Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çokmuş ya. Benimkinde 5-6 yazıyor.
Evet lökosit çoktu. İğne oldum 6 tane. Son iğneden sonra gittiğimde 0 idi. Geçen yeniledik yine çıkmadı şükür. Ama o dönem ben yatıyordum ördek kullanıyordum. Kanama nedeniyle. Utandığım için su çok içemedim falan. Bi anda çıktı.

Merhaba hangi doktoru önerdi acaba size ..ben değiştim doktorumu kadir yamana gidiyorum

Ya ben 2 haftada 3 kilo almışım. Hatta son bir kiloyu 2 günde aldım. Nasıl olabilir aklım almıyor. Ayın 15inde kontrolüm var. Doktora gitmeye korkuyorum.
Kilo içimde kanayan bir yara
Instagram da takip ettiğim.bir öğretmen var 0 beden gibi
Karnında karpuz taşıyor sanki
Ve 34 haftalık hamile
Ben anakara gibi dolaşıyorum ortada
6 kilo aldım ben de çok değil belki ama 4/5 de alabilirdim .aşırı da bir yemem yok aslında ömür boyu diyet modunda mi olmam gerek :'(
Bu ara hamur işi, karbondonhidrat fazla yiiyp suyu az ictiysen ödem de olabilir
Ben de ilk hamileligimde 3 haftada 3 kilo almıştım kizmisti doktorum..memlekete gitmiştim.esimin tarafı da orda olunca gezdik,yedik bol bol..

Metabolizma meselesi maalesef. Herkes şanslı doğmuyor. Aynen öyle yaptım. Karbonhidrat ağırlıklı beslenip su içmeyi azalttım. Şimdi suyu arttırmam lazım ama sürekli tuvaletteyim. Az su içtiğim halde geceyi tuvalette geçiriyorum nerdeyse

Annişler merhaba morcadde diye bi sitede çok güzel indirimler var

Acaba ben de su içtiğim için mi alamıyorum. Günde 2 lt kesin içiyorum bazen 2.5. hamilelikten bu yana ilk kez kilo aldım o da 63.7 den 63.8e çıktım. Ama su çok içiyorum içmezsem içim yanıyor.

Bende cok kilo aldim karnim 7 aylik gibi. 63 le hamile kaldim simdi 74 olmusum rahim agzi kisalmasindan dolayi surekli yatiyorum oyuzden galiba sistim iyice gunde 4 litre filan da su iciyorum ama ☹

ikinci 3 aylık dönem için toplam ortalama 5.5 – 6 kilo alınabilir. yazmışlar internette ben diğer 3 aylık dönemin hakkını da yemişim ilk 3 ay iyi ki kilo almadım sagolsun bulantılarıma
Naptın ekmek arası makarnayla köfte mi yedin yarasın bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…