6 normal kilo icin ideal bu haftalar icin son 3 ayda 6 kilo olsa 12 kilo istenen kilo cnm kiloluklarada toplam 7 .9 kilo arasi normal.ben 3 aldim hedefim 9 kilo ile tamamlamak tabi hedef sapitmazsa
E niye hep beraber girmediniz canım. Detaylıya annem, kardeşim ve oğlumla girdik. Eşim Türkiye’de olsa o da girerdi. Dr mu izin vermedi? Hatta benim oğlan doktora dede dedikçe aralarında ara ara muhabbet de oldu
Önemli olan her şeyin yolunda olması tabii. Çok sevindim canım. Biraz ufak olması da sorun değil bence de. Bak dr da öyle demiş zaten.
Mesela oglumda soyle pismanliklarim oldu.
Tulum almistim 2 tane 1 defa bile giydirememistim kucuk gelmisti.
Hemen toplamisti oglum emmeye baslayinca, kanguru, anakucagi( su canta tarzi olanlardan ozaman o setler vardi daha meshur) hic birini kullanmamistim.
prima almistim iyi gelmedi surekli belinden cikiyordu diskisi molfixe gecip degismistim o iyi geldi (bez de zula asla yapmam bu sebeple)
Gibi gibi bosuna aldigim seyler olmustu.
Simdi (yani benim oglan 15e giriyor mayista) bu zamanla kiyaslayinca hersey internette, elimizin altinda var.
2 gunde ulasiyor elimize.
Gereksiz seyleri alip yigmicam ben
Az öz olsun diyorum.
Mesela suan 1 hastane cikisi 3 tanede alt,ust,sapka,eldiven tkm olanlardan aldim.
Ama 2 takim daha al diyorlar.
Cok gidiyor kusuyor belinden cikma durumi falan.
Kararsiz kaliyorum.
Dogunca gelisimine gore almak istiyorum acikcasi.
Benim de oğluma yenidoğan gelen kıyafetler hiç olmamıştı ilk hafta bile giyemedi hediye gelen patiler ev ayakkabıları da olmadı ayağı hala büyük. O yüzden 3 aylık alıyorum yenidoğan almıyorum gerçi bu kız küçük görünüyor ihtiyaç olursa alırım. Yine de hastane çıkışı en az iki olsun çok giyilyor
6 normal kilo icin ideal bu haftalar icin son 3 ayda 6 kilo olsa 12 kilo istenen kilo cnm kiloluklarada toplam 7 .9 kilo arasi normal.ben 3 aldim hedefim 9 kilo ile tamamlamak tabi hedef sapitmazsa
Günaydın herkese
Evdeki tartiya göre 6,3 kilo almışım
Bugün kontrolum var
Kesin doktorda 7,8 kilo çıkacak
Okulda yemek için yulaf lapası yaptım sabahtan (bir öğün dikkat etmenin ne faydası olacaksa,evde tostun yaninda bir dilim de börek gömdüm.cok mantıklı bir insanım değil mi )
BU BEN YAAAA, evde tost yapıp gömüyorum sırf yolda midem bulanmasın diye işe gelirken de açma yada poğaça alıyorum ohhhh onuda gömdüm mü öğleni zor getiriyorum
Günaydın kızlar, güne çok kötü haberlerle basladim teyzemin eşi vefat etmiş, yanlarına gitmek istiyorum ama cook korkuyorum .. Ne yapsam bilemedim, belki siz böyle şeylere inanmazsınız ama bizim ailede aşırı sübyan var. Ne yapicam bilmiyorum tansiyonum düştü, şekerim fırladısankii...
Gunaydinlaaarr, progestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ben bu hapi orta parmagimin sonuna kadar vajen icine ittiriyorum ama sabah kalkiyorum camasirimda hafif sulu akinti gibi ilk 2 3 idrarimda da beyaz beyaz hapin kirintilari sanki bilmiyorum ama oyle biseyler geliyor. Boylemi olmasi gerek. Ben yeteri kadar ileri gonderemiyormuyum
Günaydın kızlar, güne çok kötü haberlerle basladim teyzemin eşi vefat etmiş, yanlarına gitmek istiyorum ama cook korkuyorum .. Ne yapsam bilemedim, belki siz böyle şeylere inanmazsınız ama bizim ailede aşırı sübyan var. Ne yapicam bilmiyorum tansiyonum düştü, şekerim fırladısankii...
Benim gazın oluyor farkındayım ama öyle dedikçe de korktum bebek toplanıyor falan diyorlar ben öyle birşey de hissetmedim benimki sağ sol orta hep geziyor anlamadım ama.
Valla benim de ilk gebeliğim kızlar ama nasıl anlıyorum bilmiyorum kızımın hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum sert hareket etse dışardan izliyorum karnımı heralde olan biteni net görüyorum karnımla ilgili kasılmada da bi anda karnım bi yana doğru sivrileşip toplanıyor gerilme hissediyorum o şekilde anladım aman hissetmeyin zaten valla keşke bende ayırt edememiş olsaydım
Gunaydinlaaarr, progestan kullanan arkadaslar bisey sormak istiyorum. Ben bu hapi orta parmagimin sonuna kadar vajen icine ittiriyorum ama sabah kalkiyorum camasirimda hafif sulu akinti gibi ilk 2 3 idrarimda da beyaz beyaz hapin kirintilari sanki bilmiyorum ama oyle biseyler geliyor. Boylemi olmasi gerek. Ben yeteri kadar ileri gonderemiyormuyum
Hamilelikte ölü evine gidilmez şu yapılmaz bu yapılmaz gibi söylentiler normalde inanmam aslaa ama işte ölüden coook korktuğum için korkarmiyimmm acaba diyorum
Valla benim de ilk gebeliğim kızlar ama nasıl anlıyorum bilmiyorum kızımın hareketlerini 16. Haftadan beri hissediyorum sert hareket etse dışardan izliyorum karnımı heralde olan biteni net görüyorum karnımla ilgili kasılmada da bi anda karnım bi yana doğru sivrileşip toplanıyor gerilme hissediyorum o şekilde anladım aman hissetmeyin zaten valla keşke bende ayırt edememiş olsaydım
Ay o sivrileşme gibi değilde benim aşağı sarkıyor sağa yattığımda hiç sevmiyor orayı vuruyor. Ama göbeğim benim öyle sivrilmiyor bebek zaten ortada gibi duruyor. Ben de hissediyorum bum bum gidiyor ama ben son 1 1.5 haftada çok hissettim. Bakalım. Cumartesi kontrolüm var. Sonra detaylı time
Ay mantıklı topuklu bot var eve gidince düz birşey yiyeyim
Kazagi çıkarıp bir şey giyerim
Geçen sefer gözleme yiyip gitmiştim,şimdi yulaf lapası yicem
Yarım kilo kardayim.insallah
BU BEN YAAAA, evde tost yapıp gömüyorum sırf yolda midem bulanmasın diye işe gelirken de açma yada poğaça alıyorum ohhhh onuda gömdüm mü öğleni zor getiriyorum