Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar joker bebyde günün fırsatı var aktivite oyuncağı 360 dan 100 liraya düşmüş acaba güzelmidir gördünüzmü

normal deneyebilirsin kuzum sen tabi istiyosan ben ilkinide çok istedim ama gelmedi 42 de 2 günde suni verdiler gelmeyince aldılar :)
Bende de uğraştılar ilkinde ama bnmde olmadı
Hayırlısı olsun olacaksa olur
Ben istiyorum da biraz da korkuyirm :)

Hayırli günler kizlar. Bende bugün hastalikla uyandim grip olmusum her yerim agriyor sanki. Bogazlarim sis. Bu bogazlarim sisi nasil gecer acaba nefes almakta zorlanıyorum ☹

Yaptırdım emg yi. Elektrik ve iğne ile baktılar sol ciddi hasar görmüş iyileşme geç olur dedi. Fizik şu an çok gerekli değil 1 ay sonra kontrol belki 2. Aydan sonra fiziğe başlarız şimdi değil henüz 22 gün erken dedi. Esra sen kaç yaşlarında geçirdin?

2013 yılındaydı ilki 28 dim, ve sonuncusuda geçen mayıstı 33tüm. Anaa nerdeyse 1 yıl olucak zaman ne çabuk geçmiş neyse, 22 günün erken olduğu konusunda katılıyorum. "Ciddi hasar" seni ürkütmesin,ilkinde öyle bi yamuldum ki, rahmetli babam, annem ve ablam, bana bakar bakar ağlardılar, ağzıma kaşık sokamazdım, dökülürdü herşey.çok ağır geçmişti, ama bombastik bir şekilde iyileştim, sen de iyileşeceksin kuzum,yavaş olsada biliyoruz ki geçecek.

İşyeri hekimim gyno ferro sanol verdi kullanıcam onu yatmadan evvel her gece.

Ohh çok şükür gitsin bi daha gelmesin inş. 2. De mi hamileydin? Benim yiyip içerken ve istirahat halinde belli olmuyor. Gözümü kırptığım zaman sol tarafım seri kırpılmıyor konulurken gülerken de sağlam tarafa sağa çekiyor. Sol kaşım hiç kalkmıyor. Ameliyat falan seçeneği de sundu dr şu an hamile olduğum için olmaz tabi. Ay geçecek esra di mi dua istiyorum çok çok. Tecrübelerini paylaşman beni çok rahatlatıyor her yazdığımda allah razı olsun diyorum Bi de 1 ay sonra kontrol gerekirse ftr dedi sana da mı geç başlandı ftr?

Mayısta felç oldum,iyileştim 15 gün tatile gittim,ağustosun 28nde 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kortizon tedavisi bittikten 1 hafta sonra fizik başladı her ikisindede. Bence anlattığın izler maşallah çok hafif, endişe etme boşuna. Bu dediklerini ben iyileşmeye başladığımda zorla yapıyodum. Tekrarlaması kötü, kulak arkası kanallarımın hassas olduğu kanısına vardıar,doktorum senin yerinde olsam ömür boyu fular,bone vs kullanırım demişti. Üzülme kuzum yaaaa, her şeyin bedeli var, güzelliğimizinde

Veeeeeee siziii muhteşemmm takı yastığımla tanıştırmak isterimmmmmmmm. Ben görünce aşık oldum,sipariş verdim beğendiniz mi? Öndeki minikleri görmeyin, onlar lavanta kesesi,benle ilgisi yok. Erkekler için olan modelleri de ekleyeyim, insanlığa faydam olsun.

Eklentiler

• Screenshot_20200121-153357_WhatsApp.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200121-153627_WhatsApp.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 61
  • Screenshot_20200121-153622_WhatsApp.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
Geçecek inşallah geçecek geçecek grçecek. Ben 19 haftalıktım başladığında şu an
21+5 aynı gibi bşy o zmn bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…