Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Başınız sağolsun canımLütfen dikkat et kendine.

Bilkent Şehir hastanesi nde ayrıntılı ultrasona girdim biraz önce,8 noluboda 10 dk ka sürdü herhalde ölçüm yaptı ki ruhsuz diyen arkadaşım hakikaten öyle kadın adını öğreneyim şikayetimi de belirtcem,plesantası aşağıdaymış hocam dedim bakıyorum daha dedi sonra büyük bir uzantısı var dedi,bitti hemen neye baktı anlamadım sormak istedğin bişey dedi ultrasonu kapamış böbreklerinde genişleme varmış dedim yok bişey dedi,hiçbişey anlamadım sonucu dr.dan öğrencem inşallah

Canım yaşın 35ten yukarı değilse hiç yaptırma bence kan testi. Ben 38 Yaşında olduğum İçin yaptırdım.

Bir de kadın dr yani bu. Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabiliyorlar anlamıyorum. Resmen otomatiğe bağlamışlar. Karşılarında insan mi var, duyguları mı var umurlarında değil. İyisin işte yallah.

Ayy ağzın bal yesin. İnşallah normaldir. Son 2 haftada 2 kilo alınca içimi bir korku sardı
bence odemdir zaten suan amniyon sivisi 1 kilomus 500 gram bebek olsa 1500 gram olur kendi vucudumuzunda aceyip odemi var bu ara tursu ve tuzlu yediysen oda yapar kabizlik da.ben bu hafta zor.wcye gidiyorum nedense

Evet canım bende örgüyle bişeyler izleyerek okuyarak zaman geçireceğim sanırım dediğin gibi yeterki doğsun fittiri fittiri gezeriz. Alışverişi bu aylara kadar aldım hep internetten ama şu ara umutsuzluk kapladı içimi 6. Aydan sonra devam edeceğim..

Bir de kadın dr yani bu. Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabiliyorlar anlamıyorum. Resmen otomatiğe bağlamışlar. Karşılarında insan mi var, duyguları mı var umurlarında değil. İyisin işte yallah.
Kalabalık değildi,özel ilgi beklemiyorum ama şu yüzü bacağı,böbreği diye söylemesi lazımdı,adını çıktı alınca öğreneceğim şikayet edecem sevmiyorsan işini yapma 12.haftada erkek radyolog cinsiyetine parmaklarına kadar gösterdi,ağzını açmaya çekiniyor insan,suratsız kadın

basin sagolsun cnm cevsene inaniyorsan ondan tak .icinde dua olsun ama kiminin ici bos oluyor.
beyaz akjnti bende de var o koku yoksa normal

Aman takmayin kilolari dogumdan sonra bir 6 ay emzirelim sonra diyetw baslariz hep birlikte abur cubur tatli fazla yemeywlim ona dikkat edelim.kilo elbet alacagiz.

Aaa sakın öyle moralini bozma. Moral her şeyden önemli. Asla umutsuzluğa da kapılma. Benim durumum senden daha kötüydü. Ama geçti gitti. Seninki de geçip gidecek. Böyle dönemlerde her şeyi gözümüzde olduğundan daha fazla büyütüyoruz ve en kötüsünü düşünüyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bir bakacaksın 3 küsür ay geçivermiş ve kucağına ponçiği vermişler. O zaman da İyi ki yatıp dinlenmişim diyeceksin.

Bence de şikayet et. Zaten şikayet edilmedikleri için hepten zıvanadan çıkıyorlar bence. Burda bile bu kadar memnun olmayan insan varsa kim bilir kaç kişi aynı şekilde mağdur oluyordur. Ayıp gerçekten.

Yarin benimde ayrintilim var 10 dkka nedir yaa millet yarim saat 40 dkka suruyo dio yalandan bakiyo herhalde keske parasiyla ozelden yaptrsaydim benim heryere parayi savuran kocam 550 lira çok geldi devlete yptirak dedi agzindan zorla laf alinir artik

O dedigin bende de oluyor arada ama toplanma olarak hissediyorum ben yani bebek bir yere dogru sivriliyor ya geriniyor ya da baska bi hareket ama kasilma degil bence ya.. ben de kasilmalarin nasil bisey oldugunu cozemedim daha burdaki arkadaslar bahsediyor ama tarif ettikleri sey bana bebegin toplanmasi gibi geliyor hep bunu da normal karsiliyorum ben

2 nolu odadaki kapalı kadın çok iyiymiş,inşallah o denk gelir ,benimki yalandan bakan suratsız kadındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…