Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sagol canım .İnşallah dediğin gibi olur bakalım bekliycem bir dahaki kontrole kadar
Bir sorun varsa da ona gore onlemimizi alırız
Cnm o doguma kadar gecer insallah eskiden eylul annelerinde ve haziran annelerindeydim ordada birkac bebekte olmustu gecti hepsininki.

Ben geçen seferki hamileliğimde 7.aydan sonra mi ne yaşamaya başlamıştım. Çok can sıkıcı bir şey. Bazı geceler uyutmuyor bile ve son ayda hepten çekilmez oluyor.
Sorma doğumdan sonra 3 gün devam etti ağlamıştım hiç geçmicek bu galiba diye

Kızlar benim alt karin bolgemde kasıklarimda boyle dolgunluk hissi var tuvalette eğildiğimde filan cok oluyo. Enfeksiyon mu dedim ama dun sonuclarimda enfeksiyon filan cikmadi sizin bi bilginiz var mı ?
O bende de olmustu dün ultrasonda bebiş bildiğin orayı tekmeliyor belki senin ki de o yüzdendir tam baskı sırasında ultrasondaydım sen yine de ayaklarını havaya kaldır uzan Bi göbegini salla yer degişecek mi

Uygunmuş fiyatı
Kızımda kullanmadım hiç ,puset de aynı işi görüyordu küçükken 3 aydan sonra da oyun halısı almıştık
Yere battaniye serip ona koyuyordum
İnsan da özeniyor görünce ☺
Puset evet annemle de konuştuk sanırım bi araba alıcam onun pusetini kullanıcam

Bende pai 4g/4g polimorfizmi var. Sadece oksapar kullanıyorum. Ilk gebeligimde de clexane kullanmıştım. Bu gebeligimde 4 tane farklı doktora gittim. Sonuna kadar kullanacaksın dediler farklı bir şey diyen olmadi.
Hiç trombofili hikayesi olmamasına rağmen b3nzer kötü hikayeler de duydum. O yüzden çok dinlememek lazım. Umarım hepimiz sağlıklı şekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi

Aynen benim doktorum da istediğin gibi yatabilirsin onlar hurafe dedi. Sırt üstü yatmaman gereken zaman geldiğinde zaten istesen de yatamayacaksın dedi. Şu anda hiç önemli değil dedi.

Kızlar size şiddetle tavsiye edeceğim birşey var ki oyun halısı imkanınız varsa kesinlikle ve kesinlikle almalısınız. Çocuk için o kadar faydalı ve eğlendirici bişey ki. Sürünmeye uzanmaya tutmaya dönmeye çalışıyor sürekli. Mükemmel bir aktivite. Şimdi olmasa bile doğduktan sonra muhakkak alın derim geç kalmadan. Bi süre sonra oyun halısında tutamıcaksınız çünkü dışarı açılmaya başlayacaklar.

Evet katılıyorum
Ben de kullandım.kkzimda
Baya oyalanıyor çocuk içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…