Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İçinizden ne geçiyorsa o bence bizde de akrabada olan isim ama napım önce onlar doğurmuş nasip olursa Mert koycam yanınada Uras gibi düşünüyoruz şimdilik

eşim çok inatçı bu konuda anlaşamıyoruz Allahtan hayır dediğime tamam diyip inat etmiyor saygı gösteriyor,yada illa babamın adını dedemin adını koyacam demiyor,bizim burda illa kayınbaba adı koyarlar biz koymadık tassı millete düştü ayıp etmişsiniz die kayınbabam çok aydın bu konuda şükür ki
eşimde modern olsun istiyor kimsede koyulmamış,farklı isimler ama çok zor bulması

aras kargo mu kız Allah çok güldüm

bende c.tesi hastane çıkışlarını çıtçıtlı badi kıyafet türü olanları aldım aradan çıktı.biberonlarınıda önceden almıştım . mama sandalyesi bebek arabasıda oğlumdan var ailelerde alacaklar sadece banyo havlusunu unutmuşum

Aaaa analizdemi varmış? Beni de analizleee büyük oğlunun ismini sordum ben, ona göre türetelim

Bütün Harfler ve Anlamları
A : Atılgan-enerjik
B : Ön sezileri kuvvetli
C : Konuşma ve yazma yetenekleri olan
Ç : Zevk sefa düşkünü
D : Üstün güçlere sahip
E : Sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden
F : Uysal, güvenilir
G-Ğ : İnatçı, gergin
H : Sakin ve durağan
I : Hassas
İ : Kırılgan
J : Kaprisli ve kıskanç
K : Başarılı, unvan sahibi
L : Sanatsal yeteneğe sahip
M : Ticarete yatkın
N : Sağduyulu
O : Gizliliği sever
Ö : İçine kapalı
P : Kendinden emin
R : Sert yapıya sahip
S : Hayalperest
Ş : Çok üretken ve güçlü
T : Duygularını zor açabilen
U : Durgun, çok ağır hareket eden
Ü : Başarısı sürekli engellenen
V : Kendi içine dönük, umursamaz
Y : Geçmiş üzüntüleri sürekli yaşayan
Z : Bilimsel açıdan, okumayı seven

Esra ismin demi..

E- sıkıntılardan kurutulmak için mücadele eden
S- hayalprest
R- sert yapıya sahip
A- atılgan enerjik ....

Büyük oğlumun ismi furkan
Mehmet salih ..ortanca oğlum gelecekteki yavrumun ismi bellindegil

sizin cinsiyet belli mi?

bizde arayıştayız canım ilk oğlumun adı devrimbatu eşim deniz istedi yada özgür ama akrabalarda o isimler var diye eledik kimsede olmayan isim olmalıymış ama benim gönlüme kalsa deniz aras çok güzel
Evet güzelmiş senin istediğin..eşinde benim gibi düşünüyor bende değişik ama güzel olsun istiyorum

Canim ben eski Türk isimlerini cok seviyorum oyuzden Aybars 'a karar verdim. Ama Doruk ismi ni de cok begenmistim. Merih Kaan Doruk Ayaz Pamir Göktuğ . Bunlarida begeniyorum. Isim bulmak baya zor valla
Aybars çok güzelmiş gerçekten..sağlıkla gelsin kuzu .
Evet çok zor

Bende aynı durumdayım,bayramda falan oğluma kayınbabamın adını söylüyorlar hattaki ikinci de erkek bunada koymazsak ne yaparlar bilmem eşim isterse koyarım içime sinmez değil ama ortak olsun fikrimiz diye düşünüyoruz bakalim

Benimde oğlum alparslan olsun diyor ...eşimde dedi aras nedir ya ortada olan adam gibi kargodan yola çıktı oda

Kız hakkını helal et,ben kızımın adına bakıcaktım,sağol baktım şimdi. Abilerinin ismiyle bir kombin yapamadım, ama son çocuk olacaksa Soner belki. Sevdiklerime gelince Asil,Erim,Fatih,Ali,Ata severim. Ama oğlum olsaydı Başar olucaktı

Hoş helal olsun canım...asil bu sene çok.katildi ama yanına bişey ler bulmak.mesele bakalim oğlumun nasip inde ne varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…