Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben dr. suan kacinci ayimdayim dedigimde kadin bi kaldi sonra gulmustu
Biz hep hafta hesapladigimizdan demisti sonra dusunup soylemisti kacinci aydayim.
24 de 6.aya giriliyor diye biliyorum

benim doktorumun hesabına göre söylüyorum; bilimsel bir bilgi değil 24 ile 6 aya giriceksin. 5,5 aylıksın yani.
Bu hesabımla birilerini ne eğlendirmiştim ne mutlu etmiştim hey gidi heeeyyyy... ne çok bilmişler var hayatta geldikleri gibi gittiler sanırım

Bu hesabımla birilerini ne eğlendirmiştim ne mutlu etmiştim hey gidi heeeyyyy... ne çok bilmişler var hayatta geldikleri gibi gittiler sanırım

ahahahaha aynen, burda olduğumuz şu 5-6 aydan beri burada böyle sivrilen 2 kişi oldu,2 side resmen geldikleri gibi gittiler işte buradaki hatunların çürükleri ayıklamasını ve birlik olmasını seviyorum bu yüzden hükümete sesleniyorum,bu topicteki tüm kadınlar aynı hastahanede doğursun ahahahaha

Bak ya 2. Kim kaçırmışım ben

Amniyon Suyum çok fazlaymış sizce sorun olur mu iki ay önce az demişti Dr şimdide aşırı fazla dedi.
Amniyon sıvısının çokluğu şekerden kaynaklanıyor, şeker ölçümü yaptırmanızı tavsiye ederim. Doktorunuz şeker ölçümü yaptırmadı mı fazla olduğunu söyledikten sonra

Teşekkür ederim bende baktım sitelerden de farklı hesaplamalar görünce bilememiştim

Iyi akşamlar kızlar.
Bugun ayrıntıli ultrasonum vardı, ha gittim ha gitmedim.
Girdim 10dk gezdirdi ultrasyonu karnimda, hic 1 tane laf etmedi, 1tane bilgi ver bari, vallahi suyum eksikti o bile düzelmismi onu bile söylemedi. Bu nasil radyolog uzmanı anlamadim, sinir oldum. Şikayet etmeyi düşünüyorum. 23unde kendi doktoruma gidecem kontrole. Belki o anlatır birşeyler. Cinsiyetini sordum hic tık yok valla bıktım. Cocuk dogacak daha öğrenemedim. Ya pisikolojim bozuldu. Bu nasil davranış ya, kendi ölçtü ölçtü gördüğüm kadarıyla hepsi gününde gidiyor, sadece bacaklari 2 hafta önde gidiyor. Sizi takipteyim herzaman yazamiyorum. Öpüyorum

Kendi gelirim olsaydı kesin bi özele giderdim cinsiyet ve sağlığını ogrenmek icin ama yok iste yok

Hamilelikten önce eşe dosta kaç aylık hamilesin diye sorduğumda hafta cinsinden söyleyince gıcık olurdum
Şimdi soranlara 22 artı 4 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…