Evet lökosit çoktu. İğne oldum 6 tane. Son iğneden sonra gittiğimde 0 idi. Geçen yeniledik yine çıkmadı şükür. Ama o dönem ben yatıyordum ördek kullanıyordum. Kanama nedeniyle. Utandığım için su çok içemedim falan. Bi anda çıktı.
Şu gerçekten önemli
6 ay kadar diyetisyene gittim
Suyu güzel ictigimdw çok kaçamak bile yapsam 1,5 kilo bile verdiğim oluyordu haftada
Bunu bile bile ben de icemiyorum yeteri kadar
İlkinde de ben bu kadar almıştım.yaklasik bu zamanlarda
17 ile bitirdim 40arti ,3 de tabi bebiş 38 de filan gelse 15 ile biterdi neredeyse
Son haftalar 10 günde 1 kilo aldığımı biliyorum
İlkinde de ben bu kadar almıştım.yaklasik bu zamanlarda
17 ile bitirdim 40arti ,3 de tabi bebiş 38 de filan gelse 15 ile biterdi neredeyse
Son haftalar 10 günde 1 kilo aldığımı biliyorum
Neyse çok çok fazla değilmiş gene de. Ben 4.5 kilo ile İyi giderken son 15 günde 1.2kilo aldım. Suyu da iyi içiyorum en az 2 buçuk litre ama neden böyle oldu anlamadım
Neyse çok çok fazla değilmiş gene de. Ben 4.5 kilo ile İyi giderken son 15 günde 1.2kilo aldım. Suyu da iyi içiyorum en az 2 buçuk litre ama neden böyle oldu anlamadım
Valla metabolizmamız az çalışıyor herhalde
Okulda her gün 2 poğaça yiyen ya da sürekli ekmk arası bir şeyler yiyen arkadaşlarım tığ gibi
Ben onları yesem100 kilo olurum herhalde
Kizlar ben progestan fitil kullaniyorum. Boyle su gibi akintim oluyo progestanin yapacgi yaziyo ama korkuyorum acaba su mu geliyo diye kullananlarda boyle olan var mı
Merhaba kızlar ara sıra takip ediyorum burda yazılanları benimde bir sorum olucak şu sıralar çok hurma aşeriyorum ve 3-4 tane yiyorum internette doğumu kolaylaştırdığı yazıyor sizce bir şey olur mu?Duydunuz mu hurmayla alakalı bir şeyler
Merhaba kızlar ara sıra takip ediyorum burda yazılanları benimde bir sorum olucak şu sıralar çok hurma aşeriyorum ve 3-4 tane yiyorum internette doğumu kolaylaştırdığı yazıyor sizce bir şey olur mu?Duydunuz mu hurmayla alakalı bir şeyler
Kizlar şeker yüklemesine alternatif olarak doktorum bes gun boyunca her ogunden once ve bir saat sonra kan sekerini olcup not et dedi yani gunde 6 kez olcum yapilacak ve not edilecek. Bu sekilde de kesin bisey diyebiliriz dedi boyle bir yontem duyan bilen var mi aranizda? Ben bi yerlerimi kanatmaktan çok korkuyorum ama fena bir yontem gibi de degil sanki