Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Google playden hamilelik programlari indirin valla orda yaziyor kac aylik

Kizlar 21. Haftamdayim iki gun önce toplu iğnenin topu kadar iki yerde kahverengi lekelenmem oldu hemen acile gittim bisey yok progestan verdi ilişkiyi yasakladi allah korusun düşük olur dedi bu haftalarda basina gelen varmi iki gundur kendimde degilim cok korkuyorum nolur boyle bisey yasayan yada bir bilgisi olan varsa yazsın

Ben yaşamadım ama bişey olmaz dinlen Protestan da vermiş doktor dikkat et bol bol uzan dinlen

Iyi geceleer kizlar hep gece yaziyorum cnkusu ancak oturabiliyorum ya cocukla ev isi felan derken yeni uzandim bu arada siz ayakta dolanirken yada otururken bebek hareketlerini hissediyor musunuz ben sadece yatinca hissediyorum da

Amniyon sıvısının çokluğu şekerden kaynaklanıyor, şeker ölçümü yaptırmanızı tavsiye ederim. Doktorunuz şeker ölçümü yaptırmadı mı fazla olduğunu söyledikten sonra
Yaptırcak sorun olur mu

20 haftalıkken yoğun kanama geçirdim ve buna kasılmalarda eklenmişti. 4 gece hastanede yattım ve şu an günde 7 hap içerek doğuma kadar evde yatıştayım. Şükür içerde kanama alanın yok şu an bende 6 cmye 2 cm kanama alanı var tüm bu olanlara rağmen kızçem savaşçı çıktı hala benimle çok şükür. İlk 1 hafta bende kendimde değildim yıkılmıştım resmen ama bol dua, bol sabır ve bol umutla zamanında doğurucaz inşallah her birimiz. İlaçlarını düzenli iç mutlaka ve bol su. Olabildiğince de dinlen asla ev işi falan yapma. Allahın izniyle geçer gider o lekelenmelerde.

bende 1 ay kadar önce yaşamıştım biraz daha fazlaydı lekem bana da progestan ilaç verdi haftada 1 de iğne oldum. Düşük olur da demedi. Hem doktorum hem radyolog baktı bebekte yada kesesinde kanama alanı yok tedbir için progestan veriyoruz dediler. Çok şükür bir daha olmadı ilaç iğne bitti zaten. Sende içini ferah tut canım bir şey olmayacak bebeğine

Günaydın şeker yüklemesi yaptırdım dün 50 gr 1. Saat tokluk 161 cıktı diyer yapacağım mecbur

Günaydın ayy ne mutlu oldum senin için. Ne güzel mutluluktur kavuşmak. Gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…