Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
2 nolu odadaki kapalı kadın çok iyiymiş,inşallah o denk gelir benimki gıcık bir kadındı

Ya kızlar sürekli yemek düşünüyorum. Çıldırıcam. Mesela az önce bir şeyler okuyordum. Yemeği çağrıştıracak hiçbir şey yok okuduğum şeyin içeriğinde ve bir anda burnuma mis gibi demlenmiş çaya bandırılmış petibör bisküvi kokusu geldi. Sürekli böyle şeyler oluyor. Aynanın karşısında oturuyordum bir de o an. Dönüp bir baktım topalak olmuş yolunda bi ben. Yanaklarım bile şiş. Göz kapaklarım burnum her yerim şiş. Göbek desen 9 aylık. Herkese moral verirken moralim çöktü şu an. Ağlıycam nerdeyse

Kendim için bu sete uygun pijama istiyorum ama beden bulamıyorum benim gibi Tombik Hak-İş’lerden mutlaka fikir istiyorum

Kiz bebeklerin hastane cikislari ne kadar cici bizinkiler hep hayvanli arabali seyler ya da kral taci koymuslar baska secenek yok
Yo var başka seçenekler de. Ama haklısın sınırlı tabii. Ben koalalı filli şeylere bayılıyorum mesela

Kendim için bu sete uygun pijama istiyorum ama beden bulamıyorum benim gibi Tombik Hak-İş’lerden mutlaka fikir istiyorum
Canım bence rahat olmasını daha çok önemse. Sonra kendini evdeki geceliklerinle buluverirsin. Sıyırıp atarsın ne varsa. Bir kere önü kesinlikle açılmalı ve bol gelmeli.

Ağzın bal yesin canım benim inşallah Herkes sağlıcakla alsın bebişini kucağına tek dileğim bu Kabulleniş sürem geçtikten sonra yine eski halime döneceğim inanıyorumm

O kasılmaymış güya canım doktorun dediği de internette yazan da o. Keşke o olmasa ama zaten bu haftalarda başlaması normal karşılanıyor sadece sıklığı önemli sanırım

Bence de şikayet et. Zaten şikayet edilmedikleri için hepten zıvanadan çıkıyorlar bence. Burda bile bu kadar memnun olmayan insan varsa kim bilir kaç kişi aynı şekilde mağdur oluyordur. Ayıp gerçekten.
Aklıma koydum,edicem ses çıkmayınca azarlama modunda ki ayrıntilı önemli sinir oldum özele gittim geçen hafta muhakkak iyi incelenmesi lazım dedi,plesanta büyük ve uzunmuş,özele gitcem mecbur

Yo var başka seçenekler de. Ama haklısın sınırlı tabii. Ben koalalı filli şeylere bayılıyorum mesela
Ben de kolalali zurafali biseyler begendim ama boyle kizlari prenses gibi gorunce bizimkilerin neyi eksik diyorum ama en fazla kral taci olanlari buluyorum onlari da pek begenmedim

Canım bence rahat olmasını daha çok önemse. Sonra kendini evdeki geceliklerinle buluverirsin. Sıyırıp atarsın ne varsa. Bir kere önü kesinlikle açılmalı ve bol gelmeli.
haklısın canım şimdi bile nerde böyle anne pijamalarından onlardan almaya başladıö rahat olmak için hani bitanecik süslü bişey bulursam fotoğraf çekimleri için diğerlerini hep en rahatlarından seçicem.

Ağzın bal yesin canım benim inşallah Herkes sağlıcakla alsın bebişini kucağına tek dileğim bu Kabulleniş sürem geçtikten sonra yine eski halime döneceğim inanıyorumm
Attan düşeni yine attan düşen anlarmış. İnan bana geçecek ve her şey çok güzel olacak.

O kasılmaymış güya canım doktorun dediği de internette yazan da o. Keşke o olmasa ama zaten bu haftalarda başlaması normal karşılanıyor sadece sıklığı önemli sanırım
Kasilan ben degilim ama sonucta bebek bence onda da kasilsa ne olcak ki?? Bence normal yahu bu hareketler kasilmayi bilmedigimiz icin karistiriyoruz gibi....

Ben de kolalali zurafali biseyler begendim ama boyle kizlari prenses gibi gorunce bizimkilerin neyi eksik diyorum ama en fazla kral taci olanlari buluyorum onlari da pek begenmedim
Kızlara prenseslik yakışıyor da erkeklere prenseslik, krallık yakışmıyor bence de. Ben bir de erkeğe sürekli mavi giydirmeyi sevmiyorum. Yeşiller, turuncular, sarılar havada uçuşuyor bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…