Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar ben 3 kilo aldim,
kizimda 15kilo ile tamamladim
oglumda 9 kilo.
bunu kaçla tamamlicam bilmiyorum.

ama hic vitamin ilaci icmedim, sadece d3 vit.
belki ondandır, oglumdada içmediydim.

hepinizi kucakladim gobislerden

Kızlar selam, karında sertleşmeler ve toplanma hissini bu haftalarda hissetmiyor musunuz ben günde 3-4 kez falan net şekilde hissediyorum belki de dinlenme halinde olduğum için dikkatimi çekiyor ama bi tek bende mi böyle diye de merak ediyorum

Bende bayadir var
Magnezyum yazdı doktorum
Kasılma hissi dediginiz

Ya ben 2 haftada 3 kilo almışım. Hatta son bir kiloyu 2 günde aldım. Nasıl olabilir aklım almıyor. Ayın 15inde kontrolüm var. Doktora gitmeye korkuyorum.
Seninle aynı zamandayız bende 19 Mayıs gösteriyo doğum. Bende senin gibi bu ara biraz fazla aldım. Bence çocuklarda büyüme atağı gibi bişi olabilir. Bende çünkü her zamankinden farklı yemedim.

Gözün aydın cnm ok sevindim. Ben de yarın gireceğim inşallah ben de güzel haberler alırım

Kizlar ben 3 kilo aldim,
kizimda 15kilo ile tamamladim
oglumda 9 kilo.
bunu kaçla tamamlicam bilmiyorum.

ama hic vitamin ilaci icmedim, sadece d3 vit.
belki ondandır, oglumdada içmediydim.

hepinizi kucakladim gobislerden

Ekmeksiz Doymuyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum fast food yemiyorum Bi ekmeğim var onu da bırakacam bu gidişle

Son ay acaeyip sisiliyor özellikle eller ayaklar vucut odem yapiyior .ama suandada benim goguslerim acayip sisti ya

Ekmeksiz Doymuyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum fast food yemiyorum Bi ekmeğim var onu da bırakacam bu gidişle
Bende sabah sadece cavdar ekmegi yiyorum sanirim onuda kesecegim iki dilim yiyordum onuda kesecegim bu hafta bir kilo almisim odem degilse cok haftada 1 nedir yahu

Acaba ben de su içtiğim için mi alamıyorum. Günde 2 lt kesin içiyorum bazen 2.5. hamilelikten bu yana ilk kez kilo aldım o da 63.7 den 63.8e çıktım. Ama su çok içiyorum içmezsem içim yanıyor.
Eğer az da yemiyorsan muhtemelen ondan almıyorsun. İyice pişman oldum az su içtiğime

Seninle aynı zamandayız bende 19 Mayıs gösteriyo doğum. Bende senin gibi bu ara biraz fazla aldım. Bence çocuklarda büyüme atağı gibi bişi olabilir. Bende çünkü her zamankinden farklı yemedim.
Toplamda kaç kilo aldın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…