Başınız sağolsun canımGünaydın kızlar, güne çok kötü haberlerle basladimteyzemin eşi vefat etmiş, yanlarına gitmek istiyorum ama cook korkuyorum .. Ne yapsam bilemedim, belki siz böyle şeylere inanmazsınız ama bizim ailede aşırı sübyan var. Ne yapicam bilmiyorum tansiyonum düştü, şekerim fırladısankii...
Canım yaşın 35ten yukarı değilse hiç yaptırma bence kan testi. Ben 38 Yaşında olduğum İçin yaptırdım.Merhaba herkese :) biz de bu sabah ayrıntılı ultrasona gittik. 1 hafta ilerideymiş ve büyük bebek dedi. 580 gram ve 30 cm boyu var dedi. Her şey yolundaymış çok şükür.
Önceki ikili testle birlikte yorumlayınca risk için 3000'de 1 diyebilirim yani zihinsel bir engeli olması riski düşük fakat %95'ini yakalıyoruz, %5'ini kaçırıyoruz dedi. Daha fazla emin olmak isterseniz amniyosentez ve bebek gen testi bakılabilir, amniyosentezi düşük riskli olduğunuz için önermem fakat bebek gen testi için sadece sizden kan alınacağından bebek için bir risk olmadığından isterseniz bebek gen testi yaptırabiliriz, o zaman oranımız %99,2'ye çıkar dedi. Yani %95 ihtimalle sağlıklı, gen testini yaptırırsak %99,2 sağlıklı diyebiliriz veya bir sorun varsa yakalayabiliriz dedi.
Ben de gen testi yaptırmak istemedim.
Sizce mantıklı hareket edemiyor muyum hormonlarım sebebiyle? Yaptırmalı mıydım? Sanki bu saatten sonra kötü bir şey var deseler de bunca tekmeyi hissettikten, ayrıntılıda ağzını burnunu tam gördükten sonra gebeliği zaten sonlandıramam gibi geldi. Varsa da bilmek, beklemek istemedim galiba. İnşallah pişman olacağım bir karar olmamıştır
Bir de kadın dr yani bu. Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabiliyorlar anlamıyorum. Resmen otomatiğe bağlamışlar. Karşılarında insan mi var, duyguları mı var umurlarında değil. İyisin işte yallah.Bilkent Şehir hastanesi nde ayrıntılı ultrasona girdim biraz önce,8 noluboda 10 dk ka sürdü herhalde ölçüm yaptı ki ruhsuz diyen arkadaşım hakikaten öyle kadın adını öğreneyim şikayetimi de belirtcem,plesantası aşağıdaymış hocam dedim bakıyorum daha dedi sonra büyük bir uzantısı var dedi,bitti hemen neye baktı anlamadım sormak istedğin bişey dedi ultrasonu kapamış böbreklerinde genişleme varmış dedim yok bişey dedi,hiçbişey anlamadım sonucu dr.dan öğrencem inşallah
Ayy ağzın bal yesin. İnşallah normaldir. Son 2 haftada 2 kilo alınca içimi bir korku sardı
Ay inşallah sağ salim alırız kucagımıza sen karar verdin mi sezeryan mı normal miHiç korkma ya düşün o kadar insan doğuruyor. Ve insana öyle bir güç geliyor ki
Kedidir kedi. Ödemdir ödembence odemdir zaten suan amniyon sivisi 1 kilomus 500 gram bebek olsa 1500 gram olur kendi vucudumuzunda aceyip odemi var bu ara tursu ve tuzlu yediysen oda yapar kabizlik da.ben bu hafta zor.wcye gidiyorum nedense
Evet canım bende örgüyle bişeyler izleyerek okuyarak zaman geçireceğim sanırım dediğin gibi yeterki doğsun fittiri fittiri gezeriz. Alışverişi bu aylara kadar aldım hep internetten ama şu ara umutsuzluk kapladı içimi 6. Aydan sonra devam edeceğim..Ah canım ben de geçen sefer bu dönemlerden itibaren hep yattığım İçin seni çok iyi anlıyorum. İnternet alışverişinden başka bir şey yapamamıştım ben de. Ama o da eğlenceli oluyor aslında. Her gün eve değişik kutular geliyor. Yatarak zaman geçirmenin en güzel yolu bir şeyler okuyup bir şeyler izlemek. Yabancı dizi seviyorsan bir sürü seçenek var. Doğumdan sonra dizi izlemeye, kitap okumaya vs fırsat olmuyor zaten. Sen de bu zamanı bu şekilde değerlendir. Bebişin doğunca da beraber gezersiniz. Ben kış olmasına ve sezaryen olmama rağmen fittiri fittiri gezmiştim. Mayısta daha güzel gezilir.
