Kizlar ben progestan fitil kullaniyorum. Boyle su gibi akintim oluyo progestanin yapacgi yaziyo ama korkuyorum acaba su mu geliyo diye kullananlarda boyle olan var mı
Kizlar ben progestan fitil kullaniyorum. Boyle su gibi akintim oluyo progestanin yapacgi yaziyo ama korkuyorum acaba su mu geliyo diye kullananlarda boyle olan var mı
Kizlar şeker yüklemesine alternatif olarak doktorum bes gun boyunca her ogunden once ve bir saat sonra kan sekerini olcup not et dedi yani gunde 6 kez olcum yapilacak ve not edilecek. Bu sekilde de kesin bisey diyebiliriz dedi boyle bir yontem duyan bilen var mi aranizda? Ben bi yerlerimi kanatmaktan çok korkuyorum ama fena bir yontem gibi de degil sanki
Ben geçen sefer bu aylardan itibaren hep yatmış ve sadece tuvalet için kalkmıştım. Bu sefer bir aksilik olmazsa normal bir hamilelik geçiricem. O yüzden bilemiyorum
Bence de vitaminler hem istah açıyor hem de kilo yapıyor. Ben düzenli beslenip herşeyden yiyorum hiç midem bulanmadı onun icin vitaminleri bıraktım sadece d vitaminimi tamamladım bi de son aylarda demir alıcam. Vitaminleri bırakınca kilo almam durdu bu arada
Evet her ogun öncesi ve sonrasi dedi yani toplamda gunde 6kez annem seker hastasi ben de o yuzden baktirmak istiyorum onun aleti var acimiyor diyor ama kan beni kotu yaptigindan acitmasa da bayginlik geciriyor gibi oluyorum ayy hele damardan kan vermek tam bir iskence benim icin
Dava et şahidin varsa. Mobing bu ve yasak pek tabiki. Al tazminatını sesiz kalma neden icine atip bebegini üzüyorsun ki. Aglama krizleri falan dava et de onlar ağlasin
Kizlar şeker yüklemesine alternatif olarak doktorum bes gun boyunca her ogunden once ve bir saat sonra kan sekerini olcup not et dedi yani gunde 6 kez olcum yapilacak ve not edilecek. Bu sekilde de kesin bisey diyebiliriz dedi boyle bir yontem duyan bilen var mi aranizda? Ben bi yerlerimi kanatmaktan çok korkuyorum ama fena bir yontem gibi de degil sanki
Selam.. seker yuklemesine alternatif olarak degil yuklemede riskli cikan yani sekeri yuksek cikan anneler ivin veriliyor . Gunde ac ve tok olmak uzere 6 kere 1 hafta not aliyorsunuz. Dr. Iletince sinirda misin veya bebek icin yuksek bir deger mi karar veriyor. Sınırda isen diyetisyen eşliğinde rejim sınırdan yukarda isen insulin... lutfen alnertanif olarak düşünmeyin ve seker yuklemesi yaptirin
Evet her ogun öncesi ve sonrasi dedi yani toplamda gunde 6kez annem seker hastasi ben de o yuzden baktirmak istiyorum onun aleti var acimiyor diyor ama kan beni kotu yaptigindan acitmasa da bayginlik geciriyor gibi oluyorum ayy hele damardan kan vermek tam bir iskence benim icin
Onlarla uğraşacağına yükleme daha pratik,damar yolu açıyolar zaten,sürekli delinmiyorsun ki. Diğer türlü bile isteye parmağını delmek daha acı. Acısını biliyorum önceden çok ölçmüşlüğüm var, bu kez alternatif yolun daha meşaketli sevgili araştırmacı gazeteci minik kuşum :)
Canım benim ilk gebeliğim plasenta previa totalisti. İlki öyle olunca ikincide de %50 olasılıkla aynı durum yaşanabiliyor. Geçen ay doktorum yine aynı yere tutunmuş gibi görünüyor dedi. Ama 28. Haftaya kadar değişir belki diye de ekledi. Umarım ikimiz için de durum değişir.
Merhaba, bana henüz plasenta previa teşhisi koymadı doktorum dediginiz gibi 24. Haftalard belli oluyormus yalniz rahme yakin oldugu kesin. 2, 3 gunde 1 lekelenmeler oluyor. Progestan fitil kullaniyorum. Siz de de oluyor mu lekeler bazen de agrilar?
Merhaba, bana henüz plasenta previa teşhisi koymadı doktorum dediginiz gibi 24. Haftalard belli oluyormus yalniz rahme yakin oldugu kesin. 2, 3 gunde 1 lekelenmeler oluyor. Progestan fitil kullaniyorum. Siz de de oluyor mu lekeler bazen de agrilar?
Merhaba, benim plasenta yukarı çıkmış. Arka tarafa tutunuyormuş bu kez. Yani sorun geçti. Ama geçen sefer hiç küçük kanamam olmamıştı. 7.ayda ve son ayda 2 büyük kanamam olmuştu. Sonuncusundan sonra doğuma aldılar zaten.