Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar ben progestan fitil kullaniyorum. Boyle su gibi akintim oluyo progestanin yapacgi yaziyo ama korkuyorum acaba su mu geliyo diye kullananlarda boyle olan var mı
Ben akıntı için gitmiştim örnek aldılar canım progestan yapıyormuş. Ben fitil olarak kullanmıyordum ama ağızdan

Kizlar ben progestan fitil kullaniyorum. Boyle su gibi akintim oluyo progestanin yapacgi yaziyo ama korkuyorum acaba su mu geliyo diye kullananlarda boyle olan var mı
Benim öyle canım bende başladım progestana. Bir de öksürüyorum arada idrar da mı kaçıyor noluyorsa iç çamaşırım hiç kuru kalmıyor

Günde altı kere mi
Şu alet açılmıyor aslında parmaktan olan ama yine de geriyor beni damardan kan aldırmayı tercih ederim sanırım.

Senin ikinci bebekmiş sen daha tecrübelisin tabiki değişir ama bu hızla devam edersek toplamda ortalama kaç kilo ile biter ?? Korkuyorum İnan ki
Ben geçen sefer bu aylardan itibaren hep yatmış ve sadece tuvalet için kalkmıştım. Bu sefer bir aksilik olmazsa normal bir hamilelik geçiricem. O yüzden bilemiyorum

Kizlar ben 3 kilo aldim,
kizimda 15kilo ile tamamladim
oglumda 9 kilo.
bunu kaçla tamamlicam bilmiyorum.

ama hic vitamin ilaci icmedim, sadece d3 vit.
belki ondandır, oglumdada içmediydim.

hepinizi kucakladim gobislerden

Bence de vitaminler hem istah açıyor hem de kilo yapıyor. Ben düzenli beslenip herşeyden yiyorum hiç midem bulanmadı onun icin vitaminleri bıraktım sadece d vitaminimi tamamladım bi de son aylarda demir alıcam. Vitaminleri bırakınca kilo almam durdu bu arada

Valla sabah yarım ekmek yiyorumdur. Öğlen kuruyemiş falan yiyorum akşam 5 gibi yemek yiyorum sonra çay yanına tatlı yiyorum
Beni de işte o çay yanına tatlı kısmı mahvediyor. Halbuse akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemesek bunların hiçbiri başımıza gelmeyecek

Beni de işte o çay yanına tatlı kısmı mahvediyor. Halbuse akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemesek bunların hiçbiri başımıza gelmeyecek
Ben ni.gofret yiyorum onu da yeni yeni genelde dut kurusu yiyorum mesela

Günde altı kere mi
Şu alet açılmıyor aslında parmaktan olan ama yine de geriyor beni damardan kan aldırmayı tercih ederim sanırım.
Evet her ogun öncesi ve sonrasi dedi yani toplamda gunde 6kez annem seker hastasi ben de o yuzden baktirmak istiyorum onun aleti var acimiyor diyor ama kan beni kotu yaptigindan acitmasa da bayginlik geciriyor gibi oluyorum ayy hele damardan kan vermek tam bir iskence benim icin

Selam.. seker yuklemesine alternatif olarak degil yuklemede riskli cikan yani sekeri yuksek cikan anneler ivin veriliyor . Gunde ac ve tok olmak uzere 6 kere 1 hafta not aliyorsunuz. Dr. Iletince sinirda misin veya bebek icin yuksek bir deger mi karar veriyor. Sınırda isen diyetisyen eşliğinde rejim sınırdan yukarda isen insulin... lutfen alnertanif olarak düşünmeyin ve seker yuklemesi yaptirin

Onlarla uğraşacağına yükleme daha pratik,damar yolu açıyolar zaten,sürekli delinmiyorsun ki. Diğer türlü bile isteye parmağını delmek daha acı. Acısını biliyorum önceden çok ölçmüşlüğüm var, bu kez alternatif yolun daha meşaketli sevgili araştırmacı gazeteci minik kuşum :)

Merhaba, bana henüz plasenta previa teşhisi koymadı doktorum dediginiz gibi 24. Haftalard belli oluyormus yalniz rahme yakin oldugu kesin. 2, 3 gunde 1 lekelenmeler oluyor. Progestan fitil kullaniyorum. Siz de de oluyor mu lekeler bazen de agrilar?

Merhaba, benim plasenta yukarı çıkmış. Arka tarafa tutunuyormuş bu kez. Yani sorun geçti. Ama geçen sefer hiç küçük kanamam olmamıştı. 7.ayda ve son ayda 2 büyük kanamam olmuştu. Sonuncusundan sonra doğuma aldılar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…