Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
6 normal kilo icin ideal bu haftalar icin son 3 ayda 6 kilo olsa 12 kilo istenen kilo cnm kiloluklarada toplam 7 .9 kilo arasi normal.ben 3 aldim hedefim 9 kilo ile tamamlamak tabi hedef sapitmazsa
Son 3 ayi 6 kiloyla tamamlamak.hayal gibi
Son zamanlar inanılmaz kilo artışı oluyor
Bebekler şimdi yarim kilo son aylar 3 ,3,5 kilo gelecekler sırf 2,5 3 kilo onlar gelecekler

Başınız sağolsun

BettyRuble Aminnn.
Saglikla saglicakla kavusalim insAllah.

sıkılıyorum disari cikiyorum sonra benim neyime disari cikmak diyorum.
Oturmaya gidiyorum rahat edemiyorum.
Temizlik yapiyorum benim neyime detay falan diyorum.
Normalde evet elim hizlidir, hizli yururum, hizli hareket ederik falan.
Hepsi kisitlandi ev iyisi otur asagi diyorum

Ya girdik ama oğlum doktor sevmiyor bana dokunmasını istemedi daha çok ağladı adamın da dikkati dağıldı.
Anladım canım. O zaman yapacak bir şey yok tabii. Doktorun dikkati daha önemli böyle bir zamanda. En büyük gelişmeleri tam da bu zaman öğreniyoruz sonuçta.

Herkese tünaydın. Bugün evde temizlik günü. Kendime oturacak yer bulamıyorum. Yarın eşim geliyor. Nerdeyse 5 ay oldu görüşmeyeli. Çooook heyecanlıyım. Oğlum mutluluktan uçacak. Beni en son gördüğünde hamile olduğumu bile bilmiyorduk. Şimdi kocaman karnımla karşılaşacak

Ah canım ben de geçen sefer bu dönemlerden itibaren hep yattığım İçin seni çok iyi anlıyorum. İnternet alışverişinden başka bir şey yapamamıştım ben de. Ama o da eğlenceli oluyor aslında. Her gün eve değişik kutular geliyor. Yatarak zaman geçirmenin en güzel yolu bir şeyler okuyup bir şeyler izlemek. Yabancı dizi seviyorsan bir sürü seçenek var. Doğumdan sonra dizi izlemeye, kitap okumaya vs fırsat olmuyor zaten. Sen de bu zamanı bu şekilde değerlendir. Bebişin doğunca da beraber gezersiniz. Ben kış olmasına ve sezaryen olmama rağmen fittiri fittiri gezmiştim. Mayısta daha güzel gezilir.

Günaydın kızlar,
Kalbim güm güm atıyor gene, yalnız değilim dimi. Var gücüyle çarpıyor çılgın, konuşurken nefesim filan daralıyor.
Çok normal canım. Oksijen azlığından nefes daralıyor. Bebişler bizdeki her şeyi paylaşıyorlar. Nefes de bırakmıyorlar

Merhaba herkese :) biz de bu sabah ayrıntılı ultrasona gittik. 1 hafta ilerideymiş ve büyük bebek dedi. 580 gram ve 30 cm boyu var dedi. Her şey yolundaymış çok şükür.
Önceki ikili testle birlikte yorumlayınca risk için 3000'de 1 diyebilirim yani zihinsel bir engeli olması riski düşük fakat %95'ini yakalıyoruz, %5'ini kaçırıyoruz dedi. Daha fazla emin olmak isterseniz amniyosentez ve bebek gen testi bakılabilir, amniyosentezi düşük riskli olduğunuz için önermem fakat bebek gen testi için sadece sizden kan alınacağından bebek için bir risk olmadığından isterseniz bebek gen testi yaptırabiliriz, o zaman oranımız %99,2'ye çıkar dedi. Yani %95 ihtimalle sağlıklı, gen testini yaptırırsak %99,2 sağlıklı diyebiliriz veya bir sorun varsa yakalayabiliriz dedi.
Ben de gen testi yaptırmak istemedim.
Sizce mantıklı hareket edemiyor muyum hormonlarım sebebiyle? Yaptırmalı mıydım? Sanki bu saatten sonra kötü bir şey var deseler de bunca tekmeyi hissettikten, ayrıntılıda ağzını burnunu tam gördükten sonra gebeliği zaten sonlandıramam gibi geldi. Varsa da bilmek, beklemek istemedim galiba. İnşallah pişman olacağım bir karar olmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…