Kalabalık değildi,özel ilgi beklemiyorum ama şu yüzü bacağı,böbreği diye söylemesi lazımdı,adını çıktı alınca öğreneceğim şikayet edecem sevmiyorsan işini yapma 12.haftada erkek radyolog cinsiyetine parmaklarına kadar gösterdi,ağzını açmaya çekiniyor insan,suratsız kadınBir de kadın dr yani bu. Nasıl bu kadar empatiden yoksun olabiliyorlar anlamıyorum. Resmen otomatiğe bağlamışlar. Karşılarında insan mi var, duyguları mı var umurlarında değil. İyisin işte yallah.
basin sagolsun cnm cevsene inaniyorsan ondan tak .icinde dua olsun ama kiminin ici bos oluyor.Günaydın kızlar, güne çok kötü haberlerle basladimteyzemin eşi vefat etmiş, yanlarına gitmek istiyorum ama cook korkuyorum .. Ne yapsam bilemedim, belki siz böyle şeylere inanmazsınız ama bizim ailede aşırı sübyan var. Ne yapicam bilmiyorum tansiyonum düştü, şekerim fırladısankii...
beyaz akjnti bende de var o koku yoksa normalGunaydinlaaarr, progestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ben bu hapi orta parmagimin sonuna kadar vajen icine ittiriyorum ama sabah kalkiyorum camasirimda hafif sulu akinti gibi ilk 2 3 idrarimda da beyaz beyaz hapin kirintilari sanki bilmiyorum ama oyle biseyler geliyor. Boylemi olmasi gerek. Ben yeteri kadar ileri gonderemiyormuyum
Ben gitti gidiyordan aldım fiyatına göre iyi geldikıymetli anneler hadi bana bebek bakım çantası önerin
Aaa sakın öyle moralini bozma. Moral her şeyden önemli. Asla umutsuzluğa da kapılma. Benim durumum senden daha kötüydü. Ama geçti gitti. Seninki de geçip gidecek. Böyle dönemlerde her şeyi gözümüzde olduğundan daha fazla büyütüyoruz ve en kötüsünü düşünüyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bir bakacaksın 3 küsür ay geçivermiş ve kucağına ponçiği vermişler. O zaman da İyi ki yatıp dinlenmişim diyeceksin.Evet canım bende örgüyle bişeyler izleyerek okuyarak zaman geçireceğim sanırım dediğin gibi yeterki doğsun fittiri fittiri gezeriz. Alışverişi bu aylara kadar aldım hep internetten ama şu ara umutsuzluk kapladı içimi 6. Aydan sonra devam edeceğim..
Bence de şikayet et. Zaten şikayet edilmedikleri için hepten zıvanadan çıkıyorlar bence. Burda bile bu kadar memnun olmayan insan varsa kim bilir kaç kişi aynı şekilde mağdur oluyordur. Ayıp gerçekten.Kalabalık değildi,özel ilgi beklemiyorum ama şu yüzü bacağı,böbreği diye söylemesi lazımdı,adını çıktı alınca öğreneceğim şikayet edecem sevmiyorsan işini yapma 12.haftada erkek radyolog cinsiyetine parmaklarına kadar gösterdi,ağzını açmaya çekiniyor insan,suratsız kadın
Bilkent Şehir hastanesi nde ayrıntılı ultrasona girdim biraz önce,8 noluboda 10 dk ka sürdü herhalde ölçüm yaptı ki ruhsuz diyen arkadaşım hakikaten öyle kadın adını öğreneyim şikayetimi de belirtcem,plesantası aşağıdaymış hocam dedim bakıyorum daha dedi sonra büyük bir uzantısı var dedi,bitti hemen neye baktı anlamadım sormak istedğin bişey dedi ultrasonu kapamış böbreklerinde genişleme varmış dedim yok bişey dedi,hiçbişey anlamadım sonucu dr.dan öğrencem inşallah
O dedigin bende de oluyor arada ama toplanma olarak hissediyorum ben yani bebek bir yere dogru sivriliyor ya geriniyor ya da baska bi hareket ama kasilma degil bence ya.. ben de kasilmalarin nasil bisey oldugunu cozemedim daha burdaki arkadaslar bahsediyor ama tarif ettikleri sey bana bebegin toplanmasi gibi geliyor hep bunu da normal karsiliyorum benValla benim de ilk gebeliğim kızlar ama nasıl anlıyorum bilmiyorum kızımın hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum sert hareket etse dışardan izliyorum karnımı heralde olan biteni net görüyorum karnımla ilgilikasılmada da bi anda karnım bi yana doğru sivrileşip toplanıyor gerilme hissediyorum o şekilde anladım aman hissetmeyin zaten valla keşke bende ayırt edememiş olsaydım
Bnm de tek tarafli agriyor doktoru aradim yetersiz beslenmekten dyor kalsiyum azaldikca agri cogalirmisGünaydın bel değil de kalça bacak ağrısından uyuyamadım. Hep sola yatmaktan sanırım
2 nolu odadaki kapalı kadın çok iyiymiş,inşallah o denk gelir ,benimki yalandan bakan suratsız kadındıYarin benimde ayrintilim var 10 dkka nedir yaa millet yarim saat 40 dkka suruyo dio yalandan bakiyo herhalde keske parasiyla ozelden yaptrsaydim benim heryere parayi savuran kocam 550 lira çok geldi devlete yptirak dedi agzindan zorla laf alinir artik
Benim romatizmal bu havalarda gebelik öncesinde de olurdu şimdi iyice arttıBnm de tek tarafli agriyor doktoru aradim yetersiz beslenmekten dyor kalsiyum azaldikca agri cogalirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?