Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben hic kilo almadim normal mi acaba, karnim onden portledi gogusler şişti

Merhaba annelerr, bizim aksam oda takimimiz geldi. Erken merken aldik artik, gün gectikce hareketler zorlancak dediler, ikiz erken de olabilir dediler, korka korka iş başina gectik. Allahim saglikla kavustursun.. bende onlarla ugrastim. Kiyafetleride yerlestirdim. Bi dunya şey aldim diyodum kiiiiiiii, dolabin icinde gorunmuyor bile Annemin ordugu 60 yelek ceket olmasa şifonyer bile dolmayacak. Keza örgü battaniyeler, benim bebeklik kundaklarim yer doldurdu. 1 paket de bezimiz var. Para bittii. Ne yapariz bilmem bu instagram anneleri tika basa dolaplari nasil dolduruyorlar acaba

Sponsor geliyo sen saniyo musun para verip aldiklarini link birakirlar sende paranla alirsin

Acınızı içimde hissettim,Allah sabır versin,cennette bekleyen bir meleğiniz var en büyük teselli,yavrunuza sağlıkla kavuşun inşallah

Ben hic kilo almadim normal mi acaba, karnim onden portledi gogusler şişti
Bende almadım hatta 63.7 ile hamile kaldım 58e düştüm. Sonra 62.8 oldum. Doktorum almam gerektiğini söyledi ama alamıyorum yemek yiyince şişkinlik rahatsız ediyor. Deniyorum şimdilik bakalım 70 ile bitiren yeter bana.

Merhaba arkadaşlar, bir süredir yoktum bayağı paylaşımlar olmuş burada :) bende iş stresi amirimin kasıtlı olarak beni toplumda rencide etme durumları ağlama krizlerimle geçti sağolsun peşpeşe olan gebeliklerimden memnuniyetsizliğini böyle gösteriyor. Bugün ayrıntılı usg ye girdim. Çok şükür bebek iyiymiş. Sadece geç döllenme doğum tarihini 1 hafta ileri almak lazım dedi. Bugün yüzüm güldü çok şükür

Suwen pijama tkm aldim.
Gecelik ve sabahlik bakiyorum bende.
Baska marka alicam yani belki mevsim olarak evet kumasi ince guzel ama ic belli ediyor suwen pijamasi.
Camasiri falan belli ediyor kalcayi kapattigi icin ve kalkinca sabahlikla giyerim diye onemsemedim ama geceligi baska marka alicam..

Devlettemisin

Cnm rabbim sabir versin .nasil icime isledi duygularin rabbim kimseye yasatmasin evlat acisi.

En iyisini Rabbim bilir elbette ama kalbim kaldırmıyor böyle acıları, Allah sabır versin.

Kaçıncı hFtada gi gittiniz

Regl sancısı gibi dediğim sancılarımın sebebi ağır idrar yolu enfeksiyonu çıktı. İdrarda protein kaçağı da çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…