulmak zor. İşin komik tarafı esim psikolojik danismanİlaç almaya ikna olsa herşey çok güzel olacak
Benim gibi ayrıntılı ultrasonda bebeğinin kalbinde parlaklık görünen var mı
Doktor yüzde 90 onemsiZdir dedi ama..
24.hafta için perinatologdan randevu aldım
22/24 . haftalarda daha iyi görünüyormus
Bosverdim zaten yüreğim tükendi 10 yıldır ben de saldım artık. Aile terapisi falan bi çözüm olacagını sanmıyorum bulundugum il küçük iyi bir aile terapisti bulmak zor. İşin komik tarafı esim psikolojik danismanİlaç almaya ikna olsa herşey çok güzel olacak
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar üçlü ya da dörtlü test yaptırdınız mı? Benim ikili de sorun çıkmayınca yaptırmadım ama afp testi yapalım sadece dedi doktorum ultrasonda bişey görmüyorum ama dedi. Sonra test sonucu geldi yüksek risk olarak doktor korkma bi gel bakalım dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı?
Bende bunu beğenmiştim bir de bunun sabahlığı vardı. Neyse nişan bohçama alınan pijama takımım duruyor benim sağolsunlar çok iri gördükleri için büyük beden almışlardı baya kocaman doğumda giyilir
Oğlumda 6. Ayda 6-7 kilo almıştım sonra 9 kilo daha aldım asıl kilolar son 3 ayda alınıyor belki ondan alma diyorlar benim doktorumda her seferinde tartar aman sakın dikkat et alma der durur. Ben bir de farklı birşey yemem canım bir şey çekmez tatlı falan aramam. Doktora Ya diyorum alsam ne olur veriyorum
Bu sabah erken uyandım, kahvaltımı ettim abdestimi aldım. Elimde pembe çiçeklerle bebeğimin ölüm yıldönümünde, mezarını ziyaret ettim. Onun için aylarca düşünerek bulduğum ismi mezar taşında gördüm. Hiç yaşamamış masum ruhuna dua okudum. Hamileliğimde ona huzurlu bir anne karnı veremediğim için özür diledim. Pembe çiçekleri, yağmurdan aşınmış minik mezarına koyup ağlayarak geri döndüm. Ruhum yoruldu, ruhum bir anda o zor günlere dönüp yaşlandı Artık tek tesellim dudağımda dualar yüreğimde umutlarla kardeşi Ada Bahar 'ın adı gibi ferah bir bahar günü ömrüme doğmasını beklemek...