Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim gibi ayrıntılı ultrasonda bebeğinin kalbinde parlaklık görünen var mı
Doktor yüzde 90 onemsiZdir dedi ama..
24.hafta için perinatologdan randevu aldım
22/24 . haftalarda daha iyi görünüyormus

Nisan annelerinde 1-2 kişi okumuştum. Ama hepsi sonraki kontrollerde göremediler ya da önemsiz dediler rahatladılar. Tek başına detaylıda görmek bir sorun teşkil etmezmiş. Hiç üzülme bence,bir sonraki kontrolünde rahatlayacağından eminim

Kafanı takma çok sık rastlananan bişeymiş 3 gün sonra bile geçebiliyormuş o şekil doğsa bile 3-6 yasında kapanıyormuş içini rahat tut rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sagol canım .İnşallah dediğin gibi olur bakalım bekliycem bir dahaki kontrole kadar
Bir sorun varsa da ona gore onlemimizi alırız

İnşallah canım vhepimiz saglikla alalım inşallah

Kızlar benim alt karin bolgemde kasıklarimda boyle dolgunluk hissi var tuvalette eğildiğimde filan cok oluyo. Enfeksiyon mu dedim ama dun sonuclarimda enfeksiyon filan cikmadi sizin bi bilginiz var mı ?

Kızlar benim alt karin bolgemde kasıklarimda boyle dolgunluk hissi var tuvalette eğildiğimde filan cok oluyo. Enfeksiyon mu dedim ama dun sonuclarimda enfeksiyon filan cikmadi sizin bi bilginiz var mı ?
Gaz olabilir mi canım? O da kasıkta şişlik yapar.

Gözün aydınnnnn hamilesinnnnnn o doluluk hissi oluyodu çok sık, sanki senle sallanarak gezen bişey varmış gibi.

Ben kizimi 38+3de doğurdum planlı sezeryanla. 38 haftanın bitmesini bekliyorlar genelde. Kan sulandırıcıyla bir ilgisi yok belki başka bir sıkıntısı vardır.
Burdan bi arkadaşın yazısına denk geldim benimle aynı mutasyonları korktum resmen

Bende de factor v ve mthfr 677 heterozigot Corasprin ve 0,4 luk oksapar kullandım. Ama kalbi durdu bebeğimin hem de Doğuma çok Az zaman kala. Sonrasında gittiğm perinatolog anneyi akciğer embolisine karşı korumak için veririz dedi. Bu ay bir başka doktora daha gittim o da gebelikte oksapar in dozunun artırılabilecğeini öneririm dedi. Bana bunları prof lar dedi. Hepsi de benzer şeyler ama tamamen örtüşmüyor. Sana tavsiyem Prof da olsa tek doktor ile kalma mutlaka 2. Hatta 3. Bir göze daha görün.

Ben de oksapar kullanıyorum, ilgimi çekti. Bebeğinizin kalbinin durması ile ne ilgisi varmış iğnenin ya da pıhtılaşmanın? İğne de kullanıyormuşsunuz üstelik. Merak ettim. sblsbl06

Hareketler çoğalacak derken azaldı sanki bir iki gündür.
Adet sancısı gibi bir sancı da var.
Hayırdır inşallah.

Bana bugun perinatolog da igne kullanmana gerek yok dedi. Eger dogumun sezaryen olursa dogumdan sonra kullan ama normal olursa yine gerek yok yatma surekli hareket halinde ol dedi. Benim de protrombin heterozigot diger mthrf bunlar onemli degil dedi herkes farkli bisey soyluyor kendi doktorum da kullanma diyor ben de ne yapicagimi sasirdim

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar üçlü ya da dörtlü test yaptırdınız mı? Benim ikili de sorun çıkmayınca yaptırmadım ama afp testi yapalım sadece dedi doktorum ultrasonda bişey görmüyorum ama dedi. Sonra test sonucu geldi yüksek risk olarak doktor korkma bi gel bakalım dedi böyle bişeyle karşılaşan var mı?

Hiçbirini yaptırmadım

İlk defa duydum AFP testi
İkili iyi çıkınca istemedi benim doktorum
İçinizi ferah tutun ,

Korkma biseyi yoktur çıkan ikili testtedir çıkardı,ayrıntılıya girersiniz

Ben de aynıyım ya sağa yatınca sanki kayıyor o tarafa ve canım acıyor. Kızımda hiç böyle olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…